Atacul Craparilor
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Re: Atacul Craparilor
Nu e ca ajungi prin Rachitelele lu` Boc si asta e sigur in Colosvar.ULK scrie:Eu asa stiu ca e in Bihor...s-ar putea sa gresesc.Oricum si daca nu, foarte aproape de "granita"
Oricum buna de caterinca

Ce banditi sunteti? Tu din BH, ULK-u` din Cluj, ati gasit voi coregon la Belis, da` nu stiti unde e!?
Buna treaba!
Buna treaba!
Da da da...e al nostru atunci....si mai bine 
Avem si in Tarnita coregon si sper din tot sufletul ca mai sunt si din lostrite macar cateva bucati.
E asa de aproape de "granita " cu Bihorul ca nu stiam exact pe care parte se situeaza...nu am vazut vre-un zid berlinez duap care sa ma ghidez.
Lasa ca stii tu mai bine....asta conteaza....si ne ajuti cand avem nevoie de un speolog..adica geograf

Avem si in Tarnita coregon si sper din tot sufletul ca mai sunt si din lostrite macar cateva bucati.
E asa de aproape de "granita " cu Bihorul ca nu stiam exact pe care parte se situeaza...nu am vazut vre-un zid berlinez duap care sa ma ghidez.
Lasa ca stii tu mai bine....asta conteaza....si ne ajuti cand avem nevoie de un speolog..adica geograf

Bine, bine.ULK scrie:Da da da...e al nostru atunci....si mai bine
Acuma dara, hai s-o excludem p-aia cu lostritele ca dam idei la cetitori.
Cu ideile raman....ca nu s-a mai auzit de ele de ani buni....sa se prinda, nici atat...
Poate doar in sperantele mele sa mai existe....
Dar si coregon si lostrita am vazut in aceste locatii......cu muuuuulti ani in urma....Dar atunci erau pesti cam peste tot...
Poate doar in sperantele mele sa mai existe....
Dar si coregon si lostrita am vazut in aceste locatii......cu muuuuulti ani in urma....Dar atunci erau pesti cam peste tot...
bun albastru la lostrita cica 

Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...
mandru proprietar de pisicuta...
de ce pui paie?MuskMd scrie:bun albastru la lostrita cica

Da, foarte probabil, albastrul fiind printre ultimele culori din spectru, care ramane vizibila si la adancimea unde colcaie lostritele...si stiucile mai ales,alea maaaari maaari pe care doar culoarea nu le impresioneaza,daca nu e acompaniata si de miros....stii tu ceva 

buktailu meu miroase ca un hoit ... cred ca deaia ca e de la un hoit . ung oleaca streameru cu niste zeama de la crapisti cu feromoni si dracii dealea ... si tzup cu el in apa .... sa vezi ce lostritzoi prind
andrei tu nu incerci ?

...