Ultra incepator

pescuit cu muste artificiale, flyfishing

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
dstb
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de dstb » 14 Aug 2008, 07:49

eugen scrie:atata ca tree sa-ti placa pescuitul mai mult decat prinsul, aia e musai. cel putin la inceput pana treci hopul si incepi sa prinzi bine.
De fapt, prin ce si cum spune, Eugen e un adevarat profesor. Serios.

Acum e e si filozof :-) cu pescuitul & prinsul ca ma gandeam ca si lui Ulise
incepuse mai mult sa-i placa drumul de intoarcere (la Penelopa) de a tot
cârmit-o pe la Calypso, pe la Circe & alte gagici vreme de 7 ani. :-)

crisp
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de crisp » 14 Aug 2008, 07:51

Dan Alexe scrie:Merge si la clean. Numai sa nu fie mari pentru ca am batz#4 :D
si eu am tot clasa 4 si nu am avut probleme. s-a mai intamplat sa pierd cleni mai mari at cand intrau direct prin balarii (varful fiind mai moale), dar asta pt ca folosesc carlige fara spin.
ieri am fost pe un rau micut cu multa vegetatie concluzia: schimb lanseta cl.4 , 2,75 cu una ac. clasa dar de maxim 2,3 :lol:

miky
veteran
veteran

Mesaj de miky » 17 Aug 2008, 09:47

dstb scrie: De fapt, prin ce si cum spune, Eugen e un adevarat profesor. Serios....
Da !!!... dar mai ales... e unul d'ala "fara nici o scama"... ca nu mai are ! :lol: :lol: :lol:
nu e suficient ca tu sa fii norocos...mai trebuie musai ca ceilalti sa nu fie !!!...
http://musca13.ro/home/

dstb
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de dstb » 17 Aug 2008, 10:59

Las' ca nici cu tine nu mi-e rusine! :-) Mai ales in ultimele zile. :-)
Asa ca nu te mai scãmosha, pardon, zburli, mai ceva ca nimfa Scud! :-)

eugen
veteran
veteran

Mesaj de eugen » 18 Aug 2008, 11:30

am fost plecat.

dstb,

nimfa scud? interesant concept, presupun ca l-ai intalnit la cluj in lumea celor care nu cuvanta dar stiu sa dea la peste. in special ceheste. :)

tu chiar nu intelegi nimic, e clar. fratie, am alergie la formule gen profesori si profesionisti si tot ce inseamna ele. big time. please...lasa-ma cu din astea.

vezi si tu ce se intampla pe forumul asta la inceputuri si ce cam pe ce stil discutau oamenii. de cand cu profesionalismul generalizat, singura felie de site unde mai scriu cu oarecare placere e asta. daca si aici evolueaza in acelasi stil, deja va cam urez la revedere si succes.

in alta ordine de idei, nu mai exista filmul de care va ziceam, doar cateva secvente montate altfel.
http://www.pop-fleyes.com/www.pop-fleye ... vie_5.html

de vazut si celelalte filme de pe site.

miky
veteran
veteran

Mesaj de miky » 18 Aug 2008, 21:48

eugen scrie:... am alergie la formule gen profesori si profesionisti si tot ce inseamna ele...
Eugen,... da' de-un pescuit "amator", nu ti-e dor ? am io o tema aici pe Olt la care stii ca am inceput sa lucrez :D... sunt inca in faza de "beginner", abia de am inceput sa le dau de capat la mrenutele alea vinete, cu ceva rezultate repetabile, insa mai am mult de sapat dupa "ailalti", stii tu care... :D, ... si-s ai dracu' mah ! parca in ciuda iti fac cand isi arata ditamai spinarile in repezis, indolenti, si nepasatori la toata stradania... ici, colo, cate unu' ma mai incearca, dar sporadic si neconcludent, si mai cu seama intotdeauna cand nu mai sper... ultima oara mi-a plecat cu musca cu tot, o bijuterie de PT, desi mai neconventional facuta :D
cred ca trebe recurs la strategii neortodoxe pentru fly :D
nu e suficient ca tu sa fii norocos...mai trebuie musai ca ceilalti sa nu fie !!!...
http://musca13.ro/home/

eugen
veteran
veteran

Mesaj de eugen » 19 Aug 2008, 09:25

io ti-am zis ca tree sa renuntam la niste fitze :)

deja-s scoase alea de legat si de aseara am inceput sa imi fac chestiutze cu dedicatie, pen'ca duminica imi propusesem sa vin oricum pe la tine.

cred ca-l aduc si pe dragos ca saptamana asta se intoarce si i s-o fi acrit si lui de baracude. tu sa ai zacusca pregatita, aia e important.

negociem detalii la tzar sau pe mess

Scrie răspuns