Sfaturi pentru incepatori ??????

pescuit cu muste artificiale, flyfishing

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Luci
veteran
veteran

Mesaj de Luci » 28 Noi 2005, 09:19

Ne-am putea intalni vinerea acolo.... e ok zona, am lua o masa langa un perete, am aduce o veioza/doua, si am lega niste muste....
Eventual am putea face o tema tot la doua saptamani si sa ne strangem sa ne analizam mustele. Am putea discuta despre tehnici de legat, etc.... so, ce ziceti?

Septimiu
senior
senior

Mesaj de Septimiu » 28 Noi 2005, 09:54

Ramane cum s-a stabilit? :D

Ar fi super sa ne intalnim...mai ales pentru incepatorii in ale legatului!!!

MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 28 Noi 2005, 12:02

Eu as opta pentru joi, ca vineri seara imi pregatesc bagajele pentru pescuitul de sambata.

Luci
veteran
veteran

Mesaj de Luci » 28 Noi 2005, 12:17

Misu, m-am tot gandit...nu putem sa facem tot miercuri acolo unde ne intalnim de obicei? Nu ne incurca nimeni, suntem si mai multi, se mai fac glume, etc. Asa, e posibil sa se adune prea putini, si apoi eu sunt destul de ocupat sa ies doua zile pe saptamana seara...
Eu zic ca ar fi ok in acelasi loc. Nu e fum, e spatiu suficient si nu ne deranjeaza nimeni...

bondan
senior
senior

Mesaj de bondan » 28 Noi 2005, 13:02

Pai ideea cu clubul era ca intalniera avea loc o data pe luna, daca bine am inteles, si era dedicata exclusiv flyfishing-ului. Dar intr-adevar la fel de bine una data pe luna o intalnire din cele de miercuri se poate intoarce in intalnire cu tema: ff. :).

MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 28 Noi 2005, 14:52

Asa zic si eu: o data pe luna. Daca o facem miercuri nu putem pune tema "musca" fiindca acolo vin miercuri multi care nu au treaba cu musca. N-o sa-i dam afara. N-are rost sa ne bagam peste intalnirea respectiva.
Putem sa o facem tot acolo, in demisol la Sinaia, dar joi, o data pe luna. Intr-adevar spatiul arata mai bine decat la Boca, e si lumina destula.
Ramane asa?
Ce ziceti sa fie mereu a doua joi din luna?
Asta ar insemna in 8 decembrie si apoi in 12 ianuarie. Ora 20.
De acord? Dam "sfoara in tara" la muscari?

Septimiu
senior
senior

Mesaj de Septimiu » 28 Noi 2005, 15:09

Mie imi convine asa, dar cel mai bine zic ca ar fi sa facem o prima "sedinta" si apoi sa stabilim acolo daca o sa ne intalnim o data pe luna sau o data la 2 saptamani sau orice alta varianta.

...deci... prima intalnire joi 8 decembrie?

bondan
senior
senior

Mesaj de bondan » 28 Noi 2005, 16:40

Ar fi grozava o intalnire o data pe luna joi dedicata exclusiv ff-ului. Looking forward to it.

kobe
junior
junior

Mesaj de kobe » 28 Noi 2005, 17:00

e super ideea dar ii bine pt voi cei din cj.ceilalti muscari din tara ce vor face sa vina de la sute de km?trebuia specificat club pt pescarii din cj.si eu sunt muscar si cred ca o sa fac si eu un club asa de ciuda in valea jiului eu si cu prietenul meu oricum suntem destui pt conversatii si sugestii.

bondan
senior
senior

Mesaj de bondan » 28 Noi 2005, 17:17

:)). Kobe, nu a vrut nimeni sa-i supere pe muscarii din alte zone ale tarii. Faceti voi doi un club acolo, noi 100 aici si cate un reprezentant din fiecare club se intalneste la jumatatea distantei si schimba ideile. :). Lasand gluma la o parte ideile mai interesante dupa astfel de intruniri cred ca se mai pot posta si pe aici, daca mai sunt si altii interesati sa afle una alta despre ff. nu cred ca ar supara pe nimeni.

Scrie răspuns