avat la mamaliga

pescuit cu naluci, momeli artificiale: oscilante, rotative, voblere, twistere

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Mugurstefan
veteran
veteran

Mesaj de Mugurstefan » 24 Oct 2007, 12:35

danr scrie:Eu nu te-as sfatui, s-ar putea ca mosul sa fie cam statut de cand sta pe insula aia si sa aiba pofta de ceva fraged, eu nici cu barca nu prea ma aventurez pe acolo
:lol: :lol: :lol:
era sa cad de pe scaun...
Se spune ca SISTEMUL e bun dar Poporul e rau. Ganditi altfel: poporul e asa cum e ganditi un sistem pentru el !
Mugur Dixit !

Leba
veteran
veteran

Mesaj de Leba » 24 Oct 2007, 12:39

danr scrie:nu, dar am auzit niste tipete intr-o noapte, din tufisuri
erau unii in cautare de avati mari care se au ajuns sa campeze din greseala pe acolo
tipa unul: nu atat de mare, nu atat de mare
banuiesc ca era vorba de avatii pe care ii cautau.....
mosului i se mai zice si " cap de fier "
:lol:
tare de tot!
si de-atunci se pare ca nu ai mai prins avatzi... :lol: :lol:
"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team

Armand
veteran
veteran

Mesaj de Armand » 24 Oct 2007, 13:08

De prins se mai prinde si stiuca si salau si somn la momeli atipice(mamaliga, boaba, boilies) insa din greseala. Se mai gaseste cate un rapitor cu cataracta si se propteste in mamaliga pt ca i se pare lui ceva ciudat, insa asta se poate intampla doar o data pe zi/luna/an/viatza...

Daca moshu avea mai multi inseamna ca i-a luat sau la baboi sau la vreo lingura ruseasca de cand era Dej tanar sau la japca...si deoarece se plicitseste pe insula mai spune povesti la trecatori...
Eventual mai vinde o bucata de mamaliga "de avat" cuiva care are exces de zel!
Spining....Prea bun ca sa fie light...

hades
veteran
veteran

Mesaj de hades » 24 Oct 2007, 13:47

@danr

Totusi imi miroase a farsa :twisted: :twisted: :twisted:

Avat cu mamaliga stiu ca merge, dar avat la mamaliga.........., hmmmmm :twisted:
Daca ai vointa poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, il lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

fisherman
veteran
veteran

Mesaj de fisherman » 24 Oct 2007, 14:03

daca ai sti ce clean am luat anul trecut la mamaliga........... poate te-ai mai gandi. serios vorbind cred ca de fapt ataca maruntisul din jurul mamaligii si nu neaparat mamaliga. anul trecut am pierdut 2 ore incercand sa prind
un avat, care practic ma stropea pe mal. si n-am reusit. poate voia mamaliga :D
The WORST day fishing is better than the BEST day working!

Mugurstefan
veteran
veteran

Mesaj de Mugurstefan » 24 Oct 2007, 14:59

hades scrie:@danr

Totusi imi miroase a farsa :twisted: :twisted: :twisted:

Avat cu mamaliga stiu ca merge, dar avat la mamaliga.........., hmmmmm :twisted:
Pai mai Hades, tu nu stii niste amanunte.
Mamaliga aia a lui Moshu" Cap de Fe " e modelata cu profil de Tazmanian Devill, si in gropan are un joc apetisant.
DanR, a vrut sa tina pentru el amanunte importante .Cine stie sa faca conexiunile afla si mai multe amanunte.
gata , nu va mai spun nimic. va descurcati cum puteti de acum inainte .
Se spune ca SISTEMUL e bun dar Poporul e rau. Ganditi altfel: poporul e asa cum e ganditi un sistem pentru el !
Mugur Dixit !

Armand
veteran
veteran

Mesaj de Armand » 24 Oct 2007, 15:50

Si mie mi se pare cunoscut moshu...
Parca l-am mai vazut pe Dunare...
Are o dacie rosie si pescuieste cu voblerul fara sa il scoata din cutie si cu twistere in punga solubila, unu pe jig si restul pentru nada...

Oricum e de treaba moshu ...vinde peste numai cu factura....

PS: Cand bagi mamaliga in magazin?!
Spining....Prea bun ca sa fie light...

dan popa
senior
senior

Mesaj de dan popa » 24 Oct 2007, 18:14

Nici unul nu a ghicit de ce a prins mosulica avatii aia la mamaliga.....
Dar eu am o banuiala.....cred ca l-au auzit pe Stoicicovich (fostul antrenor al bulgarilor) cand ne-a facut mamaligari si de aia :lol: :lol: :lol: :lol:
Cat pentru bulgar......cat mai multi castraveti din partea tuturor pescarilor :wink: :wink:

Hell
veteran
veteran

Mesaj de Hell » 25 Oct 2007, 00:23

dan popa scrie:Nici unul nu a ghicit de ce a prins mosulica avatii aia la mamaliga.....
Dar eu am o banuiala.....cred ca l-au auzit pe Stoicicovich (fostul antrenor al bulgarilor) cand ne-a facut mamaligari si de aia :lol: :lol: :lol: :lol:
Cat pentru bulgar......cat mai multi castraveti din partea tuturor pescarilor :wink: :wink:
De aia lungi si dreptzi :lol:

Ciudat clean am luat si eu la mamaliga....altceva...doar caras....si am mai prins ceva ciudat...o creanga...poate papa si aia la mamaliga :lol: :lol:

Ioan S.
veteran
veteran

Mesaj de Ioan S. » 25 Oct 2007, 08:02

Pai e normal. Asa cum pasnicii devin rapitori dupa o anumita varsta si rapitorii se fac pasnici la batranete.
Clar! Fiind batrani nu mai au viteza din tinerete si nu mai ajung sa prinda nici macar un oblete adormit. Se fac mamaligari!
Mi s-a intimplat si mie, anul acesta fiind prima data, sa prind avati (toti sub kg) la boabe de porumb. Puneam 3 boabe de porumb pe fir de par ... pe loc nadit pentru alta specie (si puneam cite 3 boabe special sa intre ala de peste kg ... insa avatul venea subdimensionat :oops: )
La inceput am zis ca e accident ... apoi am pus pe seama flotabilitatii momelii (pentru ca puneam pe acelasi fir de par si pe virful cirligului si cite un PUFFY ... pentru ca pina se stabilizeaza montura pe fundul Prutului, mai bine zis cita vreme curentul apei o mai misca sa nu am surpriza neplacuta ca virful cirligului sa are fundul si sa agate crengi sau frunze).

Scrie răspuns