Atacul Craparilor

pescuit cu naluci, momeli artificiale: oscilante, rotative, voblere, twistere

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

mynu_cs
veteran
veteran

Atacul Craparilor

Mesaj de mynu_cs » 17 Apr 2012, 16:09

Pe 16 am vrut sa ies si eu un pic la un spinning la o balta privata din banat ( nu dau nume sa nu fie urat ) unde este si crap

cand am trecut pe acolo crapari erau aranjati acolo stateau la soare se bronzau.. nici o treaba.. am zis hai sa intru si eu sa ma distrez un pic

Parchez masina .. imi apuc lansetele si ghiozdanul cu tot ce trebuie dau sa intru.. tot lacu e inconjurat de gard si se intra doar pe poarta.. zic la domnu.. cum e? stiuca salau e ? zice ala daa e si somn de 8 kile s-a prins.. zambetu mare pe buze .. taxa cat face .. 10 ron excelent

aveau un afis mare pe care scriea Stiuca si salaul se elibereaza ,

Ma gandeam uite domle ce balta faina..

Cand sa platesc zice domnu.. la "blinkerit nu ai voie" .. il intreb eu ce???

zice asta ca a primit ordin de sus ca nu-i voie cu asa ceva , nici jiguri voblere .. adica nimic ce reprezinta pescuit sportiv.. dar am voie cu pestisor viu.. si cu pluta..

M-am gandit eu .. imi bag ... ceva in pluta lu..... si am plecat :)))

Am fost pe Mures care era de o culoare asemanatoare cu laptele cu cacao

Acuma intrebarea ?? ati mai patit asa ceva? adica sa vrei sa pescuiesti sportiv si sa nu te lase.. ??? dar sa te lase cu pestisori si alte minunatii?

Cred ca de ii ziceam ca vreau sa pescuiesc la musca imi si dadea in cap :))))
"In fiecare zi ne batem joc
De pasari ,de iubire si de mare
Si nu bagam in sema ca in loc
Ramane un desert de disperare ."

Romulus Vulpescu

kingofbeasts
veteran
veteran

Re: Atacul Craparilor

Mesaj de kingofbeasts » 17 Apr 2012, 16:16

multe balti private practica sistemul asta. Un argument al lor de regula e ca risti sa le ranesti pestii agatandui involuntar de spate sau din alte zone dand la "blinker" sau la jig. Alt argument e ca deranjezi craparii fie agatandu-le firele fie tot pleoscanind si speriindu-le pestii.

Albuletu Alexandru
veteran
veteran

Mesaj de Albuletu Alexandru » 17 Apr 2012, 17:14

am patit ceva asemanator la o balta din zona bucurestiului... nu ma intrebati numele ca nu il mai stiu...
intamplarea dateaza de acum 7-8 ani... explicatia paznicului foarte scurta si simpla... ii deranjam pe cei care pescuiau la stationar, le speriam pestii le incurcam firele cam tot ce a spus si king...
Nihil Sine Deo

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 17 Apr 2012, 19:21

mynu_cs scrie:Pe 16 am vrut sa ies si eu un pic la un spinning la o balta privata din banat ( nu dau nume sa nu fie urat ) unde este si crap

cand am trecut pe acolo crapari erau aranjati acolo stateau la soare se bronzau.. nici o treaba.. am zis hai sa intru si eu sa ma distrez un pic

Parchez masina .. imi apuc lansetele si ghiozdanul cu tot ce trebuie dau sa intru.. tot lacu e inconjurat de gard si se intra doar pe poarta.. zic la domnu.. cum e? stiuca salau e ? zice ala daa e si somn de 8 kile s-a prins.. zambetu mare pe buze .. taxa cat face .. 10 ron excelent

aveau un afis mare pe care scriea Stiuca si salaul se elibereaza ,

Ma gandeam uite domle ce balta faina..

Cand sa platesc zice domnu.. la "blinkerit nu ai voie" .. il intreb eu ce???

zice asta ca a primit ordin de sus ca nu-i voie cu asa ceva , nici jiguri voblere .. adica nimic ce reprezinta pescuit sportiv.. dar am voie cu pestisor viu.. si cu pluta..

M-am gandit eu .. imi bag ... ceva in pluta lu..... si am plecat :)))

Am fost pe Mures care era de o culoare asemanatoare cu laptele cu cacao

Acuma intrebarea ?? ati mai patit asa ceva? adica sa vrei sa pescuiesti sportiv si sa nu te lase.. ??? dar sa te lase cu pestisori si alte minunatii?

Cred ca de ii ziceam ca vreau sa pescuiesc la musca imi si dadea in cap :))))
Da! :twisted: Este o baltuta pe langa mine care s-a privatizat recent...Culmea ca cica nu ne mai lasa la "artificiale" ca se prinde bine! :twisted: Doar cu peste viu! Desi scrie mare ca salaul(mai este unul in balta :lol: ),stiuca si somnul se elibereaza...
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.

vali stratonov
veteran
veteran

Mesaj de vali stratonov » 18 Apr 2012, 10:45

Da! :twisted: Este o baltuta pe langa mine care s-a privatizat recent...Culmea ca cica nu ne mai lasa la "artificiale" ca se prinde bine! :twisted: Doar cu peste viu! Desi scrie mare ca salaul(mai este unul in balta :lol: ),stiuca si somnul se elibereaza...
Da, da domnule coleg ....rapitorii prinsi la viu se elibereaza eventual in tigaie. :oops: :oops: :oops:
O mai mare timpenie ca asta nu am mai vazut...si sa stiti ca e o practica si pe unele balti private din Ungaria. :twisted:
Sa le fi venit ideea asta patronilor de balti din RO . tocmai de la unguri??/
Halal globalizare. :shock: :shock: :shock:
pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!

nucus
veteran
veteran

Mesaj de nucus » 18 Apr 2012, 12:15

La Botosani e cam la fel si aceleasi motivatii.

puffyk
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de puffyk » 18 Apr 2012, 18:13

Dragii mei, motivele sunt foarte simple si logice...
Exista pescari care, cu un jig de 5-7/0, fac prapad. Stiu situatii in care s-au prins tone de peste, mai ales iarna, si asta in permanenta. Este foarte usor sa arunci jigul, sa urmaresti firul, iar la o mica tresarire sa iei crapul de coada.
Asa ca nu merita riscul! :mrgreen:

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 18 Apr 2012, 20:17

vali stratonov scrie:
Da, da domnule coleg ....rapitorii prinsi la viu se elibereaza eventual in tigaie. :oops: :oops: :oops:
O mai mare timpenie ca asta nu am mai vazut...si sa stiti ca e o practica si pe unele balti private din Ungaria. :twisted:
Sa le fi venit ideea asta patronilor de balti din RO . tocmai de la unguri??/
Halal globalizare. :shock: :shock: :shock:

O fi colegu ...Globalizarea asta ...Ca patronul asta a meu e din Irlanda :twisted:

ticairlandezu
veteran
veteran

Mesaj de ticairlandezu » 19 Apr 2012, 00:23

:lol: :lol: :lol:
Dar de la fostul proprietar, "romanul"... ai auzit cum il "ajuta" un prieten comun(actualmente localnic) :wink: sa-i reduca populatia de salau, aflata la bataie, anul trecut :wink: :wallbash: :wallbash:

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 19 Apr 2012, 06:41

Mai Tica nu ma mai mir de nimic! Oricum balta este pe cale de disparitie ...Toate intentiile bune ,declarate, vor ramane in opinia mea doar intentii... :twisted:

Scrie răspuns