Avatul Profi

pescuit cu naluci, momeli artificiale: oscilante, rotative, voblere, twistere

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
anem
veteran
veteran

Re: Avatul Profi

Mesaj de anem » 03 Apr 2012, 18:12

puffyk scrie:Of, Doamne, cat ma abtin sa nu le fac reclama......
Cea mai buna oscilanta de avat este Berti Oister 3.5, cea argintata....Este naluca numarul 1 a lui Aspius.... :mrgreen: :mrgreen:
Rog moderatorul sa stearga postarea daca e neconforma!
imi vine destul de greu sa aprob ceea ce ai scris mai sus ...

la ce distanta reusesti sa arunci chestia aia?
cu ce echipament pescuiesti la avat?

si doar pentru o oarecare clarificare ... defineste te rog un avat, adica ce dimensiune au avatii pe care ii prinzi in mod constant cu oscilanta respectiva?

eu nu neg ca oscilanta aia nu e buna, dar parca as urmari alti pesti cu ea si in cu totul si cu totul alte conditii ... nu la avat unde de multe ori distanta la care arunci face diferenta ...
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...

old_radu
veteran
veteran

Mesaj de old_radu » 03 Apr 2012, 18:47

@ puffyk
...ia uite aici , "cea mai..."

http://www.rapitori.ro/forum/arme-secre ... 19131.html

:wink:

puffyk
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de puffyk » 03 Apr 2012, 19:07

Mai, baieti, mai...
Asa imi place cand starnesc nedumeriri si indoieli....
Pana sa pescuiesc cu dracia aia, daca o vedeam pe jos, nu o ridicam....
Cel mai mare avat a avut 6 kg, cel mai mic...cat un oblete!
Cel mai mare a fost prins pe Bratul Rau la intrare, cel mai mic in sistemul ratusca la 419....
Am sa iau cativa dintre voi la pescuit la avat si salau si am sa le fac o demonstratie...
Si, bineinteles, la clonc.....
Hai, vorbim diseara, ma asteapta pitica! :mrgreen:

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 03 Apr 2012, 19:20

puffyk scrie: Pana sa pescuiesc cu dracia aia, daca o vedeam pe jos, nu o ridicam....
Ahaaaa,deci asta-i naluca aia prapadita.Mai trebuie aflat care-i lanseta amarata. :)

adiwolf
veteran
veteran

Mesaj de adiwolf » 03 Apr 2012, 19:21

puffyk,
tu raportezi pescuitul avatului la pescuitul pe care il faci tu pe Dunare si in Delta, din barca.
in mare parte ai dreptate in ceea ce spui, dar si colegii mei au dreptate cand te contrazic fiindca pe anumite locatii nu o sa prinzi in veci cu lingura aia si pot face pariu pe ce doresti tu.
dar, vi pe locatia mea unde prind eu avat, nu unde prinzi tu :wink:
Omul care crede că dragostea poate fi cumpărată cu bani n-a avut niciodată câine în casă.

D_ali
veteran
veteran

Mesaj de D_ali » 03 Apr 2012, 19:35

:lol:

...mai pufika, din 2010 de cand faci la "texte" n-ai mai schimbat si matale la naluci? or s-o rugint naibi "tinicheaua" pe forumul celalalt :)

puffyk
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de puffyk » 03 Apr 2012, 20:25

Accept cu placere orice provocare, pun la dispozitie barca, masina si bere rece....
Am inceput sa scriu pe forumul asta ca imi place. Mult. Iar de ruginit, am 30 cumparate(mi le-a dat cu 7 lei bucata :mrgreen: ), asa ca le schimb din cand in cand.... :mrgreen:

puffyk
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de puffyk » 03 Apr 2012, 20:25

As vrea sa deschid si aici topicul cu Dunarea, dar inca nu stiu unde....
Poate ma ajutati!

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 03 Apr 2012, 20:29

puffyk scrie:Accept cu placere orice provocare, pun la dispozitie barca, masina si bere rece....
Eu am inteles care-i ideea,dar iti spun ca e cam putin.Daca vrei sa prinzi de la vreun ageamiu de pescar,ceva smecherii despre avat,eu zic ca trebuie suplimentata oferta ta cu ceva gratare langa berea aia.Apoi se mai poate vorbi. :lol:

catalin66
veteran
veteran

Mesaj de catalin66 » 03 Apr 2012, 20:45

puffyk scrie:Of, Doamne, cat ma abtin sa nu le fac reclama......
Cea mai buna oscilanta de avat este Berti Oister 3.5, cea argintata....Este naluca numarul 1 a lui Aspius.... :mrgreen: :mrgreen:
Rog moderatorul sa stearga postarea daca e neconforma!

Asa cum ai formulat pare ca detii adevarul absolut in materie de naluci de avat , cred ca era mai normal sa zici ca e oscilanta cea mai buna descoperita de tine pana acum , si eu am una de avat tot de la Berti care la momentul ala mi se parea ca e naluca suprema (mi-am comandat ca inecatul vreo 50 de bucati ) nu zic ca nu am prins cu ea dar am ceva timp de cand nu am mai dat cu ea si nici nu mai dau si avat tot prind , ba chiar mai bine si mai mare :wink:
Si asa cum mai spunea cineva , mai coteaza si locul unde dai dupa avat , cum dai de exemplu cu lingurita aia pe suvoi puternic sau in porti la un baraj sau cum o arunci pe Dunare la 40-50metri unde sar dihaniile sau cum dracu coboara pe fund unde patruleaza aia plictisiti ?

Scrie răspuns