Sfaturi pentru incepatori ??????
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Babele nu au pescuit niciodata!. Tatal lor le-a invatat sa lege pentru a putea face fata cererii din momentul acela. Acu, gagicele, oricat de treaba sunt ele, sunt depasite de materiale, cerinte, modele, etc.MihaiV scrie:Cred ca ideea cu poze e mai viabila, fiindca nu toti au net de pe care sa descarce zeci de mega in timp acceptabil.
Abia astept 8 decembrie! Ma si apuc sa anunt o parte din muscarii pe care ii stiu.
Oricine e binevenit, chiar si cei ce nu-s muscari dar se gandesc sa devina. Sau poate gasim pe cineva care leaga dar nu pescuieste! Nu radeti, babele de pe Napoca sunt in categoria asta. Oare or fi pescuit in tinerete? Stie cineva?
Se stie ca pe masura ce pscuitul evolueaza si pestii devin tot mai "invatati", implicit mai selectivi. Asa ca cu greu ii poti motiva cu mustele de la babe ( care, cine nu le-a vazut, poa sa le considere piese de muzeu) . Incercati sa puneti o uscata de-a lor pe apa sa vedeti ce misto se duce la fund. Erau bune pe vrema lui ceasca, cand Somesul Rece era plin de pastravi... atunci puteai sa pescuiesti cu orice.
De exemplu era un taran care mergea la pescuit aducand cu el cateva pene de la cocosul din curte. Aceste pene le fixa cu rasina de brad pe carlig si bicuia apa prinzand. Cand se strica musca, facea alta...
Oricum, mustele de la babe am inteles ca sunt extrem de scumpe pentru ce "stiu" ele...
- sasha_raul
- utilizator nou