avatul
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
amicul meu i-a luat la puntea de la seusa, vizavi de gura ampoiului prin niste bulboane. a fost si in balastiera la MOVA pe noapte si a luat vreo 30 de somotei de 40-50 cm la rama neagra. i-a eliberat pe toti. avat n-a luat de loc in balastiera, desi bateau. la mereteu am fost eu vineri dar era nivelul destul de mare si n-am putut sa dau in locurile mele. apa era bunicica dar activitate de clean sau avat n-am vazut. e drept ca nici de altceva. era calm peste tot. sa vedem sambata ce o fi.
- redkid
- utilizator constant
S-a tulburat umpic da merge.Cred ca pe sambata,daca nu mai ploua o sa fie fain.Da era enervant ca nu prea era activitate...
a batut unul fain de vreo 3 ori langa mal si in rest nimik !!! Am dat la musca de mi sa acrit si nici macar obletii nu mancau,am luat numai un clean mic ce a prins ditai streamerul de avat de pe suprafata ,in rest nici muscaturi ,nimik,desi prietenul meu a dat la vobler,nici acolo nu a fost nimik !!!

redkid
sir.Jones este diplomat inginer
asa ca mai usor cu diferenta dintre perimetru si suprafata
oricum muresul se prezinta bine cel putin la tg-mures e putin crescut dar apa este acceptabila
INTREBARE CU E PRINSUL DE AVAT LA TWISTER ce tip folositi si cum recuperati , eventual ce fir folositi sau ceva considerati ?
eu am incercat cu imitati de oblete de 7 cm sidefiu cu putin gliter dar nici o urmarire, am recuperat destul de repede cu scurte opriri
sir.Jones este diplomat inginer
asa ca mai usor cu diferenta dintre perimetru si suprafata
oricum muresul se prezinta bine cel putin la tg-mures e putin crescut dar apa este acceptabila
INTREBARE CU E PRINSUL DE AVAT LA TWISTER ce tip folositi si cum recuperati , eventual ce fir folositi sau ceva considerati ?
eu am incercat cu imitati de oblete de 7 cm sidefiu cu putin gliter dar nici o urmarire, am recuperat destul de repede cu scurte opriri
Am vazut la niste oameni (pescari) rotative mari vopsite de ei cu spray-uri dinastea florescente de culoare verde(mam gandit ca o fi vazut si ei ceva similar intro revista sau intr-un magazin si au incercat sa imite) .
Mno ce sa fac cum ii omul mai curios am intrebat care e povestea...mi-au spus ca sunt speciale pt avat si nu dat gres..
Oare.....
Oricum prefer shadurile si voblerele.
Mno ce sa fac cum ii omul mai curios am intrebat care e povestea...mi-au spus ca sunt speciale pt avat si nu dat gres..

Oare.....
Oricum prefer shadurile si voblerele.