pescuit cu naluci, momeli artificiale: oscilante, rotative, voblere, twistere
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
Adi_
- veteran

Trimis: Lun 31 10, 2005 5:00 pm
Adi_ scrie:
sincer, eu cred ca tactica avatului e alta... stie sa creeze panica in randul obletilor prin acele atacuri violente in mijlocul lor, plus ca acele turbulentze ii debusoleaza si mai tare... dar nicidecum nu pot sa cred ca pe fiecare oblete pe care vrea sa-l pape il loveste mai intai cu coada...
Trimis: Lun 31 10, 2005 7:24 pm
Adi_ scrie:
eu nu spun ca avatul nu incearca sa "sparga" bancul de pestisori, sa-i dezorienteze, etc. pt. a-i putea apoi culege mai usor. ce nu cred eu este ca loveste cu coada un anumit pestisor. sa nu uitam ca discutia a plecat de la faptul ca "la fel cum procedeaza cu pestisorii, avatul loveste voblerul cu coada". Chestia asta e chiar ilogica si imposibila pe deasupra.
<Gerula,senior member, Data inscrierii: 07/11/2005>
da mah ghe, ai dreptate, preluasem anticipat ideea ta

sper sa nu ma dai in judecata pt plagiat
"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski
-
Gerula
- veteran

Cu lacrimi Bastus!
-
Adi_
- veteran

te-am inteles, traiesti intr-o lume a ta...

oare cum se numesc oamenii astia?
si iar te eschivezi ca o domnisoara. e clar ca esti dus, cand iti arata omu` concret ca nu ai dreptate, dar tu continui sa tii de ideea ta ca orbu` de bata

ai schimbat frumos subiectul imi place. oricum m-am cam plictisit. cred ca m-am dilit si eu ca-mi pun mintea cu unu` ca tine. ar fi cazul sa-mi cer scuze colegilor si sa te las sa mori linistit.
deci dragi colegi, va rog sa ma scuzati ca i-am dat atentie acestui atat de iubit forumist

"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski
-
Gerula
- veteran

dilucule, tot nu intelegi: eu mi-am expus extrem de clar argumentele, orice om normal intelege ce e de inteles din ce am postat pana acum. N-am nevoie sa ma invart in cerc cu un copil nebagat in seama ca tine si sa omor si acest topic. Indiferent daca acum ai priceput sau nu, uite drumul

.
Cu lacrimi Bastus!
-
andrei-ovidiu
- veteran

-
puteti sa va suparati...dar voi sunteti cu capu' amandoi??? lasati topic-ul sa mearga ce naiba...v-am mai sups ca PESCUITUL NASTE MONSTRI...
hai naiba sa vb. ce trebuie...staff-ul stergeti mesajele aiurea

-
Gerula
- veteran

post dublu
Cu lacrimi Bastus!
-
tudor
- Moderator

-
Gerula, eu ti-am sters un mesaj postat dublu dar vad ca tu la-i sters pe celalalt.

-
Gerula
- veteran

E, nu conteaza, noi sa fim sanatosi

.
Erau doua chestii:
1. Ca mesajul lui andrei-ovidiu ar fi avut poate rost inainte de postul meu precedent, nu dupa

.
2. O intrebare adresata celor care pescuiesc in mod curent avat:
Vi s-a intamplat sa prindeti avat intr-un loc unde, in ziua respectiva, nu ati observat nici un atac? Nu se iau in calcul situatiile gen "am ajuns si pac, la primul lanseu a intrat primul avat".
Cu lacrimi Bastus!
-
bogdank
- veteran

-
Inca nu am luat avat dind dupa altceva. Am luat stuk si salau dind dupa avat, dar viceversa inca nu... Toti avatii pe care i-am prins pina acum au "picat" dupa ce i-am ochit, sau dind dupa ei in locuri consacrate. Poate ultima situatie s-ar incadra la ce ai zis, in sensul ca, fara sa vad activitate pe locul respectiv, am insistat si am prins (mai ales in perioada rece, dar nu numai). Baietii erau <<acolo>>, la pinda. Dar nu am prins in loc necunoscut, fara activitate vizibila
-
Gerula
- veteran

Nu, la asta ma refeream, sa-i iei fara sa fi vazut activitate in prealabil. Trebuia sa spun insa ca ma refer la situatiile de pe timpul verii, cand e rece afara comportamentul lui se schimba destul de mult.
Cu lacrimi Bastus!