Ultra incepator

pescuit cu muste artificiale, flyfishing

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
the_shark
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de the_shark » 12 Aug 2008, 13:28

eugen scrie:daca tot nu dai o avere, de ce-ti mai bati capul?

....

have fun
Eugen, multumesc pentru recomandari si incurajari!
Despre lanseta o voi lua pe cea care o voi "simti" mai bine! Pentru restul e clar! Cred ca in acest moment ma supraapreciezi cu legatul mustelor, vom vedea!
Daca-mi zici sa arunc sau sa uit ce am citit despre muscarit pana acum, recomanda-mi ceva de pe net, eventual e-book, filme ... oricum am inceput sa ma uit la destule site-uri si filmulete ... si unele sunt pierdere de timp!
Exista vre-o scoala de muscarit sau "profesori" particulari la noi?

Fir intins!

crisp
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de crisp » 12 Aug 2008, 15:12

the_shark scrie: Exista vre-o scoala de muscarit sau "profesori" particulari la noi?

Fir intins!
Scoala?! :shock: NIET, profesori nu stiu ..... era cristian ene, nu mai stiu ce tarife avea. http://www.conceptrods.andreiard.ro/
Gratis, poate aranjam o intalnire, eu unul sunt disponibil luni, marti si joi dupa ora 17. Poate mai sunt doritori.......

the_shark
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de the_shark » 12 Aug 2008, 16:31

Multumesc mult pentru invitatie, saptamana viitoare ma intorc din concediu si te voi contacta!

miky
veteran
veteran

Mesaj de miky » 12 Aug 2008, 18:16

the_shark scrie: Exista ... "profesori" particulari la noi?
ohoo ! profesori sunt, ... cu meseriasii stam rau !!! :lol: :lol: :lol:
nu e suficient ca tu sa fii norocos...mai trebuie musai ca ceilalti sa nu fie !!!...
http://musca13.ro/home/

eugen
veteran
veteran

Mesaj de eugen » 12 Aug 2008, 23:26

nu este greu sa legi muste, e super fun si terapie anti stres. cel putin la mine asa-i.

profi nu-s. este un prof de casting acreditat de o federatie la noi in tara, care mi-e prieten, chiar adineauri a trecut pe la mine. dar nu-i roman si fara a vb aceeasi lb este imposibil sa intelegi.

in plus, chiar nu-l mai intereseaza aspectul. nu ca ar fi avut vreun sens in RO, ca vorba-aia chiar n-ai cu cine, la noi toti sunt cei mai buni si stiu tot.

oricum, castingul nu e decat o chestie mica din ansamblu. cum zice prietenul nostru finlandez, pescuitul e vast. :)

eu zic sa renunti si la gandul cu profesori. poti sa vezi diverse chestii de la altii, fara probleme, pe care insa ar trebui sa nu le iei de lectii, ca-s enspe variabile si fiecare-i pe stilul lui.

toti care mai suntem la un moment sau altul ajungem sa pescuim impreuna, asa ca vei gasi pe careva sa mai iasa cu tine cand si cand. it's a small world.

treaba-i sa bagi tu singur, daca iti place si vrei, ai sa prinzi din ce in ce mai bine si ai sa vezi ca pe masura ce inveti afli ca nu stii nimic. asta-i chestia cea mai misto, daca ajungi sa o simti nu mai scapi.

crisp
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de crisp » 13 Aug 2008, 08:14

the_shark
eu nu sunt profesor, desi pescuiesc de 5 ani ma consider tot incepator, dar poate voi reusi sa-ti arat ceva mai mult decat stii, asata ca sa-ti stabilesti prioritatile daca merita sa nu sa pierzi timpul cu persoana mea :lol: .
oricum eugen are dreptate, pana acum eu am facut cum spune, deci sunt in grafic, mai ramane sa pescuim impreuna :lol: :lol: :lol:

Dan Alexe
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Dan Alexe » 13 Aug 2008, 08:46

Ma intereseaza si pe mine. Mai putin casting-ul pentru ca la riurile pe care le avem noi cred ca imi ajung cei citiva metri pe care reusesc, din cind in cind :D , sa-i ating. Problema e cu pescuitul, mai ales la pastrav. Acolo vreau si eu sa ma uit la niste meseriahi. Din pacate e cam greu. Cum aduc vorba cum o cotesc :D . Ii intzeleg insa. Daca te duci la pescuit cu toata grupa mica/mare sint sanse nule sa mai si prinzi ceva.
Pina sa ma ia cineva la pescuit pe Capra ma uit si eu la filmuletze.

rough boy
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de rough boy » 13 Aug 2008, 08:49

ai sa prinzi din ce in ce mai bine si ai sa vezi ca pe masura ce inveti afli ca nu stii nimic. asta-i chestia cea mai misto, daca ajungi sa o simti nu mai scapi.
Subscriu la cele de mai sus...
De-aia o partida reusita nu este altceva decat o confirmare a ceea ce deja stii sau ai ajuns sa cunosti, pe cand o gherla e mai plina de continut pentru ca te pune pe jar, astfel provocarea devine continua.
D-aia nu e loc de batut cu caramida-n piept ca esti profesor sau gadilat la subtiori ca celalalt e si mai tare.
Si io credeam acu un an ca stiu sa lansez, dar m-am mai desteptat, acu' sustin ca nu stiu :lol:
I Fought The Law

crisp
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de crisp » 13 Aug 2008, 11:17

Dan Alexe scrie:Ma intereseaza si pe mine. Mai putin casting-ul pentru ca la riurile pe care le avem noi cred ca imi ajung cei citiva metri pe care reusesc, din cind in cind :D , sa-i ating. Problema e cu pescuitul, mai ales la pastrav. Acolo vreau si eu sa ma uit la niste meseriahi. Din pacate e cam greu. Cum aduc vorba cum o cotesc :D . Ii intzeleg insa. Daca te duci la pescuit cu toata grupa mica/mare sint sanse nule sa mai si prinzi ceva.
Pina sa ma ia cineva la pescuit pe Capra ma uit si eu la filmuletze.
in ceea ce priveste pastravul din nefericire nu te pot ajuta sunt 0 absolut la practica. mai stiu asa cate ceva din ce mi-a mai spus ghimi, dar atat.

Dan Alexe
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Dan Alexe » 13 Aug 2008, 16:31

Merge si la clean. Numai sa nu fie mari pentru ca am batz#4 :D

Scrie răspuns