oby 1 scrie:George1985 scrie:sper ca in vreo 2 saptamani sa apara...macar gloantele

daca nu torpilele, pe la Dunare.
avat in 2 saptamani? in Ro?
uite din cauza unora ca tine nu mai avem voie la stiuca
Oby 1 sa fim sinceri si seriosi si sa recunoastem ca si cel mai corect dintre pescari mai face cate o pescuiala in prohibitie sau cum spunea un coleg ,, o aroganta''...
ca facem pescuiala pe ape private sau pe ape publice tot pescuit in prohibitie se numeste si tot asa deranjam pestii...
iar referitor la pescuitul pe ape private, trebuie sa ai si unde sa-l practici cu adevarat, nu doar sa dai bani si sa nu prinzi nimic cum de asltfel este si cazul meu... si sa stii ca nu toata lumea isi permite sa pescuiasca pe incinte private in delta sau in alte locatii binecunoscute.
iar atat timp cat eliberezi ce prinzi nu vad care este problema, mai ales daca nu exagerezi cu pescuitul in aceasta perioada si atata timp cat specia vizata a depus de ceva timp.
p.s. nu cred ca din cauza unora ca George nu mai avem voie sa dam la stiuca, ci doar datorita faptului ca in tara asta legile se promulga si se aplica in stilul in care il stim cu totii.
sa zic ca referitor la stiuca ai dreptate, multa lume sustinand ca pescuieste la stiuca, dar pescuid la cu totul altceva. insa cu pescuitul la pastrav care este inchis pana in 31 mai cum ramane??? s-a interzis pescuitul la pastrav pana in data asta pe ce motiv: ca zic ca pescuiesc la pastrav si, de fapt, eu caut avatul sau salaul sau ce?

iti spun eu care este treaba: este mai usor sa faci o lege unica si o singura perioada de prohibitie pentru toate speciile de pesti decat sa judeci putin si sa faci o diferentiere clara si sa dai si platitorilor de premise posibilitatea ca in aceste luni sa se bucure de pasiunea asta... adevarul este ca dupa o iarna de inactivitate ce mai conteaza inca doua luni in plus?
o sa ajungem sa putem pescui cu adevarat din 12 luni numai vreo 6, in cel mai bun caz