Avatul Profi
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Re: Avatul Profi
Of, sfanta simplitate.....
intreb si eu...noah!
sigur, lucrurile simple frizeaza genialitatea
, dar daca ai constatat ca nu vrea sus, ca nah, n-ai 12 grade (de spritz)
, de ca nu-l cauti in toata coloana de apa...poate-poate 
...ori v-ati dat dupa alte specii, ca atunci ii de inteles...
sigur, lucrurile simple frizeaza genialitatea

...ori v-ati dat dupa alte specii, ca atunci ii de inteles...
Si eu am prins avat de coada si culmea voblerul nu avea nici o ancora infipta in peste pur si simplu in momentul atacului avatul a lovit cu, coada iar struna i sa incurcat dupa coada impreuna cu voblerul sa nu va povestesc ce greu l-am scos ca era curent puternic si avatu avea aproape 4kg
Nu a inceput inca....
Am incercat cateva variante ieri, nici un rezultat. Nu ataca, nu sareau obleti. Ceea ce mi-a placut insa, a fost ca albitura a inceput sa sara dimineata si seara. Temperatura apei avea 11.8 grade, asa ca nu mai e mult si incep sa pun poze....
Fir intins!
Am incercat cateva variante ieri, nici un rezultat. Nu ataca, nu sareau obleti. Ceea ce mi-a placut insa, a fost ca albitura a inceput sa sara dimineata si seara. Temperatura apei avea 11.8 grade, asa ca nu mai e mult si incep sa pun poze....
Fir intins!
ai incercat cu-n rnr? ar fi vremea lui .
Nici nu vei vedea inca atacuri,desi daca esti atent la ce zic unii pe aici s-ar putea sa ai si de-o poza doua.puffyk scrie:Nu a inceput inca....
Fir intins!
Am incercat cu mai multe, si cu vobler scufundator de la Rapala, am si un RNR fluo...nimic, din pacate!
La Oister nimic, la blinker nimic....bine ca m-am scos cu salaul!
De Paste cred ca o sa iau primii avati pe 2012....
La Oister nimic, la blinker nimic....bine ca m-am scos cu salaul!
De Paste cred ca o sa iau primii avati pe 2012....
puffyk scrie: am si un RNR fluo...nimic, din pacate!

nu trebuie sa crezi ca sunt rautacios sau plin de talente, dar ,uitandu-ma la postarile tale anterioare ,se naste o intrebare care cred ca merita un raspuns sincer:cam de cat timp a devenit ,avatul, peste tinta pentru tine?

de cand pescuiesti tu la avat, asa... profi ?

sincer!
in prohibitie?puffyk scrie: De Paste cred ca o sa iau primii avati pe 2012....

avat, stiuca, clean , cine le mai deosebeste ? 

Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...
mandru proprietar de pisicuta...