Atractanti Rapitori
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Atractanti Rapitori
Salutare.
Sunt niste atractanti care se aplica pe naluci pentru a spori eficienta nalucilor artificiale, pentru a atrage pesti si vroiam sa va intreb daca a folosit cineva asa ceva si daca a avut randament? Si daca da, ce fel de atractanti?
Sunt niste atractanti care se aplica pe naluci pentru a spori eficienta nalucilor artificiale, pentru a atrage pesti si vroiam sa va intreb daca a folosit cineva asa ceva si daca a avut randament? Si daca da, ce fel de atractanti?
- ppscslv123
- utilizator constant
Re: Atractanti Rapitori
Eu am folosit atractanti naturali pe naluci (adica tot felul de uleiuri din peste, inclusiv clasicele conserve de ton - englezii le folosesc, dar besinosii de pe forumul asta se kk pe ei cu atractanti de firma, care au eficienta aproximativ la fel, zero adica). In schimb, daca vrei sa prinzi mai mult rapitor, atunci nadeste zona de pescuit cu cateva kg de resturi de peste (sau la americani se dau cativa macroi prin masina de tocat carne pt nada).jean3107 scrie:Salutare.
Repet, la cate aere au niste pretinsi pescari de pe aici, fii sigur ca te vor lua in ras pt a te descuraja. Trage cu ochiul la cum pescuiesc englezii sau americanii, de unde chiar ai ce invata.
Jurnal Pescuit pe Dunare: writing about passion, reviews & tips
ppscslv123 scrie:
In schimb, daca vrei sa prinzi mai mult rapitor, atunci nadeste zona de pescuit cu cateva kg de resturi de peste (sau la americani se dau cativa macroi prin masina de tocat carne pt nada).
Eu nadesc zona cu cateva zeci de twistere uzate si rupte cu rezultate f bune.
De macroi nu am auzit, poate de macrouri.
http://dexonline.ro/definitie/macrou
Semnat, un basinos.
Nu folosi nimic, e mai mare deranjul, mai ales cu mirosul, care este f acut si penetrant.jean3107 scrie:Salutare.
-
- veteran
Rolul "atractantilor" nu este cel de a atrage pestele, ci de a il face sa retina naluca ceva mai mult timp, fapt ce iti sporeste sansele de a-l intepa.
- ppscslv123
- utilizator constant
Se vede de la o posta semnatura...Gogol scrie:ppscslv123 scrie: Eu nadesc zona cu cateva zeci de twistere uzate si rupte cu rezultate f bune.
De macroi nu am auzit, poate de macrouri.
http://dexonline.ro/definitie/macrou
Semnat, un basinos.
Din ce am citit, stiuca, salaul si bibanul sunt pesti care au mirosul atrofiat sau inexistent. nu cred sa functioneze nada sau atractantii de niciun fel.
Am probat Bombix si Predator Z lure spray, prima data am zis wow, dar apoi mi-am dat seama ca nu sunt diferente intre a folosi atractant si a nu folosi ! Probabil e efectul ala placebo... pt noi.
Am probat Bombix si Predator Z lure spray, prima data am zis wow, dar apoi mi-am dat seama ca nu sunt diferente intre a folosi atractant si a nu folosi ! Probabil e efectul ala placebo... pt noi.
Money can't buy happiness, but it can buy a lot of fishing gear !
- ppscslv123
- utilizator constant
L-or avea, dar au gust: https://www.youtube.com/watch?v=Ioxfm5Dz-Nsvaleriu28 scrie:Din ce am citit, stiuca, salaul si bibanul sunt pesti care au mirosul atrofiat sau inexistent.
in perioadele reci din an(nov-decembrie si feb-martie)atractantii pe baza de ulei de peste+feromoni pot face diferenta(rapitorul retine mai mult naluca si poti sa intepi mai bine)
e adevarat sunt arome grele chiar puturoase si trebuie evitat contactul cu imbracamintea
pe naluca trebuie lasate sa adera cateva bine altfel se spala la primul contact cu apa
nu recomand firme,gasesti pe net
e adevarat sunt arome grele chiar puturoase si trebuie evitat contactul cu imbracamintea
pe naluca trebuie lasate sa adera cateva bine altfel se spala la primul contact cu apa
nu recomand firme,gasesti pe net

pana acum este de departe cea mai tare postare din 2015 pe forumul astappscslv123 scrie:
Eu am folosit atractanti naturali pe naluci (adica tot felul de uleiuri din peste, inclusiv clasicele conserve de ton - englezii le folosesc, dar besinosii de pe forumul asta se kk pe ei cu atractanti de firma, care au eficienta aproximativ la fel, zero adica). In schimb, daca vrei sa prinzi mai mult rapitor, atunci nadeste zona de pescuit cu cateva kg de resturi de peste (sau la americani se dau cativa macroi prin masina de tocat carne pt nada).
Repet, la cate aere au niste pretinsi pescari de pe aici, fii sigur ca te vor lua in ras pt a te descuraja. Trage cu ochiul la cum pescuiesc englezii sau americanii, de unde chiar ai ce invata.