Atacul Craparilor
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
- utilizator constant
Re: Atacul Craparilor
doar doar... ii cresc solzi mai mari si galbeni la chinezesc 

http://www.pescuitlafeeder.ro
http://www.pescuitlafeeder.ro/forum
http://www.pescuitlafeeder.ro/forum
Deci e cam clara cu atacul craparilor, zic si eu.
Ganditi-va ca rupeti matzele unui trofeu over 15 sau 20
. Atunci unde ar mai fi sportivitatea?
Ganditi-va ca rupeti matzele unui trofeu over 15 sau 20

corect e sa poti pescui si cu artificiale. sunt balti care s-au prins de miscare si un mal se foloseste doar pentru asta ... spining si altele ( banuiesc ca si fly
) si toata lumea e fericita . craparii nu dau asa departe incat sa deranjeze spiningarii si invers . acuma cine ce prinde nu stiu , dar nu am auzit pe nimeni sa se plinga . daca vrem se pot gasi solutii , dar trebuie sa vrem .

...
colaps....unde e lacul asta sportiv...doua maluri doua stiluri?
Am auzit si eu de ea, da` cica predomina coregonu` si cega si cel mai bine merge la streamere galbenecolaps scrie:cica pe linga oradea ... o fosta balastiera .

streamere galbene la crapari sau la spinangii ? 

Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...
mandru proprietar de pisicuta...
nu mai spun nimica ca ma simt atacat
cum am dezvoltat pe privat cu mr ULK ... posibil sa fi inteles eu gresit din postarile colegilor de pe alt forum ... pe malul despre care am amintit eu este voie doar in concursuri , dar pe acea balastiera se poate pescui la orice stil ... acuma ca te bagi printre crapari apoi nah . atita timp cat toata lumea se intelege, atacul craparilor nu se lasa cu bete rupte pe spinari .
imi dai te rog modelul ala de streamer galben ? vreau sa dau cu el dupa niste lostrite , am auzit ca mai sunt pe cris in zona oradiei
p.s. speciile amintite de tine cred ca se mai fabrica in alte tari , eu nu am gasit pe apele pe unde am pescuit , recomanzi un loc anume ?
merci anticipat.

cum am dezvoltat pe privat cu mr ULK ... posibil sa fi inteles eu gresit din postarile colegilor de pe alt forum ... pe malul despre care am amintit eu este voie doar in concursuri , dar pe acea balastiera se poate pescui la orice stil ... acuma ca te bagi printre crapari apoi nah . atita timp cat toata lumea se intelege, atacul craparilor nu se lasa cu bete rupte pe spinari .
imi dai te rog modelul ala de streamer galben ? vreau sa dau cu el dupa niste lostrite , am auzit ca mai sunt pe cris in zona oradiei

p.s. speciile amintite de tine cred ca se mai fabrica in alte tari , eu nu am gasit pe apele pe unde am pescuit , recomanzi un loc anume ?

merci anticipat.
...
La sturionariMuskMd scrie:streamere galbene la crapari sau la spinangii ?

Sigur. Pe malul opus, la dreapta cabanei paznicilor e o salcie. Sub ea e locul cel mai bun.colaps scrie:nu mai spun nimica ca ma simt atacat![]()
imi dai te rog modelul ala de streamer galben ? vreau sa dau cu el dupa niste lostrite , am auzit ca mai sunt pe cris in zona oradiei![]()
p.s. speciile amintite de tine cred ca se mai fabrica in alte tari , eu nu am gasit pe apele pe unde am pescuit , recomanzi un loc anume ?![]()
merci anticipat.
Streamerul galben nu pot sa ti-l dau ca am numai o bucata, dar ti-l pot recomanda pe cel albastru pentru lostrita