Asezare textil pe tambur

pescuit cu naluci, momeli artificiale: oscilante, rotative, voblere, twistere

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

lenovo
senior
senior

Re: Asezare textil pe tambur

Mesaj de lenovo » 08 Feb 2016, 12:36

Gata baietii, hai sa nu facem din tantar armasar. Suntem aici sa ne aujutam unul pe celalalt...sau cel putin asa credeam eu ...

cristobal
senior
senior

Mesaj de cristobal » 09 Feb 2016, 22:58

pai cu tamburii shallow care au aproximativ 2mm de loc pt fir ce faci? eu nu fug de ei. ;)
am pe un tambur fir pana in buza (mica, evident) la shimano ar-c si la altul shallow un pic peste, ca atata a fost firul, si chiar nu imi amintesc cand am facut ultima percuca, si nu ma laud cu experienta in lansat textil. tot ce se poate sa am mai multe sanse cu tamburul plin, insa imi asum riscul...:)

tito
veteran
veteran

Mesaj de tito » 10 Feb 2016, 12:56

cristobal scrie:pai cu tamburii shallow care au aproximativ 2mm de loc pt fir ce faci? eu nu fug de ei. ;)
am pe un tambur fir pana in buza (mica, evident) la shimano ar-c si la altul shallow un pic peste, ca atata a fost firul, si chiar nu imi amintesc cand am facut ultima percuca, si nu ma laud cu experienta in lansat textil. tot ce se poate sa am mai multe sanse cu tamburul plin, insa imi asum riscul...:)
Daca alternezi greutatea nalucilor 5gr vs 25gr vei constata ca riscul devine certitudine.

cristobal
senior
senior

Mesaj de cristobal » 10 Feb 2016, 16:10

e drept, majoritatea nalucilor cu care pescuiesc frecvent au cam aceeasi greutate.

Scrie răspuns