Atractanti Rapitori

pescuit cu naluci, momeli artificiale: oscilante, rotative, voblere, twistere

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

vampir
utilizator constant
utilizator constant

Re: Atractanti Rapitori

Mesaj de vampir » 24 Iun 2015, 21:30

Florin cred ca te adresai mie nu lu Adrian. Oricui te adresai iti respect munca cum am zis de prima data . Sa ai succes pana la victoria finala iti doresc. Dar eu nu am sa imi mai fac o grija in plus cu acest atractant. Cum zici si tu, functioneaza cateodatain cate un loc in anumite conditii. Este ceva la aprecierea fiecaruia, nu ceva care sa zici "waw asta da" . Este un fel de pacaleala, cateodata pt peste, cateodata pentru pescar.

valeriu28
veteran
veteran

Mesaj de valeriu28 » 25 Iun 2015, 00:41

am folosit predator z si bombix sensas... la prima partida am avut noroc sa-mi intre 4 bucati in acelasi loc. fix acelasi loc. am zis WOW. am cumparat stoc pentru 5 ani, gasind elixirul eram in extaz....
la urmaotarele partide, gherla, ... am uitat de atractant si am inceput sa prind ca inainte, ... si... ma gandesc ca nu prea ajuta atractantii. cel putin ce-am folosit eu. acum sunt fericit ca mi-am comandat niste super plastice si abia astept sa vina:)
Money can't buy happiness, but it can buy a lot of fishing gear !

florin1948
veteran
veteran

Mesaj de florin1948 » 25 Iun 2015, 06:22

Mai, batuv-ar norocu', dar cati "vampiri" santeti pe forumul asta ? Eu il stiam pe Adrian, de la Tr.Severin dar se pare ca v-ati inmultit ! Sa fii sanatos, sigur ca tie m-am adresat, sper sa nu fii suparat de eroarea mea. Deh, de la o anumita varsta, Alzheimer-ul pandeste dupa colt !!!
Exista doua feluri de oameni.Unul spune ceea ce gandeste. Celalalt are prieteni.

vampir
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de vampir » 25 Iun 2015, 08:40

LAsa Florine ca nenea alzheimer este prietenul nostru . E bine sa nu-l prea bagam noi in seama ca oricum este el f insistent. Ce ma impresioneaza in povestea ta cu atractantii este ambitia si perseverenta de a ridica limitele mai sus cu toate ca te-ai inhamat la ceva destul de greutz. DIn povesti din astea trebuie sa ne luam si noi povetele si sa nu renuntam la orice incercare inainte de a fi facut tot posibilul sa o facem sa functioneze. Sincer as vrea sa nu descoperi acest atractant pentru ca ar deveni totul mult mai simplu si cumva banal? Invidios si egoist si eu nu gluma. :))) . Zilele trecute am chemat Politia si pe cei de la AJVPS peste niste braconieri. BInenteles ca AJVPS nu a venit motivant paznicul de vanatoare ca a fost tura de noapte. Binenteles ca nu ma-m oprit aici si la-m reclamat la sefii lui. Si nu ma voi opri aici cu toate ca data viitoare stiu ca imi vor sparge geamurile de la masina nemernicii aia. Am dubleurile si parasutele in masina si le voi duce intr-o zi la sediul AJVPS pentru ai justifica munca ce o depune acel paznic de vanatoare zi si noapte pentru protejarea bogatiilor naturii. Ideea este ca tebuie sa nu ne punem singuri limite si sa batem pasul pe loc. Este bine sa incercam pentru a face ceva mai bun, mai competitiv, mai prinzator , in cazul nostru. Si vezi ce miros ii dai la atractant Florine. In cel mai rau caz sa miroase a femeie :))))

florin1948
veteran
veteran

Mesaj de florin1948 » 25 Iun 2015, 13:24

Eu am renuntat de mult la chestia cu politia si AJVPS-UL. Totul este o frectie la un picior de lemn. Am vazut o faza cand a venit politia, le-a confiscat sculele cu mare tam - tam si seara le-a dat inapoi. Sincer mi-a trecut.
Iar cu atractantul, cum miroase o femeie ? Nu prea imi mai aduc bine aminte ! Oricum, nu ma las pana nu fac ceva sa fiu eu convins ca da rezultate.
Exista doua feluri de oameni.Unul spune ceea ce gandeste. Celalalt are prieteni.

adrian99
veteran
veteran

Mesaj de adrian99 » 25 Iun 2015, 13:36

florine,sa nu faci vreun atract cu miros de femeie...care n-a facut dus :lol:

florin1948
veteran
veteran

Mesaj de florin1948 » 25 Iun 2015, 20:32

Exista si asa ceva ? Eu stiam ca in tagma masculilor mai sant unii ...rai de apa !

adrian99
veteran
veteran

Mesaj de adrian99 » 26 Iun 2015, 09:33

florine,am stat 6ani prin Bucuresti
iti recomand sa mergi cu transportul in comun(de suprafata)
o sa ramai surprins...neplacut

valeriu28
veteran
veteran

Mesaj de valeriu28 » 26 Iun 2015, 10:56

crede-ma adrian99 ca domnul Mircea(Florin) stie, e un bucurestean cu multi ani de experienta
la partea cu braconierii, nici eu nu ma opresc, nu ma dau inapoi, doar ca in ultima vreme nu prea am mai vazut... decat pe dambovita unde oricum sunt prea multi cu parasute si n-ai ce sa le zici..
Money can't buy happiness, but it can buy a lot of fishing gear !

Scrie răspuns