Caut Profesor :)
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Caut Profesor :)
Caut profesor sa ma invete tainele pescuitului la spining ! sa invat cum se da si tot felu de secrete ! de preferat din Bucuresti ! Astept ofertanti 

Important e sa iesi cat mai mult pe apa,si o sa inveti putin cate putin....iar cand nu esti pe apa,rasfoieste forumul....ai multe de invatat de aici...Dupa ce-ti intra microbul spinning-ului o sa incepi sa vrei mai mult,lansete mai bune,mulinete mai bune,zeci,sute de naluci,etc.etc.Ai grija ca microbul asta n-are vaccin...
Fire-ntinse...

Until next time....Tight Lines!

Parere mea e ca forumul mai mult te-ncurca decat te-nvata. Un idiot tuna si fulgera ca "Shimano iz da best!" (asta-s eu

In schimb....du-te pe teren...adica pe apa....si testeaza singur cateva scule.
PS: Shimano bate oricand Daiwa

cel mai bun profesor e experienta personala . asa a fost in cazul meu cind dupa un pescuit la dunare de 7 zile am venit acasa fara sa prind un peste . la telefon prieteni se laudau cu capturi de stiuca 10 / 13 kg bucata si multe mai mici dar asta ma bagat in boala rau pe mine care nu aveam nimic in comul cu spinningul si care eram convins ca pescarul la spinn e un nebun care nu are ce face acasa si tiriie ,, darabe de fier prin girla " . asa ca am pus mina si am cumparat prima mea tinichea un doli de gipo la recomandarea tipului de la magazin ,am pus mina pe cel mai usor bat de crap pe care il aveam si am plecat la peste . normal ca am prins dupa cita stiinta aveam adica nimic ! urmatoarele 3 iesiri la fel , dar deja aveam si o irlandeza in trusa si citeva table pe care le am facut eu . prima stiuca pe care am prinso nu pot sa o uit ( am si film cu drilul ca ma filmat cineva ) 3,6 kg la o lingura facuta de mine . de atunci sunt bolnav si microbul ma bintuie mereu , permanent simt ,,miros de visla " si aud zdranganit de table. nu mai cauta profesor iesi pe apa cit mai des citeste cit mai mult de pe toate forumurile (vezi si la nemti ,englezi ) trage concluzii si experimenteaza totul. mai cere cite un sfat la obiect pe forum nu lua totul ca,, litera de lege " si nu astepta sa gasesti naluca infailibila si asa cum zicea cineva <<daca esti istetz...poate intelegi ceva....>> nici eu nu am inteles tot ce as fi vrut sa inteleg
ai grija boala asta se poate transmite si prietenilor tai si atunci chear ca nu mai ai scapare

ai grija boala asta se poate transmite si prietenilor tai si atunci chear ca nu mai ai scapare