cate scule pierd/partida
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
ai dreptate Sorine, era o foarte mare intinsura cu doar un pietroi in zona, nu cred ca putea sa'l nimereasca tocmai pe ala. A nimerit in schimb lansetele unor persoane de pe malul celalalt al canalului, cauzand o "clopotzeala" frenetica si probabil un infarct miocardic
intepau baietii din draci: la asta??!! nu, la ailalta!! ba si la aia!!
Cert e ca drillurile cu salaii de pe Sinoe sunt fenomenale tocmai datorita apei mici.
Numai bine!

Cert e ca drillurile cu salaii de pe Sinoe sunt fenomenale tocmai datorita apei mici.
Numai bine!
todi,
faina a aia cu lansetele de pe malu celalalt : cred ca ma spargeam de ras si pierdeam pestele
felicitari pt somnul ala si astept o poza la galerie
dr pike ,
treaba asta cu scafandrii care vad numa hidosenii hulpave si hamesite
, are si oareshce esplicatie :
pe cand aveam in cap gargauni de SCUBA DIVING ( nu ca acum asa avea mai putini
) , ma dusesem la o prima prezentare a cursurilor si printre altele ne-au explicat acolo ca de obicei scafandrii din cauza distantei dintre ochi si sticla , vedeau obiectele in apa marite , mai ales daca si apa era putin tulbure , de unde si povestile de rigoare...........
faina a aia cu lansetele de pe malu celalalt : cred ca ma spargeam de ras si pierdeam pestele

felicitari pt somnul ala si astept o poza la galerie
dr pike ,
treaba asta cu scafandrii care vad numa hidosenii hulpave si hamesite

pe cand aveam in cap gargauni de SCUBA DIVING ( nu ca acum asa avea mai putini

Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.
Sule pierdute?!... Hai ca va zic eu una tare: Prind ieri seara un salau foarte frumos, nici nu mai conteaza cat ca nu vreau sa va doara si pe voi capu', scot animalu' si il leg de gura cu agrafa, in ideea ca mai raman sa mai dau in zona. Las pestele pe apa frumos si caut sa leg ata de la agrafa de o cioata de pe mal ...si mi se pare mie ca ata e mai lunga ca de obicei....cand ma uit vad salaul meu epuizat pe-o latura plutind, iar nodul de la carabina desfacut, ata plutind alaturi pe apa, invitand parca salaul sa o ia din loc...
cu ochii bulbucati si anusul contractat la maxim intind mana spre salaul epuizat, care in mod normal isi revine mai greu dupa un drill ca la carte si il apuc ushooooor de coada( pentru ca doar la coada aveam acces), iar in momentul in care am strans pumnul....
si asa fuse si se duse.

Eu nu prea aveam timp de ras dar prietenul cu care am fost mai avea putin si cadea in apa. Poti sa'ti dai seama ce dezamagit am fost cand a iesit deasupra flescaind suspect la 50 de m de mine
. Jigul eagle claw bine infipt intre solzii din coada era drept, si tot l'am scos cu patentul
On topic, la partida de alaltaieri am lasat 15 mt'uri+jigurile corespunzatoare in 30 de lanseuri pe o turbina unde am mai pescuit de 2 ori.
Numai bine!

On topic, la partida de alaltaieri am lasat 15 mt'uri+jigurile corespunzatoare in 30 de lanseuri pe o turbina unde am mai pescuit de 2 ori.
Numai bine!