...dar apropos de salaul pierdut, azi dimineata am recuperat de pe fund unul...asa cat sa mai compensez nacazu' de ieri.
cate scule pierd/partida
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
recordul la noi cica e 52 kg si mondial 85 vezi:dr.pike scrie:Ovidiu chiar imi pare rau pentru tine. Iti dai seama ca novacu' de 40 de kile era record mondial? Momentan, din cate stiu eu, recordul e undeva pe la 35. Deci is faceau harakiri toti crapistii cand aflau ca noul record s-a prins la ...oscilanta nu la 100 Kg boiles
http://www.crap.ro/pagina/67/227/novacul.html
si nu intreba ce cautam pe crap.ro ....am vrut sa vad si io cum arata un novac de 40 kg
sal
Vi s-a intamplat sa pescuiti 5 zile pe canale cu mult stufaris, unde se poate face lejer o vanatoare la rate, sa nu pierdeti nici o naluca!!! plus de asta sa mai gasiti vreo 3 oscilante berTi si 2 rotative Mepps?
mie da...plus ca am prins stiuca frumoasa
grippa,
si io mai visez chestii d'astea in noaptea inaintea unei zile de pescuit da in realitate nu stiu de ce se zice ca ne e prieten codru , ramu...stufu ...pe drecu ...asa le plac nalucile ceva fantastic ...direct proportional cu pretu de achizitie
si io mai visez chestii d'astea in noaptea inaintea unei zile de pescuit da in realitate nu stiu de ce se zice ca ne e prieten codru , ramu...stufu ...pe drecu ...asa le plac nalucile ceva fantastic ...direct proportional cu pretu de achizitie
Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.
sal
Poate o sa ziceti ca intrec masura dar va spun serios(cele mai frumoase zile din viata mea). Am luat barca de la proprietarul baltii si m-am deplast pe aprox 100 m pana intre 2 salcii unde vazusem ca sarea in prostie". Dupa primul lanseu s-a agatat( nu avea ce sa fie ma gandeam: peste nu ! craca nu era, apa era adanca eu recupera la suprafata ce sa fie?...ma duc usor cu barca si....ce sa fie?- o setca uitata(probabil intentionat acolo) m-am chinuit vreo 5 min sa desfac ancora de la oscilanta mea preferata si acu..sa iau plasa la cautat ... era de cel putin cateva luni acolo deoarece am gasit o groaza de carasi si rosioare in putrefactie dar nimic peste palma...a si am mai gasit ceva... din 30 in 30 cm naluci cu tot cu strune, momitoare...(fara cele 2 berTi si Mepps care l-am gasit separat in stuf)- mi-am facut trusa pe care am visat-o mereu (in realitate nu as fi avut nicodata bani de asa ceva) acu credeti ce vreti dar m-am uitat la ce scria pe linguri, apoi m-am uitat pe net la preturi si au iesit vreo cateva milioane.... eu niciodata nu am gaist bani pe strada dar acum s-a compensat totul...multumesc Domnului
si va doresc si voua la fel 
sal
intre Sulina si Sf Gheorghe...