avat

pescuit cu naluci, momeli artificiale: oscilante, rotative, voblere, twistere

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
empthy_cluster
veteran
veteran

Mesaj de empthy_cluster » 14 Iun 2006, 07:44

(E uni peskrici pe aici pe forum care pe o anumita balta au tuns urechile la un ciine si au facut stremere. Nu spui cine...)

ha ha asta-i buna si @bibanus mi-o tuns cainele sa faca streamere......noi pescari astia suntem cam intr-o doaga rau :D :D
be smart be silent be deadly.....

Michael
Moderator
Moderator

Mesaj de Michael » 14 Iun 2006, 11:02

empthy_cluster scrie:si tot de pe acest form am invatat cum sa dau cu streamere, de ex: vobler,lingura sau poper jos si la 30-50 cm sus pe fir streamer. :wink:
si avatul la ce intra de obicei,la naluca din capul liniei sau la streamerul "din amonte"?
Michael va recomanda Regulamentul forumului

Andrei
veteran
veteran

Mesaj de Andrei » 14 Iun 2006, 12:53

streamerul din amonte amonte..........

Andrei
veteran
veteran

Mesaj de Andrei » 14 Iun 2006, 12:56

@empty...

Streamerele de 7cm is mici..... :D N-am mai prea dat la streamere la avat, mai mult de lene si ca aveam timp limitat pe apa...... dar de obicei foloseam streamere de peste 10-11cm lungimela alea mai mici nu se prea uitau. Probabil pt ca era primavara :roll: :roll:

empthy_cluster
veteran
veteran

Mesaj de empthy_cluster » 14 Iun 2006, 20:13

Michael scrie:
empthy_cluster scrie:si tot de pe acest form am invatat cum sa dau cu streamere, de ex: vobler,lingura sau poper jos si la 30-50 cm sus pe fir streamer. :wink:
si avatul la ce intra de obicei,la naluca din capul liniei sau la streamerul "din amonte"?
salut,
daca imi amintesc cineva de pe forumul asta a spus ca montura cu streamer imita `un rapitor mai mik ce urmareste un lipus` si intervine instinctul teritorial si ataca. Din experienta proprie iti spun ca am prins la streamer cand nu punea botul la altceva... :wink:

In toate cazurile intalnite de mine a atacat streamerul si nu voblerul, cred ca atunci cand va ataca mai agresiv va ataca si voblerul. Am avut destule rateuri la streamer si eu personal in loc de carlig folosesc o tripla mascata de pene.

@andrei eu pana acum am folosit streamere pana in 7 cm, cred ca depinde de perioada, cand am incercat streamere mai mari il vedeam cum se sperie de montura... :wink:

Eu cred ca aceiasi chestie ar fi interesanta si la salau cu un deepruner si un sad mik in fata.... :wink:

salut si fir intins sa aveti.
be smart be silent be deadly.....

ttr_vlad
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de ttr_vlad » 14 Iun 2006, 23:30

sprosalmorapala scrie:Mazi..

Ieri la Halmeag era oltu varza... :shock: alaltaieri cand a fost Jon , cica era bunicel ..sa se fi tulburat oare de la rapaiala aia???
daca zici ca vine canicula de azi , inseamna ca se repara problema in cateva zile.. :!:
Salut
Spune-mi plz cum mai arata balta de la Halmeag ... e mai curata anul asta , sau e tot plina de bradis ?
Ps: ai fost la pescuit pe Sinca[valea din Sercaia] ar trebui sa se prinda acum o gramada de clean si avat !

BamseBST
veteran
veteran

Mesaj de BamseBST » 15 Iun 2006, 18:00

balta de la Halmeag a ramas tot asa cum o stii! plina de ragalii si de plase care se baga noaptea si dimineatza sunt scoase :roll:
dar asta nu inseamna ca nu se prinde cate o stuk 2 ,3 5 9 :lol:
Pe Sercaia nu am fost dar cred ca o sa merg sambata la clean ! era destul de limpede cand am vazut-o ultima oara (acu 2 zile)

numai bine...

noname
veteran
veteran

oo

Mesaj de noname » 15 Iun 2006, 20:55

sa n-ai surprize :mrgreen:

jania
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de jania » 15 Iun 2006, 23:47

cu din astea se pescuieste la noi in america dar merge bine culorile maro spre albastru cu sclipici inauntru. sunt care au doua cozi la capat si sunt mai lungi, tragindu-le se invartesc. Nu trebuie sa fie chiar asa lungi important este sa pui si o tripla la capat ca de multe ori prinde capatul mai bine. trebuie avut grija sa nu miroase a ulei sau altceva.

jania
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de jania » 15 Iun 2006, 23:50

scuze am postat din gresala textul aici tr altundeva

Scrie răspuns