Si eu mi-am inceput carriera in spinning anul acesta, nu am prea fost pe garla, la inceputul sezonului am fost ocupat, cam toata vara apa a fost tulbure,dar, aproape de fiecare data cand am fost am prins 1-2 clenisori..cei mai multi la numar pe partida fiind 6 iar cea mai mare captura un clean de vro 25 cm, de cantarit nu l-am cantarit

?. Conditia esentiala pt a-i prinde pe aia mari este in primu' rand sa fie acolo unde dai tu, eu personal nu am vazut pe tarnava(zona sighisorii) in ultimu timp cleni de juma de kil, or fi..da stau ascunsi. Din cate am observat eu, la clean cel mai important e sa stai cat mai ascuns si sa fi cat mai silentios daca te vede si se sperie poti sa iti iei adio de la loc cel putin un ceas doua. Io nu m-am omorat cu lanseta si cu mulineta, am dat cu ce aveam, un d.a.m telespin vechi ca istoria si total neadecvat pt pescuit la clean si o mulineta ce o aveam pe acasa in schimb mi-am luat fir de 0.16, un trabuco..si sunt multumit de el. Vreau totusi sa imi iau ceva mai potrivit cat de curand. Am folosit voblere si rotative mici, pe aici cam musca la orice, da parca la voblere ii place mai mult cozma, salmo, strike pro, stau cam prost cu nalucile..da o sa mai strang. Idea e ca tot ce am invatat, am invatat singur si citind pe aici pe forum despre cate o naluca 2, ah da..si din reviste, da cu mana pe inima confirm ca cel mai bine inveti singur din experienta.

) Am fost si la pastrav, da acolo e joaca, la Campu' Cetatii pastravarie, da pot sa spun ca acolo m-am distrat cel mai bine de cand pescuiesc eu...sareau pastravii si la 1 m deasupra apei cu cozmau in gura...( acolo densitatea de pesti de f mare, deoarece functioneaza in regim cat prinzi atat platesti + NO C&R, ca la metro da ii pescuiesti tu

)