cate scule pierd/partida

pescuit cu naluci, momeli artificiale: oscilante, rotative, voblere, twistere

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
zander
veteran
veteran

Mesaj de zander » 19 Oct 2005, 11:26

Duminica am lasat intr-un lac doua voblere rapala rattlin, da nu imi pare tare rau ca am prins cu ele un salau de 4.3kg si veva stiuca.
Dar oricum la buzunar se simt....... :cry:

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 19 Oct 2005, 14:53

Am avut 4 somni in 20 de minute care mi-au luat tot atatea voblere :oops: ...ce sa-i faci mai prinzi, mai pierzi, mai ratezi :cry: :cry: :cry: ........dupa a treia ruptura tufele, dar si iarba de juma de metru din jur, au fost defrisate cu bocancu' :oops: :oops: :oops:

paul
Moderator
Moderator

Mesaj de paul » 19 Oct 2005, 15:02

Adelin scrie: ........dupa a treia ruptura tufele, dar si iarba de juma de metru din jur, au fost defrisate cu bocancu' :oops: :oops: :oops:
De nervi? :)

Mugurstefan
veteran
veteran

Mesaj de Mugurstefan » 19 Oct 2005, 16:27

Paul scrie:
Adelin scrie: ........dupa a treia ruptura tufele, dar si iarba de juma de metru din jur, au fost defrisate cu bocancu' :oops: :oops: :oops:
De nervi? :)

E de nervi! asta-i culmea ,... Ce nu stii ....noi astia din partile 'alea' nu ne enervam niciodata ... 8)

Bineinteles ca de nervi!! :twisted: , ce-ti inchipui ca aseza mingea ca la penalty pe var.

Mi-ar place sa fi vazut faza, sau mai multe faze nunumai cu Adelin!
Ce-ar fi sa deschidem un subiect nou: gen: Cum reactionati cand a-ti mai pierdut un vobler , sau o captura la mal ????
Macar sa facem haz de necaz retroactiv !
Se spune ca SISTEMUL e bun dar Poporul e rau. Ganditi altfel: poporul e asa cum e ganditi un sistem pentru el !
Mugur Dixit !

Mugurstefan
veteran
veteran

Mesaj de Mugurstefan » 19 Oct 2005, 16:37

Eu am reusit alalteieri sa nu pierd nici un vobler.
Am fost cu un incepator si i-am dat de la mine de toate, dar i-am spus ca are un singur vobler la dispozitie care merge in zona aia.
La agatat de 2 ori si sa bagat in apa dupa el tot de atatea ori, apa pana la buric! Pana la sfarsitul zilei tot la pierdut dar era seara, frigul era deja greu asa ca....ma consolez la ideea ca sa distrat cu clenii si voblerul nu era cine stie ce, un Cosma care facea cam tusa la mine. :twisted:
Se spune ca SISTEMUL e bun dar Poporul e rau. Ganditi altfel: poporul e asa cum e ganditi un sistem pentru el !
Mugur Dixit !

adrian frunza
veteran
veteran

Mesaj de adrian frunza » 19 Oct 2005, 20:06

salut.are un succes nebun topicul,inseamna ca afacerea infloreste pt detailistii de scule .
cand pescuiesc in copacii care ii iubesc,las 20 -30 de jiguri pe partida ,de cand a murit scoica .sunt cazuri cand la prima aruncare esti mancat in orice pozitie.nici nu poate fi vorba de wobler sau alte scule ca nu ai nici o sansa .oricum in timpul unei partide se aude cel mai des"vai mama ,nu mai pot!!!",iar dupa ce lasi 10 jiguri,ratezi unul gros iti vine sa sari din barca.
de ce pescuiesc exclusiv salau si numai la cauciuc ,raspunsul e DEPENDENTA.astept sa apara in magazinele de specialitate,neurotransmitatori care sa produca efecte similare tac-ului.....daa.. pana atunci poate facem un topic pe tema asta.
walleye

Sorin
Moderator
Moderator

Mesaj de Sorin » 20 Oct 2005, 08:24

adrian frunza scrie: DEPENDENTA.astept sa apara in magazinele de specialitate,neurotransmitatori care sa produca efecte similare tac-ului.....daa.. pana atunci poate facem un topic pe tema asta.
ideea asta cu neurotransmitatorii e periculoasa.....iti transmite un tzac si te trezesti ca faci din reflex miscare de intepare :D
Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.

Andrei
veteran
veteran

Mesaj de Andrei » 20 Oct 2005, 09:55

Cel mai rau e cand las un vobler dinala lucrat la greu. Ma doareeeeeeeee sufletu de numa, mai ales dac n-am apucat sa prind peste cu el, atunci ma doare prea tare sufletu.
Ala orange de la album s-a dus in a doua partida in care a atins apa, in prima a atins apa numa pt incercare, si in a doua, crezand k nu se duce mai mult de 1 m si un pic dus a fo . Se mai intampla.
Nu vreau sa mai intru in detalii cu cate stiuci mi-au taiat anu asta. Deja ma ia groaza cand pescuiesc la avat sau la salau si mi se detensioneaza dintr-o data firu. Simt k cedeaza ceva in mine. Am avut prea multe de astfel de piederi anul acesta, si am avut o astfel de pierdere la shad cu vre-o 4-5agrafe(k am remas fara strune). Nici n-am simtit nimica, da noh.
La ultima partida de stiuca, pe ceva canal, am vazut niste miscarre, ce nu putea fi decat de avat. Primu lanseu primu avat agatzat in iarba. Voblerul inca intact. Ma duc mai sus, primu sau al dopilea lanseu un avat a kil(record personal pe acest canal---cai mari fiind greu de pacaliti din cauza vegetatiei). Schimb din nou pe stiuca, am luat o marla . Apoi vad iar miscare, schimb pe avat, din 3 lanseuri un avat cam stas, la vre-o 700g sau ceva de genu. Scos a fo, eliberat, si imi continui lanseurile cu vobleru de avat. La al 4-5-lea lanseu numa vad k se deschide gura stiucii kiar in mal(eu ma gandeam k-i a mea, k la vobler nu mi-a taiat nici una pana acu indiferent de cat a fo de mic), si se detensioneaza firul brusc. Mi s-au inmuiat picioarele instantaneu(mai mult din cauza voblerului, pt k nu mai prea am vobler care sa mearga k si asta in aceasta perioada la avat, si am cam lasat pe ele anu asta).
In schimb camaradu meu a luat cam 3 marle dand dupa avat fara nici o problema. Cum va explicati astfel de treburi??

Leba
veteran
veteran

Mesaj de Leba » 20 Oct 2005, 10:19

Andrei scrie:Cel mai rau e cand las un vobler dinala lucrat la greu. Ma doareeeeeeeee sufletu de numa, mai ales dac n-am apucat sa prind peste cu el, atunci ma doare prea tare sufletu.
.........
In schimb camaradu meu a luat cam 3 marle dand dupa avat fara nici o problema. Cum va explicati astfel de treburi??
pai... ghinion! cum altfel? cred k tre' sa pui asta si la topicul "pt. cei mai ghinionisti..."
sau cum ar spune uhn amic: ceasu' rau...pisica 13"! :D :shock:
"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team

Adi_
veteran
veteran

Mesaj de Adi_ » 20 Oct 2005, 10:22

eu m-am lecuit de stiuca. am patit-o de doua ori dand dupa clean si mi-am promis ca de acum inainte, pe apele unde stiu ca este stiuca pun struna (canelle) fara nici cea mai mica ezitare.
"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski

Scrie răspuns