Atractant ptr. rapitor
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Atractant ptr. rapitor
Sal! Atractantul pentru rapitori este sau nu eficient? Ati folosit? in ce conditii si cu ce rezultate?
-
- veteran
da
pai... am folosit feromoni de shalau! cinstit sa fiu, nu pot sa spun dak am avut succes datorita atractantului sau ar fi mers si fara... vezi ca e un topic despre feromoni, parca... acolo se spun mai multe..
dincolo de faptul ca nu prea iti dai seama dak ajuta sau nu... problema (cel putin la ce-am folosit io!) este ca mirosul se impregneaza in piele si haine, chiar nu doresc la nimeni, ma spalam de 3-4 ori cu sapun si nu disparea!
si pute de te imbeti, nu alta! a "mort", bineinteles! iubita mea nici nu voia sa ma primeasca in casuta, iti dai seama!
lasand suferinta, e foarte dificil sa realizezi utilitatea atractantilor, ar trebui sa dai la naluci fara si imediat sa dai la naluci cu (atractant) dar nici asa nu poti trage o concluzie, nu?
sfatul meu: 1) mai important este sa-ti alegi naucile potrivite si sa fii atent la prezentare.
2) EVITA FEROMONII! SUNT IMPOSIBILI!
fire intinse!
dincolo de faptul ca nu prea iti dai seama dak ajuta sau nu... problema (cel putin la ce-am folosit io!) este ca mirosul se impregneaza in piele si haine, chiar nu doresc la nimeni, ma spalam de 3-4 ori cu sapun si nu disparea!

lasand suferinta, e foarte dificil sa realizezi utilitatea atractantilor, ar trebui sa dai la naluci fara si imediat sa dai la naluci cu (atractant) dar nici asa nu poti trage o concluzie, nu?
sfatul meu: 1) mai important este sa-ti alegi naucile potrivite si sa fii atent la prezentare.
2) EVITA FEROMONII! SUNT IMPOSIBILI!
fire intinse!
"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team
East Spinning Team
Am folosit o singura data Ultra Byte.
Rezultate neconculdente iar mirosul de pe maini, haine ...n-am cuvinte.
Mie imi place cu artificiale si pt. ca e un pescuit curat.
Daca o dai pe atractanti s-a dus dreaq curatenia.
Nu zic ca nu-s eficienti dar mi-e greata sa mai incerc.
KKt pe batz!
Ca pute mai fain
Rezultate neconculdente iar mirosul de pe maini, haine ...n-am cuvinte.
Mie imi place cu artificiale si pt. ca e un pescuit curat.
Daca o dai pe atractanti s-a dus dreaq curatenia.
Nu zic ca nu-s eficienti dar mi-e greata sa mai incerc.
KKt pe batz!

Ca pute mai fain

sintagma
man, e un joc de cuvinte... mai juvenil, asa
s-a gandit unikul meu neuron sa compare viata cu o plaja, stii.. dak tot suntem pescari
, unii mai pescuiesc si de plaje.. (wave?)
STIAM bineinteles cum se scrie...
fara suparare, normal..
sa traim!
s-a gandit unikul meu neuron sa compare viata cu o plaja, stii.. dak tot suntem pescari

STIAM bineinteles cum se scrie...

fara suparare, normal..
sa traim!
"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team
East Spinning Team
salut
eu am folosit de cateva ori dar nu pot sa spun ca am simtit vreo diferenta(am prins dar au prins si altii tot la fel si ei n-au folosit atractant) in scimb la pesti pasnici se simte diferenta putintel (am incercat de 2 ori si am prins mai multi decat cel de langa mine, poate am momit eu si mai mult decat el)
salut
eu am folosit de cateva ori dar nu pot sa spun ca am simtit vreo diferenta(am prins dar au prins si altii tot la fel si ei n-au folosit atractant) in scimb la pesti pasnici se simte diferenta putintel (am incercat de 2 ori si am prins mai multi decat cel de langa mine, poate am momit eu si mai mult decat el)
salut
-
- veteran
salut
grama sa stii ca am mai auzit de la catva ca la salau a avut rezultate mai bune cu atractant(poate au nimerit mai bine varianta pt salau)
eu cu varianta pt stiuca nu ma pot lauda (sincer nici nu stiu exact cum se foloseste, eu am pus un pic pe vobler si atat)
poate anul acesta va da rezultate
salut
grama sa stii ca am mai auzit de la catva ca la salau a avut rezultate mai bune cu atractant(poate au nimerit mai bine varianta pt salau)
eu cu varianta pt stiuca nu ma pot lauda (sincer nici nu stiu exact cum se foloseste, eu am pus un pic pe vobler si atat)
poate anul acesta va da rezultate
salut