avat
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
kjk
puteai sa-l stergi da nu-i nik acu nu merge ca deja ai mai postat ceva 

-
- veteran
@sir.Jones
la rotativa leg streamerul cu un fir un pik mai gros ca si linia principala si atunci nu se rasuceste asa de tare....
la streamer ( stiu de la prietenul meu bibanus) folosesc un jig mic cu capul vopsit in rosu, astfel streamerul evolueaza mult mai bine si nu sta lipit de linia principala, voblerul evoluand sub si astfel eu cred ca imita mult mai bine chestia `cu rapitorul mai mik`.
chestia cu marimea streamerelor cred ca tine si cu ce tip de vobler dai, daca dai cu vobler de 9 pun streamer de 7, daca dau cu vobler de 13 pun streamer de 9 si asa mai departe.
cred ca nu trebuie sa dai tot cu aceiasi marime de streamer deoarece in situatii extreme cand nu prea mananca poti avea surpriza sa se sperie de montura ( am patit si de aia iti spun)..
salut.
la rotativa leg streamerul cu un fir un pik mai gros ca si linia principala si atunci nu se rasuceste asa de tare....

la streamer ( stiu de la prietenul meu bibanus) folosesc un jig mic cu capul vopsit in rosu, astfel streamerul evolueaza mult mai bine si nu sta lipit de linia principala, voblerul evoluand sub si astfel eu cred ca imita mult mai bine chestia `cu rapitorul mai mik`.
chestia cu marimea streamerelor cred ca tine si cu ce tip de vobler dai, daca dai cu vobler de 9 pun streamer de 7, daca dau cu vobler de 13 pun streamer de 9 si asa mai departe.
cred ca nu trebuie sa dai tot cu aceiasi marime de streamer deoarece in situatii extreme cand nu prea mananca poti avea surpriza sa se sperie de montura ( am patit si de aia iti spun)..
salut.
be smart be silent be deadly.....
!!!!!!!!!!!!
Salut man!Vezi ca sambata vin cu voi la pescuit,daca mai e valabila invitatia.
Ti-am promis ca te anunt astazi si uite ca am reusit pana la urma.
.Hai ca te las.Daca mai sunt alte amanunte de pus la punct vb. la tel sau dai un mesaj aici ca io intru zilnic pe forum,aniway.
Numa' bine si salutari la Elemer alias Bibanus alias Emil.

Numa' bine si salutari la Elemer alias Bibanus alias Emil.

C&R, please!
Se prelucreaza rotativa in cazul acesta, oricum e cam greu sa dai cu rotativa in suvoi, dar daca o lestezi si muti pozitia de prindere, adio rasucire firsir.JONES scrie:VOBLER CU STEAMER E OK
DAR CUM FACI LA ROTATIVA SAU LA LINGURA SA NU SE RASUCEASCA FIRUL STEAMERULUI DE FIRUL PRINCIPAL.
STEAMERUL E LESTAT SAU NU ?
6 cm e ceva supermare pentru un steamer pe ce carlige legi asa ceva ?

Always C&R
http://www.bscteam.ro
http://www.bscteam.ro
-
- veteran
Am gasit streamere de cca 10 cm, cu pene albe si carlig de cca 2,5 cm.
La capat au rosu. Pe ele scrie Trabuco.
Personal nu i-mi inspira incredere, dar poate ii place avatului.
Maine si poimane reiau testele la avat. Poate, impreuna cu vbl, oscilanta, rotative, se va pacali vre-unul. Daca dau satisfactie le fac poza. Daca nu le arunc.
Maine si poimane reiau testele la avat. Poate, impreuna cu vbl, oscilanta, rotative, se va pacali vre-unul. Daca dau satisfactie le fac poza. Daca nu le arunc.
vlad
mai bine mi le faci cadou mievladcs scrie:Am gasit streamere de cca 10 cm, cu pene albe si carlig de cca 2,5 cm.