Atractant ptr. rapitor
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
De cele mai multe ori aromele sint confundate cu atractantii. In mod real si aromele sint atractanti, ca doara nu s-ar folosi, dar mai nou denumirea de atractant incumba mai multe efecte create pe mai multi receptori. Asta pentru ciprinide, in pescuitul stationar. In pescuitul cu naluci cred ca denumirea de atractant se rezuma la miros. Este mult mai complicat sa reusesti ansamblul de efecte prin a unge a spreya sau eu stiu scufunda naluca intr-un recipient cu oarece substante. Oricum ramin la parerea mea ca naluca buna bine lucrata este mama atractantului.Poti sa pui si pe dr... pe gumele de le-am vazut in reclama la TV. ca pe balta tot aia o sa prinzi, adica NIMIC.
dADY
dADY
Dragul meu, asta si cu alifiatul nalucilor sint doua chestii total diferite. Asta se numeste NADIRE, si nu are nimic comun cu atractantii pentru naluci.Este corect ce spui. Si, imi aduc aminte o chestie asemanatoare intimplata in Suedia. Dupa ce am oprit citiva pesti pentru ai gatii, i-am curatat in fata cabanei intr-un lac. In data ce am aruncat resturile, au aparut pescarusi care se bateau pe aceste resturi cu stiucile, asa ca madisem locul involuntar. Vezi...asta este...si o mai spun inca o data, daca mai este nevoie,... cit peste este in Suedia,... tara visurilor oricarui pescar...
Dady
Dady
Vorbind la modul cel m-ai serios spreiatul nalucilor si naditul sunt doua chestiuni complet diferite .Atractantii pe o naluca proasta anseamna timp pierdut cum spune si DADY.Ca sa nadesti pestii rapitori an apele noastre jefuite de atatia ani cred ca anseamna acelasi lucru .GRAMA stie foarte bine ca nalucile adevarate fac totul ant-ro partida de pescuit , dar cred ca nici el nu este comvins de necesitatea folosirii atractantilor an pescuitul salaului .
FIRE ANTINSE
FIRE ANTINSE
-
- veteran
salut aldo."eu pescuiesc zilnic la rapitori".unde pescuiesti zilnic la rapitori?sunt curios pt ca experientele mele ,sunt in totala contradictie cu ale tale .la densitatea de peste de pe siret ,la cauciuc trebuie sa aplic cele mai sofisticate strategii ca sa imi iau peste.care biban ?anul asta nu stiu daca am luat 20 de bucati ,iar in anii trecuti, la cauciuc,aveai partide de exceptie.singura bucurie anul asta ,pe tulbureala asta ,a fost cand am luat la cauciuc salau,mult mai bine decat altcineva la pestisor in aceeasi zona .
"pescuiesti in aceeasi zi cu 7-8-10 tw,de culori diferite" asta e haos nu pescuit dupa parerea mea.am asistat vara asta la o asemenea demonstratie ,a unui pescar cu pretentii,care nu a reusit decat sa starneasca rasul.rareori m-am inselat in alegerea culorii cauciucului,de obicei sunt spionat in aceasta privinta . nu sunt de acord cu teoria "nu mananca din 'nspe motive",eu doar trebuie sa-l gasesc,restul vine de la sine.[/list][/list][/code]
"pescuiesti in aceeasi zi cu 7-8-10 tw,de culori diferite" asta e haos nu pescuit dupa parerea mea.am asistat vara asta la o asemenea demonstratie ,a unui pescar cu pretentii,care nu a reusit decat sa starneasca rasul.rareori m-am inselat in alegerea culorii cauciucului,de obicei sunt spionat in aceasta privinta . nu sunt de acord cu teoria "nu mananca din 'nspe motive",eu doar trebuie sa-l gasesc,restul vine de la sine.[/list][/list][/code]
walleye
SALUT ADRIAN.Pescuitul pe siret la rapitori anul acesta pentru zona noastra a fost chiar spectaculos.Foarte mult avat pe care l-am prins doar la voblere.Am cativa prieteni care au luat si cu silicoane ( bibanul de 6 cm de la storm ). Referitor la biban te rog sa recitesti mesajele mele si ai sa vezi ca nici macar nu am amintit de biban . De ce ?Pentru ca vara caut sa ma feresc cit mai mult de biban intrucit iarna nu poti scapa de el .
Ce se prinde la copca ? Biban ,stiuca si salau numai ca stiuca si salaul mai putin 90% biban .Asa este bibanul anul acesta nu a mincat nici la noi , eu daca a-mi amintesc bine nu cred ca am luat mai mult de 5-6 bibani spre multumirea mea.An schimb am luat zilnic avat , uneori cantitati greu de crezut.Zonele de pescuit sunt:
-RACACIUNI ( unde am fost si astazi )
-BERESTI
-CALIMANESTI
Tu unde ai pescuit pe siret de spui ca nu merge chiar de loc ?
FIR ANTINS
Ce se prinde la copca ? Biban ,stiuca si salau numai ca stiuca si salaul mai putin 90% biban .Asa este bibanul anul acesta nu a mincat nici la noi , eu daca a-mi amintesc bine nu cred ca am luat mai mult de 5-6 bibani spre multumirea mea.An schimb am luat zilnic avat , uneori cantitati greu de crezut.Zonele de pescuit sunt:
-RACACIUNI ( unde am fost si astazi )
-BERESTI
-CALIMANESTI
Tu unde ai pescuit pe siret de spui ca nu merge chiar de loc ?
FIR ANTINS