1. pe de o parte va fi un experiment intersant pentru pescari ocazie cu care vor intelege care e originea expresiei "cere si ti se va da " pentru ca au ocazia sa vada ce primesc daca nu cer
2. e un respiro pentru pesti pentru ca si cu batu' se poate face prapad (daca fiecare din cei 3000 de membrii ai ajvps Sibiu ar prinde un kil de peste in timpul prohibitiei ar fi din start 3 tone de peste mai putin

3. parasutistii si hatarii nu mai au acoperire iar plasarii nu se vor mai putea camufla in pescari cu barca asa ca le va fi un pic mai greu sa-si desfasoare activitatea

4. pescarii vor incepe sa inteleaga ca daca nici macar in prohibitie nu respecta natura sa elibereze pestii capturati ca sa se poata inmultii vor fi tinuti pe tusa (pentru ca mesajul ordinului de anu asta suna cam asa "v-am dat voie sa va recreati si-n prohibitie iar voi v-ati hapsanit si-ati facut prapad ")

5. iar pe plan personal am un alt experiment de facut si anume cat de bine pot sa rezist psihic daca nu ma duc 2 luni la pescuit cu barca

6. pana nu trag concluziile in ceea ce priveste rezultatele "experimentului prohibitia " de anu' asta e cam devreme sa stiu ce sa solicit pentru la anu'
scrisoarea deschisa de mai sus era menita a-i ajuta pe cei ce ar vrea sa scrie dar nu stiu cum