Atractant ptr. rapitor

pescuit cu naluci, momeli artificiale: oscilante, rotative, voblere, twistere

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

adrian frunza
veteran
veteran

Mesaj de adrian frunza » 12 Sep 2005, 10:14

salut aldo.in dupa amiaza asta sper sa ies la peste la orbeni .ca sa respect topicul, voi folosi atractant.iti voi spune rezultatele.
repet intrebarea :esti din bacau sau onesti?daca vrei sa mergi inchis nu e nici o suparare .
walleye

aldo
junior
junior

Mesaj de aldo » 12 Sep 2005, 22:34

salut adrian.Ce ai facut, ai fost la orbeni?Eu am luat o pauza.Conteaza de unde suntem ? eu cred ca nu ,cel mai mult conteaza ca informatiile dintre noi sa fie reale asa ne ajutam unul pe celalat si cel mai mult pe noi insine.
In ce zona mergi tu la orbeni?
Fir intins

iulian_bud
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de iulian_bud » 28 Sep 2005, 13:08

Eu am folosit Ultrabite pt.stiuca si am prins.Acum nu stiu daca am prins ca am folosit atractant sau nu ,dar are un dezavantaj evident de cum deschideti flaconul, pute a hoit si o sa va umpleti de putoarea asta si pe haine si pe maini. :lol:

Sorin
Moderator
Moderator

Mesaj de Sorin » 28 Sep 2005, 13:19

corect , da macar aasa am o motivatie pentru cand ma intor de la pescuit
- nu nu e de la ciorapi , stii.....am dat cu ultrabait :D
Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.

Iujin
veteran
veteran

Mesaj de Iujin » 29 Sep 2005, 07:30

Eu am folosit Bombix de salau de la Sensas si pot sa spun ca am avut rezultate bune. La pestisor (caras mic sau bucata de caras). Fara nu a miscat, am incercat si cu si fara, aceeasi montura pe ambele bete, distanta cca. 2 m aruncate una de alta. Rezultatele au fost mai bune pe batul cu Bombix. O fi fost batul norocos?????

onesti
veteran
veteran

Mesaj de onesti » 08 Oct 2005, 01:32

Salut!
Mi-am luat zilele trecute un pachet de twistere Berkley PowerBait-Original Scent (aromate pumpkinseed). Intai am pescuit cu niste twistere Little Joe (nearomate)cu care am prins excelent biban, dupa care am schimbat cu Berkley si am prins la fel de bine.
Interesant insa ce scrie pe pachet.Nu scrie ca, folosind aceste cauciucuri vei prinde mai mult peste, ci ca, pe un twister obisnuit fara atractanti, pestele il tine-n gura in medie 1 secunda, un twister aromat obisnuit va fi pastrat in gura cca 3 sec, iar twisterul Berkley PowerBait-Original Scent (aromat) va fi pastrat in gura in medie 18 sec.
Sunt interesante twistyerele astea si nu stiu cu ce naiba-s date ca pisica mea parca e posedata cand intru cu ele-n casa. Sapa peste tot dupa punga si urla urat de tot!?
Saptamana trecuta am scapat la twister Little Joe (nearomat) de 5 cm un animal, cred ca era somn, pt ca n-am putut sa-l aduc spre mine deloc. A plecat cu naluca, fara sa se zbata, solicitandu-mi si frana de la Mitchell Avocet, batul s-a facut covrig ( Fenwick Canadian Methods, 7', Medium, 1/8-3/8) si in final mi-a rupt firul berkley 0,25.
Astea s-au intamplat pe Saint Laurent (fluviu cu debitul de cca 110000mc/s, tinand cont ca Dunarea are vreo 100000), in Montreal.
Ciao

onesti
veteran
veteran

Mesaj de onesti » 08 Oct 2005, 01:35

Rectific: Dunarea are cca 10 000 mc/s

daedalus
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de daedalus » 29 Mar 2009, 16:27

Citesc cu luare aminte si nu ar fi rau sa readucem in zilele noastre o asa discutie.
Pe totalfishing e liber la atracatanti de ceva vreme.... cine a facut curatenie poate ne da ceva sfaturi. Va rog!

Scrie răspuns