avat la mamaliga

pescuit cu naluci, momeli artificiale: oscilante, rotative, voblere, twistere

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

attilaf
veteran
veteran

Mesaj de attilaf » 23 Oct 2007, 20:54

old_radu scrie:...dar pui de avat ,la viermisor?
In ultima vreme am prins frecvent pui de avat, la vierme si sunt curios ,cam pana la ce marime sau varsta ,acesti "avatei",sunt "vegetarieni" ?Marimea celor prinsi(si eliberati,evident)era de pana in 20-22 cm.
Fir intins ! tuturor. :wink:
Exact asta vroiam sa spun si eu, acum vreo 1-1.5 luni, la dunare, am prins foarte multi avatei la buchet de viermi. Prindeam si cate 2 odata, dar mici, maxim 25--30 de cm. Majoritatea erau de 10-15 cm. Prindeam mai des decat caras sau babusca :).

danr
Site Admin
Site Admin

Mesaj de danr » 23 Oct 2007, 21:03

nu stiu dar batranul asta dadea intr-o groapa si avatii astia mari erau stransi acolo
avea o montura cu un forfac mai lung, si probabil ca dadeau in mamaliga aia pe care le-o flutura curentul....
laudaros mosul, zicea ca prinde frecvent dastia mari, mai avea si alti avati mari pe care macar i-am vazut cu ochii mei.....
Ultima oară modificat 23 Oct 2007, 21:22 de către danr, modificat de 2 ori în total.

andrei-ovidiu
veteran
veteran

Mesaj de andrei-ovidiu » 23 Oct 2007, 21:19

danr scrie:nu stiu dar batranul asta dadea intr-o groapa si avatii astia mari erau stransi acolo
avea o montura cu un forfac mai lung, si probabil ca dadeau in mamaliga aia pe care le-o flutura curentul....
laudaros mosul cu ochii lui dar mai avea si alti avati mari pe care i-am vazut
te rog sa te opresti aici ca deja ma nevrozez dane :D ... mai da nu putea sa ajunga cu un twister acolo jos in gropan, daca cu vobler nu putea(sa presupunem)? :D

danr
Site Admin
Site Admin

Mesaj de danr » 23 Oct 2007, 21:21

pai n-auzi ca asta e mos dala care da numai pe mamaliga, twisterul se numeste ciuster si zice ce s-ar prinde salau pe eldaca prindea la mamaliga de ce sa se streze ?
n-auzi, cand nu da avatul mare da crapul

andrei-ovidiu
veteran
veteran

Mesaj de andrei-ovidiu » 23 Oct 2007, 21:26

ce-i drept ca pe Dunare nimic nu este incredibil, deci este credibil ce facem tatae ala cu avatzii la mamaliga...deci iti dai seama cat de dobitoci erau avatzii aia sa dea totzi in mamaliga aia :D ...offf si cand ma gandesc cat dai cateodata dupa ei si ataca acolo, sunt in zona, si nu vezi macar un zbang in vobler...offf offf :D

whatever...ma opresc ca ma nevrozez singur :D ...bine 90% tu mi-ai provocat insomnii dane :D ...nu putai sa zici ca i-a prins la artificiale :D

miky
veteran
veteran

Mesaj de miky » 23 Oct 2007, 22:50

gata, stiu ! ... avatii aia erau la cura aia in care se mananca disociat ... :lol:
si aia era ziua lor de verdeturi.... :lol:
pun pariu ca cu o zi inainte or mancat numa branza :lol:
mosu' ala de aia prinde ca le tine socoteala la zile.... :lol: :lol: :lol:
nu e suficient ca tu sa fii norocos...mai trebuie musai ca ceilalti sa nu fie !!!...
http://musca13.ro/home/

johnnybravo
Moderator
Moderator

Mesaj de johnnybravo » 23 Oct 2007, 23:03

s-a mai scris pe forum de ceva rapitori, cred ca tot de avati care erau prinsi la mamaliga...o sa caut...era vorba de multe capturi si fff mari...

shootgun
veteran
veteran

Mesaj de shootgun » 23 Oct 2007, 23:17

Unui prieten de al meu, la Vadul Rosu, in timp ce recupera montura de crap, cu boaba de porumb, i-a intrat avat...Acum nu stiu ce sa cred...probabil avatul a fost atras de miscarea forfacului cu bobul in capat...dar la mamaliga??? Maine-poimaine prindem stiuca la boiles... :roll:

Jonin
veteran
veteran

Mesaj de Jonin » 23 Oct 2007, 23:23

Mda,avati vegetarieni!Hm,o sa-i incerc la patrunjel! :D
Dumnezeu sigur iubeste prostii. Altfel nu ar fi creat atat de multi!

Multi prosti, putine gloante!

Busta
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Busta » 24 Oct 2007, 06:22

bah astia is vegetarieni mah - tu nu vezi ca vor sa slabeasca sa-si mentina silueta ca-s grasi :lol:

sa revenim la topic - pai si stiuca se mai prindea la mamaliga / porumb si avat la rama rosie / viermi

Scrie răspuns