avat la mamaliga

pescuit cu naluci, momeli artificiale: oscilante, rotative, voblere, twistere

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

danr
Site Admin
Site Admin

Mesaj de danr » 25 Oct 2007, 08:46

hai ca ne-am mistocarit destul

avatii evident ca au fost prinsi la vobler, si chiar au fost mai multi mari asa cum am spus

mos "cap de fier" nu este chiar asa mos, nu sta pe insula ci lucreaza la totalfishing si in timpul liber este vajnic bucatar de campanie pe Dunare, sa poa sa prinda baietii un peste frumos dupa un bors si o tochitura la tuci

bine, el sustine sus si tare treaba cu "cap de fier" si eu il cred, ca e bine sa ai incredere in oameni :)

si alte doua poze de la ultima partida
am fost cu MariusC si mai are si el poze.....

rasarit de soare de octombrie, pe Dunare
Imagine

unul din avatii de 5 Kg
Imagine

andrei-ovidiu
veteran
veteran

Mesaj de andrei-ovidiu » 25 Oct 2007, 10:14

prima poza e chiar naspa, salupa e chiar nasoala :wallbash: ...cu cea de 3,3 m-ai plimbat, poate ma dai o tura si cu asta :D ...

iar in a doua poza, avatul e chiar superb...peste 5 k de voie... :D

hades
veteran
veteran

Mesaj de hades » 25 Oct 2007, 10:20

danr scrie:hai ca ne-am mistocarit destul

avatii evident ca au fost prinsi la vobler, si chiar au fost mai multi mari asa cum am spus

mos "cap de fier" nu este chiar asa mos, nu sta pe insula ci lucreaza la totalfishing si in timpul liber este vajnic bucatar de campanie pe Dunare, sa poa sa prinda baietii un peste frumos dupa un bors si o tochitura la tuci

bine, el sustine sus si tare treaba cu "cap de fier" si eu il cred, ca e bine sa ai incredere in oameni :)

si alte doua poze de la ultima partida
am fost cu MariusC si mai are si el poze.....

rasarit de soare de octombrie, pe Dunare
Imagine

unul din avatii de 5 Kg
Imagine

Ti-am zis io ca il cunosc :twisted: :twisted:
Daca ai vointa poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, il lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

andrei-ovidiu
veteran
veteran

Mesaj de andrei-ovidiu » 25 Oct 2007, 10:38

si nu stiu cum sa-ti spun dane, da ti-ai luat geanta Cabela's ca a mea...cu atat mai mult ca te-ai inspirat dupa mine tre' s ama dai cu barca la o tura de avatzi pe Dunare :D :D

danr
Site Admin
Site Admin

Mesaj de danr » 25 Oct 2007, 10:49

ne auzim
da nu acum cand trag multi si mari, cand nu trage ca sa fie challenging :lol:

andrei-ovidiu
veteran
veteran

Mesaj de andrei-ovidiu » 25 Oct 2007, 11:44

danr scrie:ne auzim
da nu acum cand trag multi si mari, cand nu trage ca sa fie challenging :lol:
da ma da...ce inteligent esti tu? :D :D ...revizuieste te rog programul... :twisted:

vampir
utilizator constant
utilizator constant

mai nene!

Mesaj de vampir » 27 Oct 2007, 08:42

Mai nene sa va salut in primul rand.Sunt craiovean de loc si pescuiesc pe jiu.Am prins avat si la mamaliga si la viermusi.Dar accidental la mamaliga ,ba cand mamaliga era in cadere spre fundul baltii, ba cand trageam batzul din apa ,insa ceea ce spui tu aici ca acel mos miraculos (Vraciul dunarean)a prins nenumarati avati la mamaliga in 1-2 zile este aberant.Acel mos era asa de siret incat a ras de tine si cu dosul.Probabil tu ai fosat distractia lui pe balta.Nu mai veni cu din astea ca poate te cunoste lumea si te vede pe strada eu unul macar sunt strain de tine.Mai am putin si prind si eu avati prin grau cu boata chiar inebunesti atata lume?

Alex_
senior
senior

Mesaj de Alex_ » 27 Oct 2007, 09:52

La cum ii tine mosul e clar ca avatii aia prinsi la vobler au ajuns in ciorba, nu inapoi in Dunare. :cry:

Ionut the carp
veteran
veteran

Re: mai nene!

Mesaj de Ionut the carp » 27 Oct 2007, 11:15

vampir scrie:Mai nene sa va salut in primul rand.Sunt craiovean de loc si pescuiesc pe jiu.Am prins avat si la mamaliga si la viermusi.Dar accidental la mamaliga ,ba cand mamaliga era in cadere spre fundul baltii, ba cand trageam batzul din apa ,insa ceea ce spui tu aici ca acel mos miraculos (Vraciul dunarean)a prins nenumarati avati la mamaliga in 1-2 zile este aberant.Acel mos era asa de siret incat a ras de tine si cu dosul.Probabil tu ai fosat distractia lui pe balta.Nu mai veni cu din astea ca poate te cunoste lumea si te vede pe strada eu unul macar sunt strain de tine.Mai am putin si prind si eu avati prin grau cu boata chiar inebunesti atata lume?
daca ai fi citit topicul de la cap la coada ai fi inteles ca a fost o gluma :lol:

vampir
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de vampir » 28 Oct 2007, 08:08

Ma rog sunt glumele voastre .Nu trebuia sa ma bag.Dar daca va-s cere o parere ??La ce ma-s astepta??Sa fie gluma sa nu fie??

Scrie răspuns