AVAT - IARNA
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
- utilizator nou
Mi-am vizat eu permisul saptamana asta si cu reducere pt. studenti este 645.000 pe ses si munte, dar pretul intreg mi se pare ca este la fel cu cel de anul trecut, sau cu dif. foarte mici.
Apropo am vazut ca vorbiti de 'PG', ce inseamna? Si daca tot se vb. de avat poate sa-mi spuna cineva daca sta si iarna tot in repezis?
Apropo am vazut ca vorbiti de 'PG', ce inseamna? Si daca tot se vb. de avat poate sa-mi spuna cineva daca sta si iarna tot in repezis?
Deci,daca sunt student,e suficient sa duc carnetul de student vizat si beneficiez de reducere?
Avatul pe perioada iernii,cred ca se retrage mai in adanc,in locuri unde e nevoie de minimul de efort pentru a se mentine in curent(ma refer la rauri) si dormiteaza.Parerea mea
Avatul pe perioada iernii,cred ca se retrage mai in adanc,in locuri unde e nevoie de minimul de efort pentru a se mentine in curent(ma refer la rauri) si dormiteaza.Parerea mea

Michael va recomanda Regulamentul forumului
Salut Michael.... Avatul, nu se retrage el in locuri prea adanci, mai ales cum este iarna asta. La inceputul lui decembrie avatul ataca la suprafata, iar pe la jumatatea lui decembrie gaseam avat cam la jumatate de metru si ataca destul de des la rotativa mica sau vobler. Acum nu am mai avut timp sa merg si nici nu am permisul vizat, dar, cu siguranta nu dormiteaza. Probabil atat timp cat apa nu a inghetat, ca el sa se retraga in bulboane adanci si linistite, avatul va manca toata iarna.Michael scrie:Avatul pe perioada iernii,cred ca se retrage mai in adanc,in locuri unde e nevoie de minimul de efort pentru a se mentine in curent(ma refer la rauri) si dormiteaza.Parerea mea
Re: permis
Multumesc mult domnule aZu...aZu scrie:Domnule Paul, am intrebat la asociatie si mi-au zis ca se poate pescui inca cu permisul de anu trecut pana in februarie. nu stiu daca e valabil si "PG" -ul, taxa aia.
Am aflat si eu ca inca nu s-a fixat cotizatia pe anul asta, iar despre PG, daca mai e sau nu valabil, inca nu stiu nimic.
In privinta PG-ului... e mai riscat sa nu ai actele in regula pe granita. Daca la permis nu prea te mai verifica, se poate sa se uite daca e in regula PG - ul.
Daca reusesc saptamana viitoare am sa ma interesez si eu, iar daca o fi sa ajung la Prut, fara permis vizat anul acesta, cred ca cel mai intelept ar fi sa dau o fuga pana la pichet, sa vad ce s-a hotarat.
Toate cele bune!
-
- utilizator nou
Pt.Michael
In legaturta cu permisul: iti mai trebuie si o copie xerox dupa carnetul de student si bineanteles trebuie sa fi la zi nu la I.D.Si in legatura cu avatul nu stiu cum prind alti, rapitor ca eu am fost azi pe Mures si nu am avt nic un atac, ce este drept ca nu am dat cu rotativa mica, sau poate nu sunt bune rotivele DAM pentru avat.Daca mai stiti alte tipuri de rotative pt.avat puteti sa-mi spuneti, si daca trebuie recuperat la fel de repede ca si vara.
In legaturta cu permisul: iti mai trebuie si o copie xerox dupa carnetul de student si bineanteles trebuie sa fi la zi nu la I.D.Si in legatura cu avatul nu stiu cum prind alti, rapitor ca eu am fost azi pe Mures si nu am avt nic un atac, ce este drept ca nu am dat cu rotativa mica, sau poate nu sunt bune rotivele DAM pentru avat.Daca mai stiti alte tipuri de rotative pt.avat puteti sa-mi spuneti, si daca trebuie recuperat la fel de repede ca si vara.
Eu am prins in iarna asta avat la rotativa Berti Clasic, Nr. 1, nickel, dar cel mai bine am prin la vobler mic (pana in 4 cm) recuperat rapid, smucit chiar, urmat de pauze scurte. Recuperarea o faceam tot pe distante scurte.rischar_robert scrie:Si in legatura cu avatul nu stiu cum prind alti, rapitor ca eu am fost azi pe Mures si nu am avt nic un atac, ce este drept ca nu am dat cu rotativa mica, sau poate nu sunt bune rotivele DAM pentru avat.Daca mai stiti alte tipuri de rotative pt.avat puteti sa-mi spuneti, si daca trebuie recuperat la fel de repede ca si vara.
dar nu am prins peste tot. Probabil si avatul are locurile lui unde ierneaza, caci unde am prin unul, am prins mai multi. Adancimea nu a fost prea mare, cam jumatate de metru - un metru.
Sfatul meu e sa-l incerci la vobler micut, cu patern cat mai natural si in locuri in care apa este lina si are eventuale obstacole: copaci cazuti in apa, maluri prabusite.
Fir intins!
AVAT - IARNA
Cele mai bune voblere pt. avat:
Rapala HJ 5 cm S
Rapala Original 5-7 S
Salmo Sting 6 GMB F
Salmo Minow 6 F
Cozma C5F
Cu astea am prins eu, nu contest ca sunt si altele bune dar astea au dat cele mai bune rezultate cat timp am pescuit. Cele mai bune perioade dimineata intre 6-9 si dupa masa intre 18-20.
Rapala HJ 5 cm S
Rapala Original 5-7 S
Salmo Sting 6 GMB F
Salmo Minow 6 F
Cozma C5F
Cu astea am prins eu, nu contest ca sunt si altele bune dar astea au dat cele mai bune rezultate cat timp am pescuit. Cele mai bune perioade dimineata intre 6-9 si dupa masa intre 18-20.
Salut.Mi-am vizat si eu permisul pe anul 2005 cu o reducere de 50%,fiind student,si am platit 438.000.Pana aici totul e OK. Alti 2 prieteni si-au vizat permisul pe 2005 si au avut parte de un soc. Cica peste 3 ani sau cand pentru obtinerea permisului de pescuit se vor da EXAMENE, ca in Germania. Vreau sa va intreb, e adevarat sau suntem la Camera Ascunsa? Dupa cum au spus ei, si nu cred ca mi-au facut o farsa,deja exista si o carte,care costa 400de mii.
Mersi...
Mersi...