cate scule pierd/partida

pescuit cu naluci, momeli artificiale: oscilante, rotative, voblere, twistere

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
dr.pike
Moderator
Moderator

Mesaj de dr.pike » 16 Sep 2005, 09:28

Ovidiu chiar imi pare rau pentru tine. Iti dai seama ca novacu' de 40 de kile era record mondial? Momentan, din cate stiu eu, recordul e undeva pe la 35. Deci is faceau harakiri toti crapistii cand aflau ca noul record s-a prins la ...oscilanta nu la 100 Kg boiles :D

Adi_
veteran
veteran

Mesaj de Adi_ » 16 Sep 2005, 09:51

doctore, n-ai inteles.... l-a agatat cu jigul de coada, nu cu oscilanta. iar prietenul de care zice el, l-a luat la japca :!: :( :?
"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski

Sorin
Moderator
Moderator

Mesaj de Sorin » 16 Sep 2005, 09:51

Adilucu,

avui si io oareshce ''sumarine '' in dril da nu mi s-a intamplat sa-mi plece cu tot firu de pe mulineta
esuau invariabil un icraci , ragaliile din mal.........acolol unde un peste intepat isi cauta scapare
drept e ca nu erau novaci :D
Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.

Adi_
veteran
veteran

Mesaj de Adi_ » 16 Sep 2005, 09:55

si totusi se intampla sorine.... mai ales la Dunare. pai gandeste-te sa fie apa de 10 metri, atacul undeva la 10-20 metri de mal, pai nici nu trebuie sa plece mult. destul sa o ia spre fund(..ul apei) si deja s-au dus zeci de metri. si putin in larg, si gata firul (daca ai doar 100m)
"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski

Sorin
Moderator
Moderator

Mesaj de Sorin » 16 Sep 2005, 10:07

stiu ma ca se intampla da nu cu frecventa cu care se povesteste
asta suna ca aia cu scafandrii..........orice balta care-ti trece de glezne are asemnea legende cu monstrii hraparetzi pe care i-au vazut scafandrii si care se jura ca ei nu mai intra acolo
:)
pescuiasca si el va

Adi_
veteran
veteran

Mesaj de Adi_ » 16 Sep 2005, 10:15

:lol: :lol: :lol:

auzi, dar de ancore smulse de pe vobler ai auzit? asta am vazut eu cu ochii mei.

Sorin
Moderator
Moderator

Mesaj de Sorin » 16 Sep 2005, 10:38

nope :D
da am vazut pe Chase&Peche cum legau frantujii ancorele de vobler cu un snap d'ala despicat si cu nailon de grosimea liniei ca sa nu piarda vobleru :roll:
natie stupida :D
pescuiasca si el va

razvan m.
veteran
veteran

Mesaj de razvan m. » 16 Sep 2005, 10:57

adilucu scrie::lol: :lol: :lol:

auzi, dar de ancore smulse de pe vobler ai auzit? asta am vazut eu cu ochii mei.
ancore smulse sau vobler fara ancore ? :wink:
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.

Adi_
veteran
veteran

Mesaj de Adi_ » 16 Sep 2005, 11:01

intr-adevar, am vazut doar voblerul chel :)

todi
veteran
veteran

Mesaj de todi » 16 Sep 2005, 12:45

[quote="adilucu"]si totusi se intampla sorine.... mai ales la Dunare. pai gandeste-te sa fie apa de 10 metri, atacul undeva la 10-20 metri de mal, pai nici nu trebuie sa plece mult. destul sa o ia spre fund(..ul apei) si deja s-au dus zeci de metri. si putin in larg, si gata firul (daca ai doar 100m)[/quote]

un crap de doar 4 kg luat de coada cu jigul m'a deposedat rapid de 30 de m de fir in adancime de maxim 2 metri. asta dupa ce l'am intepat la alti 30 de m distanta de mal, cu o frana stransa in stil propriu :lol: si ripcord SI 15lbs.

eu cred ca un peste mare te lasa fara fir mult mai bine intr'o apa mica unde poate pleca numai lateral sau inainte. cel putin drillurile oferite de salau in 15 m adancime sunt net inferioare celor in ape mici. ieri dimineata am prins un somn de 7 kg la jig in 10 m adancime, fix 1 minut pana pe mal, cu maxim 2 m de fir luat imediat dupa tzeapa.

Numai bine!

Scrie răspuns