Sfaturi strimere
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
- demenicornel
- utilizator constant
Re: Sfaturi strimere
Asa da , Asa-mi placi , ca doar trebe sa fim untiti daca sintem muscari .nu?
sa pescuiesti e o placere, sa prinzi este o arta .
cooolmarius: eu nu vreau sa isc o discutie sterila daca pescuitul la buldo este sa nu este pescuit la musca... odata e o mica problema de atitudine cu "hai sa va lamuresc..." probabil ca ai tot 'echipamentul logistic" ca sa o faci dar nu este elegant... mai ales ca singura legatura cu pescuitul la musca este carligul si modul in care este impodobit; in rest, tehnic... spinning curat! dar repet, nu asta este problema; eu zic ca daca e cu musca artificiala, atunci e la musca artificiala. Dar am o problema serioasa cu tzaparina! Prietene: e ILEGALA! Daca e cu 2 muste, nu mai e tzaparina! si daca e cu 2 muste si cu pilker, dai jos carligul de la pilker?
Pe de alta parte, la cum sunt legile la noi, fie proaste, fie simple sugestii... hai sa aducem si alte argumente: sa dai la rapitor mare cu tzaparina, sa-l umpli de piercing-uri... ce zici tu, cam cat e de etic?
Asa ca inainte de a veni sa ne lamuresti tu, poate ar trebui sa te lamuresti cu unele aspecte legate de sportivitate; fata de tine, de ceilalti pescari si fata de peste...
Si apropo... pescuitul la stabvrid cu tzaparina, este tot la musca artificiala?

Asa ca inainte de a veni sa ne lamuresti tu, poate ar trebui sa te lamuresti cu unele aspecte legate de sportivitate; fata de tine, de ceilalti pescari si fata de peste...

Si apropo... pescuitul la stabvrid cu tzaparina, este tot la musca artificiala?

bah... muscarilor... bagativa mintile´n cap ! pescuitul la buldo e pescuit la musca ! 

Sa bem pentru asta! Hai noroc!bradypus scrie:bah... muscarilor... bagativa mintile´n cap ! pescuitul la buldo e pescuit la musca !

tavistan scrie:Sa bem pentru asta! Hai noroc!bradypus scrie:bah... muscarilor... bagativa mintile´n cap ! pescuitul la buldo e pescuit la musca !

tavistan, n-are treaba legalu bre, un te crezi ?

Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...
Buna ziua, am citit cu interes cele de mai sus, exceptand off topic-urile unor persoane carora probabil le e ciuda ca na mai prins nik de ceva timp. As dori sa aflu daca pot monta pe o linie de buldo neste strimare de stiuca, ma gandesc ca daca pun 5, 6 sau 7 am sanse mai mari sa agat ceva stiuca mai multa si mai mare. Cum trebue sa setez linia?
Va multumesc anticipat
Va multumesc anticipat
Indubitabil!
tu vrei sa imiti un card de obleti ? 

Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
Nu, as dori sa imit un card de caracude, vreau sa pun neste strimare mari! Am gasit cateva de cumparat in piata de gros si vreau sa dau la stiuca cu ele.
Indubitabil!