cate scule pierd/partida

pescuit cu naluci, momeli artificiale: oscilante, rotative, voblere, twistere

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Sorin
Moderator
Moderator

Mesaj de Sorin » 16 Sep 2005, 12:58

asta inseamna sa pescuiesti pe o intinsura ''curata '' care sa-i permita astfel de vitejii
Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.

todi
veteran
veteran

Mesaj de todi » 16 Sep 2005, 13:07

ai dreptate Sorine, era o foarte mare intinsura cu doar un pietroi in zona, nu cred ca putea sa'l nimereasca tocmai pe ala. A nimerit in schimb lansetele unor persoane de pe malul celalalt al canalului, cauzand o "clopotzeala" frenetica si probabil un infarct miocardic :lol: intepau baietii din draci: la asta??!! nu, la ailalta!! ba si la aia!!

Cert e ca drillurile cu salaii de pe Sinoe sunt fenomenale tocmai datorita apei mici.

Numai bine!

dr.pike
Moderator
Moderator

Mesaj de dr.pike » 16 Sep 2005, 13:09

Mi-a placut tare chestia cu scafandrii...am auzit-o si la tarnita si la belis si inca pe cateva lacuri :D:D:D. Ar trebui sa poarte ochelari normali de scafandru, nu lupe:D

Sorin
Moderator
Moderator

Mesaj de Sorin » 16 Sep 2005, 13:43

todi,
faina a aia cu lansetele de pe malu celalalt : cred ca ma spargeam de ras si pierdeam pestele :D
felicitari pt somnul ala si astept o poza la galerie

dr pike ,
treaba asta cu scafandrii care vad numa hidosenii hulpave si hamesite :D , are si oareshce esplicatie :
pe cand aveam in cap gargauni de SCUBA DIVING ( nu ca acum asa avea mai putini :D ) , ma dusesem la o prima prezentare a cursurilor si printre altele ne-au explicat acolo ca de obicei scafandrii din cauza distantei dintre ochi si sticla , vedeau obiectele in apa marite , mai ales daca si apa era putin tulbure , de unde si povestile de rigoare...........
pescuiasca si el va

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 16 Sep 2005, 14:16

Sule pierdute?!... Hai ca va zic eu una tare: Prind ieri seara un salau foarte frumos, nici nu mai conteaza cat ca nu vreau sa va doara si pe voi capu', scot animalu' si il leg de gura cu agrafa, in ideea ca mai raman sa mai dau in zona. Las pestele pe apa frumos si caut sa leg ata de la agrafa de o cioata de pe mal ...si mi se pare mie ca ata e mai lunga ca de obicei....cand ma uit vad salaul meu epuizat pe-o latura plutind, iar nodul de la carabina desfacut, ata plutind alaturi pe apa, invitand parca salaul sa o ia din loc... :shock: :shock: :shock: :shock: cu ochii bulbucati si anusul contractat la maxim intind mana spre salaul epuizat, care in mod normal isi revine mai greu dupa un drill ca la carte si il apuc ushooooor de coada( pentru ca doar la coada aveam acces), iar in momentul in care am strans pumnul.... :oops: :cry: :cry: :cry: si asa fuse si se duse. :oops: :oops: :oops: :oops:

Adi_
veteran
veteran

Mesaj de Adi_ » 16 Sep 2005, 14:20

si asta numesti tu SULA pierduta? :lol: :lol:
Sule pierdute?!
"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski

Adi_
veteran
veteran

Mesaj de Adi_ » 16 Sep 2005, 14:20

sau doar atat era salaul cat o ..... :wink: :lol:
"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski

Sorin
Moderator
Moderator

Mesaj de Sorin » 16 Sep 2005, 14:59

Adeline , ai crezut ca e somon de l-ai apucat de coada ? :D
pescuiasca si el va

rica
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de rica » 16 Sep 2005, 23:57

ieri a fost "subtire". dupa 2 cleni prinsi din primele 10 lanseuri dupa care a urmat o pauza totala am pierdut o rotativa panther martin si un vobler tiny - voblerul exact la ultimul lanseu , deja ma innebuneau tantarii... frustrant

todi
veteran
veteran

Mesaj de todi » 17 Sep 2005, 10:52

Eu nu prea aveam timp de ras dar prietenul cu care am fost mai avea putin si cadea in apa. Poti sa'ti dai seama ce dezamagit am fost cand a iesit deasupra flescaind suspect la 50 de m de mine :( . Jigul eagle claw bine infipt intre solzii din coada era drept, si tot l'am scos cu patentul :lol:

On topic, la partida de alaltaieri am lasat 15 mt'uri+jigurile corespunzatoare in 30 de lanseuri pe o turbina unde am mai pescuit de 2 ori.

Numai bine!

Scrie răspuns