Carte Spinning!

pescuit cu naluci, momeli artificiale: oscilante, rotative, voblere, twistere

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Închis
DidelPro
veteran
veteran

Mesaj de DidelPro » 02 Aug 2008, 06:19

...nimeni nu s a nascut invatat...si daca acei citva nu ti multumit , gindestete ca "acolo sus"e cineva care iti va multumi ....binele se rasplateste cu bine.

dan bobei
veteran
veteran

Mesaj de dan bobei » 02 Aug 2008, 09:09

Nu stiu cum pescuieste Malin, nu am avut placerea, dar de scris, scrie foarte bine. Articolele lui sunt de cea mai buna calitate, cartea nu am apucat sa o citesc dar e la indemana. Mi se pare ca nu merita genul asta de apreciere, dar probabil ca asa sunt unii: "born carcotash"! :twisted:

Gerula
veteran
veteran

Mesaj de Gerula » 02 Aug 2008, 09:40

MeHigh, nu ai de ce sa te miri ca s-a intamplat asa. Romanii aveau o vorba, "exempla docent". Daca ai fi trecut pe malul Crisului Negru cu mainile in buzunare, si le spuneai alora sa intre in apa, probabil iti mai luai si vreo doua injuraturi, in nici un caz nu s-ar fi grabit nimeni sa-ti urmeze sfatul.

Treaba asta se aplica foarte bine si la ce spuneam: daca Malin Musetescu era campion en-titre la spinning, nu un personaj din coada plutonului, zau ca mergeam si eu sa cumpar cartea aia, chiar daca era scrisa cu picioarele.

Dan, daca articolele lui MM ti se par "de cea mai buna calitate" nu pot decat sa-ti urez lectura placuta in continuare. :roll:
Cu lacrimi Bastus!

fishi
veteran
veteran

Mesaj de fishi » 02 Aug 2008, 09:43

Malin se pare ca pescuieste la fel de bine precum scrie.Poate doar o tenta de modestie(cred) il determina sa nu procedeze ca in alte cazuri cand respectivul se autoproclama ,,the best ever'' si insotit de o gashcutza de falsi apostoli isi popularizeaza in toata media capturile ,mici,mari,controversate,etc.
Cred ca este cazul sa ne rezumam la mesajul autorului,in acest caz finalitatea este cartea si nu abilitatile acestuia in pescuit.

dan bobei
veteran
veteran

Mesaj de dan bobei » 02 Aug 2008, 09:48

Dan, daca articolele lui MM ti se par "de cea mai buna calitate" nu pot decat sa-ti urez lectura placuta in continuare.
Merci. Totusi e bine ca pot fi pareri diferite si se discuta civilizat, asta e bine.

Gerula
veteran
veteran

Mesaj de Gerula » 02 Aug 2008, 09:53

fishi scrie:Malin se pare ca pescuieste la fel de bine precum scrie.
Nici nu stii cata dreptate ai, doar ca nu in sensul la care te gandesti tu ;).
Cu lacrimi Bastus!

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 02 Aug 2008, 11:03

Nu stiu cat de buna e cartea sau nu,poate ca daca-mi va pica in mana o sa o citesc,dar cred ca omul trebuie totusi apreciat pentru faptul ca a vrut sa dezvaluie ceva din arta spinningului,atat cat stie,cu bune si poate cu mai putin bune.Precis sunt destui care vor spune ca sa vezi,ca aia nu ,ca aialalta nici atat.Eu zic sa vorbim doar cand vom fi si noi in stare sa scriem o carte despre asa ceva.Unii poate chiar invata ceva din ea,iar restul ...care le stim pe toate :?: ,sa asteptam alte carti,poate a celor 15 din fata lui MM.Fir intins.

sorinB
veteran
veteran

Mesaj de sorinB » 02 Aug 2008, 11:04

Carasaaaa,

Ti-am luat cartea! Da-mi un nr de tel pe privat.( si numele).

Gerula
veteran
veteran

Mesaj de Gerula » 02 Aug 2008, 11:12

Ilie, ia aici niste "dezvaluiri" din arta spinning-ului marca Malin Musetescu. http://www.cotidianul.ro/vara_cu_dinti-53575.html

Dupa ce afla ca suntem "în miez de vară cu veleităţi de globalizare" :lol:, pescarul este trimis glont la Sarulesti, sa incerce pachetele promotionale ale lui Raduta :lol:. Imi dai voie sa-mi fie greata? :roll:
Cu lacrimi Bastus!

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 02 Aug 2008, 11:19

Doar publicitate,iar balta are peste,deci nu e chiar publicitate gratuita... :lol: A-si face-o si eu :lol: :lol:

Închis