Sfaturi strimere
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Re: Sfaturi strimere
S-a mai discutat subiectul buldo. Concluzia admin a fost ca e pescuit la musca, deci se discuta pe sectiunea de fly. Va rog nu reluati aceasta discutie, sau daca o doriti, atunci faceti un topic dedicat.
-
- utilizator constant
nu-i bai, daca niste recomandari deranjaza , o sa ma opresc cu ele.
si daca ala e sau nu e pescuit la musca , e o problema personala ... poate imi place acest tip de pescuit , insa poate echipamentul special ptr asa ceva imi depasesete bugetul ... si al meu si al altor pescari , care nu cred ca sunt putini .. asa ca , trebuie sa adaptam sa gasim solutii , sa ne descurcam cu ce avem si cum putem in privinta asta .
cine a inteles ceva din ceea ce am spus , a inteles ... cine nu , problema lui .
persoana care a deschis acest topic stiu exact de ce a deschis-o si in ce idee , vorbind despre pescuitul la taparina cu streamere sau muste si sper ca s-a lamurit cat de cat ....
va doresc cele bune si inca o data imi cer scuze daca am deranjat in vreun fel , cu vreun sfat ..
si daca ala e sau nu e pescuit la musca , e o problema personala ... poate imi place acest tip de pescuit , insa poate echipamentul special ptr asa ceva imi depasesete bugetul ... si al meu si al altor pescari , care nu cred ca sunt putini .. asa ca , trebuie sa adaptam sa gasim solutii , sa ne descurcam cu ce avem si cum putem in privinta asta .
cine a inteles ceva din ceea ce am spus , a inteles ... cine nu , problema lui .
persoana care a deschis acest topic stiu exact de ce a deschis-o si in ce idee , vorbind despre pescuitul la taparina cu streamere sau muste si sper ca s-a lamurit cat de cat ....
va doresc cele bune si inca o data imi cer scuze daca am deranjat in vreun fel , cu vreun sfat ..
- demenicornel
- utilizator constant
e adevarat ce ai zis , numai ca la noi la Deva nu pune botu la muste mici cu picior de 1,5 cm , daca nu dai cu strimer mare si cirlig de minim 8,6,4 si picior lung de la 7 cm pina la 13 cm nu ai nici o sansa sa prinzi avat. In rest sfaturile tale sint foarte adevarate .
-la noi se prinde si acuma avat , mai bine ca asta vara
sa pescuiesti e o placere, sa prinzi este o arta .
-
- utilizator constant
demenicornel scrie:e adevarat ce ai zis , numai ca la noi la Deva nu pune botu la muste mici cu picior de 1,5 cm , daca nu dai cu strimer mare si cirlig de minim 8,6,4 si picior lung de la 7 cm pina la 13 cm nu ai nici o sansa sa prinzi avat. In rest sfaturile tale sint foarte adevarate .
desi nu e lumea de acord cu "saracia" aia de taparina , si mustele de pe taparina trebuie prezentate intr-un anumit fel sa fie eficiente , la fel ca si musca din capatul snurului lor . Eu am prezentat cateva aspecte , detalii deoarece stiu ca am mai discutat si telefonic la un momentdat , parca ... nu vreau sa deranjez pe nimeni , eventual sa ajut dar daca lumea blameaza aceasta metoda , nu-i bai ... nu mai zic nimic si aici ma opresc cu toate comentariile . Ii astept pe dunare , pe toti care vor , cu un brat de bete de fly si mai vedem dupa ...

- demenicornel
- utilizator constant
Daca promiti ca ne duci la un loc bun de avat , fac o echipa de 4 pers. ne urcam in masina si venim la Dunare .
ce zici ? ai bai ?
ce zici ? ai bai ?
apoi nah... bag seama ca voi ati scris intrebarea pt ca ( credeti voi
) stiati si raspunsu
ce n-ati zis asa de la nceput ?
in felul asta ievitati " indignari si deranj de dat sfaturi la cerere " imaginar
titlu in cazul ista... ie derutant !
in 3 sec de film io n-am vazut stremer la voi chit ca-o fo hutuchit cu buldo or else...
copilarit in Deva.. frumos oras... , dar altfel... vad ca nu sa schimbat mare lucru
imi place cum va dati dreptate unul altuia !
asa´i frumo ! sa fiti uniti !
imi place tare de voi... pt ca sinteti baieti saritori ! si va oferiti asistenta si ajutoru chiar si atunci cind nimeni nu v-il cere... , si daca chiar nimeni nu v-il cere... , ii provocati pe muscari !
muscarii batai jina ! aia e nacazu si durerea... , jiunghiu
spor !

ce n-ati zis asa de la nceput ?

in felul asta ievitati " indignari si deranj de dat sfaturi la cerere " imaginar
titlu in cazul ista... ie derutant !
in 3 sec de film io n-am vazut stremer la voi chit ca-o fo hutuchit cu buldo or else...

copilarit in Deva.. frumos oras... , dar altfel... vad ca nu sa schimbat mare lucru
imi place cum va dati dreptate unul altuia !
asa´i frumo ! sa fiti uniti !

imi place tare de voi... pt ca sinteti baieti saritori ! si va oferiti asistenta si ajutoru chiar si atunci cind nimeni nu v-il cere... , si daca chiar nimeni nu v-il cere... , ii provocati pe muscari !

muscarii batai jina ! aia e nacazu si durerea... , jiunghiu

spor !
-
- utilizator constant
of of .. atata va atacati mai .. de parca am dat cu plase sau curent .. luati-va mai baieti de aia cand ii vedeti , nu aci de unu si altu ... sau atunci va piere glasu ... eh ... ar fi trebuit sa filmez cand am scos plasa mono de 700 m ( mai multe legate ) si le-am taiat cu cutitul .. vreau sa vad si de la voi , muscarii , tupeu din asta , nu sa va umflati aici ... ca io dau cu taparine ... cu muste si nu cu snur ca voi ... hai sa fim seriosi ...
poi ma... io bag seama ca de fapt si de drept tu pe noi " muscarii " ne simti ca pe un junghi n´tre coaste... d´aia ne provoci ... si incerci sa te compari si´asocia cu noi... dar de altfel... n´afara faptului... laudabil de altfel... ca ai avut brishca la tine...
cu ce altceva te poti asemui cu noi muscarii ?
tu nu cumva ai gresit sectiunea ?
cum se zice prin Deva... , " la ai tai... nu le ie dor de tine ? "

tu nu cumva ai gresit sectiunea ?

cum se zice prin Deva... , " la ai tai... nu le ie dor de tine ? "

- demenicornel
- utilizator constant
te ai bagat ca musca in lapte si tu de colo , daca citesti atent si poti intelege sensul mesajului este de bun augur si din potriva nu m-am luat de muscari din moment si eu dau la musca .
Asa ca , noi la Deva avem un proverb , (calatorului - i sta bine cu drumu .) dute ...........!
Asa ca , noi la Deva avem un proverb , (calatorului - i sta bine cu drumu .) dute ...........!
gata sefu... , am fujit...