Atacul Craparilor
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
- veteran
Re: Atacul Craparilor
Exista si langa Bucuresti o balta care se numeste Mariuta unde patronul interzice pescuitul la spining de orice fel. Explicatia lui este f simpla : atat de multi "jepcari" au batut balta si au prins peste ( plus cei raniti) ca omul s-a saturat. In parte trebuie sa recunosc ca are dreptate,am asistat de nenumarate ori la pescuit de acest fel si sant f. multi care il practica. Mi s-a intamplat si mie dand dupa salau sa agat un fito sau un romanesc,dar pescuiam normal dupa salau ( nu cu jiguri turnate special pentru japca). Este pacat ,dar tot noi stricam treaba pe multe balti.
Exista doua feluri de oameni.Unul spune ceea ce gandeste. Celalalt are prieteni.
domnilor asa e peste tot. Baltile sunt de crap, si nu sunt putine cele in care patronii nu agreaza pescuitul la spin tocmai sub motivul posibilei raniri a pestilor. Dar e ok daca sunt fair play si anunta chestia asta din start, nu dupa ce ai platit taxa 

Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...
mandru proprietar de pisicuta...
N-o sa vedeti nicio balta doar cu salau in ea..... crapul comun si chinezesc e prezent in 99,9(9) balti din Romania, si nu numai
Asa ca turnati-va walley jigs si DATI PE EI !!!!!

Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...
Mdaaa , multi dintre noi merg corect pe langa apa , dar..... mai sunt baieti care zic ca dau la spinning si contraza din scurt de mama focului de zici ca au parkinson .
-
- veteran
Ca pescar de salau,e normal sa intepi in momentul in care simti pestele pe jig,ideea e ce faci cu el daca nu e salau.Cit despre patronii de balti,nu le pling de mila,am vazut atitea balti navodite, apoi la citeva zile ,intr-o situatie chiar a doua zi,patronul se batea cu ambele miini in piept ca el nu scoate decit chinezul din balta,am fost la o balta , linga Bucuresti ,timp de 4 zile,dimineata devreme,sa nadesc un loc,in a 5-a dimineata am aflat ca la ora 10 se da drumul la apa sa curga,daca sint pescari pe balta,si pestele nu mai tragea,in schimb sarea ca la delfinariu,si am renuntat sa ma mai duc,deci nu le mai plingeti de mila patronilor,au ei grija sa plimbe apa,sa dea cu azot,sa furajeze pestele departe de mal,sa arunce in apa tot felul de gunoaie si deseuri pentru agatat monturile,astfel incit pescarul sa simta doar placerea iesirii la aer curat ,nu si a pescuitului.aun scrie:Mdaaa , multi dintre noi merg corect pe langa apa , dar..... mai sunt baieti care zic ca dau la spinning si contraza din scurt de mama focului de zici ca au parkinson .
E vorba de ...REFLEX....intepi la orice ti se pare anormal la fir, orice tremurat de fir.....ca si pescar de salaukleniacul scrie:Ca pescar de salau,e normal sa intepi in momentul in care simti pestele pe jig,ideea e ce faci cu el daca nu e salau.Cit despre patronii de balti,nu le pling de mila,am vazut atitea balti navodite, apoi la citeva zile ,intr-o situatie chiar a doua zi,patronul se batea cu ambele miini in piept ca el nu scoate decit chinezul din balta,am fost la o balta , linga Bucuresti ,timp de 4 zile,dimineata devreme,sa nadesc un loc,in a 5-a dimineata am aflat ca la ora 10 se da drumul la apa sa curga,daca sint pescari pe balta,si pestele nu mai tragea,in schimb sarea ca la delfinariu,si am renuntat sa ma mai duc,deci nu le mai plingeti de mila patronilor,au ei grija sa plimbe apa,sa dea cu azot,sa furajeze pestele departe de mal,sa arunce in apa tot felul de gunoaie si deseuri pentru agatat monturile,astfel incit pescarul sa simta doar placerea iesirii la aer curat ,nu si a pescuitului.aun scrie:Mdaaa , multi dintre noi merg corect pe langa apa , dar..... mai sunt baieti care zic ca dau la spinning si contraza din scurt de mama focului de zici ca au parkinson .

Cum se sa faci cu crapul mancator de jig ?

Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...
...nu numai ca si pescar de salauNemernic scrie:...
E vorba de ...REFLEX....intepi la orice ti se pare anormal la fir, orice tremurat de fir.....ca si pescar de salau....
...intep la orice specie , indiferent cu ce naluca dau , la orice "contra" resimtita in bat.
...la urma urmei , da , e vorba de reflex.
-
- utilizator constant
Sa ii mai vezi si pe aia care mai pun si o ancora deasupra jigului, asa de control 

http://www.pescuitlafeeder.ro
http://www.pescuitlafeeder.ro/forum
http://www.pescuitlafeeder.ro/forum
Mai baieti ! Cand vorbec de parkinson ma refer la spinningari de dumenica care intzeapa in mod constant indiferent de simnte omu" in apa ..., si-ii de triple ajutatoare nici nu mai are rot sa vorbim ........
-
- senior
Am prins in week end un crap fito de vreo 800 de grame pescuind pe Butimanu cu jig la biban si salau. Cand am simtit "atacul" am intepat in forta si drillul a durat vreo 5-10 minute pe fir 0.18 (vechi). Evident ca l-am pastrat, in lipsa salaului e bun si chinezoiul. Oricum nu prea musca la undita si toamna e prins tot cu plasele si vandut. Nu consider ca am braconat mai ales ca am platit taxa. Dar e drept ca dupa aceea am continuat sa pescuiesc la fel si intepam din reflex cu mult aplomb, doar doar....