AVAT-Primavara
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Re: AVAT-Primavara
As avea si eu o intrebare ce parere aveti despre voblerele ZEBCO Bully Minnow 5 cm red head ?

exagerat de mic ... nu l-as folosi sub nici o forma la avat ...adrian77 scrie:As avea si eu o intrebare ce parere aveti despre voblerele ZEBCO Bully Minnow 5 cm red head ?
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...
dar aceea firma produce voblere de calitate ?
avand in vedere si pretul
am mari urme de indoiala in privinta nalucii respective. am pus mana pe niste Zebco ceva mai mari si aratau asemeni nalucilor de la Baracuda sau chinezismelor ce le gasesti prin Lidl o data pe an la pachet cu alte tampenii ...adrian77 scrie:dar aceea firma produce voblere de calitate ?
pai am cautat prin niste magazine din alba si nu am gasit voblere cozma
si de aceea mi-am luat , lam testa si merge bn la o anumita viteza de tractare

si cu cozma pot aparea surprize ... chiar dese as putea spune, mai ales la cele de dimensiuni mai mici.adrian77 scrie:pai am cautat prin niste magazine din alba si nu am gasit voblere cozma
sunt alte firme de naluci la care rateurile sunt mult mai rare si chiar daca e o oarecare diferenta de pret sunt de parere ca din punct de vedere al calitatii sar mult peste Cozma ... exemplu Salmo. initial am vrut sa zic si de Dorado, dar mi-am adus aminte de un anumit Tender de 9cm care cand era lovit putin de curent se culca direct pe-o parte.