avat la mamaliga
Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori
Dane, si nu numai ca lucreaza la totalfishing, dar acelasi "mos" impachetat intr-o dacie alba, mi-a adus firul PP de 10lb la magazin...danr scrie:
mos "cap de fier" nu este chiar asa mos, nu sta pe insula ci lucreaza la totalfishing
eu nu l-am recunoscut pentru ca atunci cand a venit la magazin sa-mi aduca firul, purta niste ochelari pentru citit...atat de obositi, ca i-am spus ca-l astept sa vina sa-si faca ochelari
pentru unii este un hobby, pentru altii o pasiune; pentru mine, pescuitul este o stare...
ovidiu scrie:Dane, si nu numai ca lucreaza la totalfishing, dar acelasi "mos" impachetat intr-o dacie alba, mi-a adus firul PP de 10lb la magazin...danr scrie:
mos "cap de fier" nu este chiar asa mos, nu sta pe insula ci lucreaza la totalfishing
eu nu l-am recunoscut pentru ca atunci cand a venit la magazin sa-mi aduca firul, purta niste ochelari pentru citit...atat de obositi, ca i-am spus ca-l astept sa vina sa-si faca ochelarila mine la magazinul de optica unde lucrez eu... inca-l mai astept.... ca dupa ce-i pun niste picaturi in ochi... de-l voi lasa in ceata, o sa-mi spuna si unde trag avatii aia la vobler umplut cu mamaliga...
Pai ce naiba mah...., din cati cumpara de pe total, doar eu l-am recunoscut??
Ca in Buc cam el aduce marfa!!
Daca ai vointa poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, il lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
mos cap de fier a comis-o pe dunare
am iesit vineri seara pe dunare, si cand incerca sa reaprinda focul a reusit sa-si dea foc cu un bidon de benzina si sa ia foc super original, si a trebuit sa sara in dunare sa se rostogoleasca putin in apa
rezultat: hainele arse, arsuri de gradul 2 si 3 pe mana dreapta, unde nu l-au ferit geaca si puloverele
dar e ok acum, nu o sa mai livreze comenzi vreo 2 saptamani, in caz ca va era dor de el
am iesit vineri seara pe dunare, si cand incerca sa reaprinda focul a reusit sa-si dea foc cu un bidon de benzina si sa ia foc super original, si a trebuit sa sara in dunare sa se rostogoleasca putin in apa
rezultat: hainele arse, arsuri de gradul 2 si 3 pe mana dreapta, unde nu l-au ferit geaca si puloverele
dar e ok acum, nu o sa mai livreze comenzi vreo 2 saptamani, in caz ca va era dor de el
Sper ca e ok......danr scrie:mos cap de fier a comis-o pe dunare
Sa se faca bine rpd...
Daca ai vointa poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, il lasi acolo, ca nu te deranjeaza.