discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
-
ovi_vl
- utilizator constant

Va rog sa postati aici, voblerele , lingurile ,sau orice aratanie pe care ati folosit o cu succes la avat , care vi se pare mai deosebita sau mai prinzatoare la aceasta specie. Atasati poza ,alaturi de o mica descriere a experientei dumneavoastra cu aceasta naluca , sau specificati daca respectiva naluca v ati propus sa o testati. Incep eu:

Arhicunoscutul thrill... Se lanseaza, ca ghiuleaua , are bataie mica spre deloc :d , imita foarte bine obletele (cel putin la aspect) si este vestit la avat. Experienta personala: N am reusit sa prind niciodata avat cu el desi am dat in apa clocotind de avat , in schimb am prins stiuca...totusi dupa ce am vazut este un vobler foarte bun de avat.

jackson xtr-l sau jakson atract - ieftin,vibratie fina pe axa flancuri , l am cumparat pentru designul ciudat al barbetei...inca nu l am testat
-
serbanhbk!!
- veteran

suna bine topicul...acuma sa vedem ce o sa iasa...

-
old_radu
- veteran

...cand avatul "sare" departe de tine sau tu esti prea departe de locul in care "sare" avatu'...
...merita incercat
...Wizard asp de la ET

-
ovi_vl
- utilizator constant

pare mai ingusta decat kastmasterurile sau copiile si cred ca se lanseaza mai bine? despre evolutie ce poti sa ne spui? e aceeasi ca la kastmasters?
-
anem
- veteran

chestia asta cu arma secreta la avat mi se pare cam trasa de par ... adica ceea ce astazi merge foarte bine sunt toate sansele ca peste o saptamana sa nu aibe nici un rezultat. deci ceea ce azi pare a fi arma secreta maine se poate dovedi a fi doar o bucata de plastic (lemn, metal) trasa aiurea prin apa.
consider ca arma secreta ar fi o trusa cat mai variata pentru a iti da posibilitatea sa gasesti ceea ce vrea la momentul potrivit ...
plus ca degeaba zice cineva ca prinde bine cu un vobler pentru ca s-a dovedit ca anumite voblere merg in anumite locuri si evident in anumite perioade, asa ca degeaba spun eu aici ca am prins bine cu un anumit vobler pentru ca userul X isi va cumpara voblerul si dupa ce il va plimba 3 ore prin mijlocul unui banc de avati fara nici un atac o sa spuna ca cel care i-a zis de voblerul respectiv e neserios ... aici de exemplu se prinde destul de bine avat cu crank-uri destul de grase, voblere care prin apele din romania (pline de obleti) nu au un randament tocmai bun.
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...
-
boistean
- veteran

-
ca tot se vorbea ceva mai sus -
pentru recorduri in distanta eu folosesc un "crocodil":

-
ovi_vl
- utilizator constant

anem scrie:chestia asta cu arma secreta la avat mi se pare cam trasa de par ... adica ceea ce astazi merge foarte bine sunt toate sansele ca peste o saptamana sa nu aibe nici un rezultat. deci ceea ce azi pare a fi arma secreta maine se poate dovedi a fi doar o bucata de plastic (lemn, metal) trasa aiurea prin apa.
consider ca arma secreta ar fi o trusa cat mai variata pentru a iti da posibilitatea sa gasesti ceea ce vrea la momentul potrivit ...
plus ca degeaba zice cineva ca prinde bine cu un vobler pentru ca s-a dovedit ca anumite voblere merg in anumite locuri si evident in anumite perioade, asa ca degeaba spun eu aici ca am prins bine cu un anumit vobler pentru ca userul X isi va cumpara voblerul si dupa ce il va plimba 3 ore prin mijlocul unui banc de avati fara nici un atac o sa spuna ca cel care i-a zis de voblerul respectiv e neserios ... aici de exemplu se prinde destul de bine avat cu crank-uri destul de grase, voblere care prin apele din romania (pline de obleti) nu au un randament tocmai bun.
sunt de acord cu tine , ca o trusa cat mai variata e ideala , dar poate ca nu toti ne permitem o trusa cat mai variata , de aceea cred ca e util ca userii mai ales incepatorii in ale spiningului sa stie cam ce tip de vobler trebuie sa aibe in vedere daca vor sa prinda avat...dupa cum ai zis si tu nu are rost sa mi cumpar crank-uri grase

) si acum ca sa fiu mai on topic :
A avut cineva rezultate cu popperul cu elice de la salmo? Eu l am luat tot gandindu ma la avat:

-
boistean
- veteran

-
am si eu acel propbait de la Salmo. e inca virgin. l-am folosit doar de cateva ori.
-
MatrixVR5
- veteran

-

- TN 60 - STAIN KING
- TN-stainking.jpg (20.11 KiB) Vizualizat de 6669 ori

- TN 60 - STAIN KING
- TN-stainking.jpg (20.11 KiB) Vizualizat de 6669 ori
FISHING IS LIFE.
The rest just details!