Sfaturi pentru incepatori ??????

pescuit cu muste artificiale, flyfishing

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

salmoman
junior
junior

Mesaj de salmoman » 29 Noi 2005, 02:27

Este f.buna ideea acestui club al muscarilor :D .Veti vedea ca se vor aduna mai multi pescari la m.a. decat va asteptati,mai ales ca unii abia asteapta sa invete sa lege modele noi de muste.Eu as avea chiar o propunere pentru prima intalnire : confectionarea mustelor din CDC.Astept vesti concrete.

kobe
junior
junior

Mesaj de kobe » 29 Noi 2005, 14:01

hai ca mi-a venit o idee pt clubul vostru :P .incercati sa faceti filmulete cu diferite modele si cum se leaga?ce ziceti hai ca nu e e greu.
luci ce zici??asa vedem si noi cei mai indepartati modelele si cum se leaga?
eu zic ca e originala ideea la noi in tara.faceti asta pt clubul celalat facut in vale :) si asa nu ma mai supar eu pe clubul vostru si totul e ok.

redkid
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de redkid » 29 Noi 2005, 15:03

Pe mine ma primiti la intalnire??? :oops:
Daca nu merge cu filmulete.. am putea face poze pas cu pas cum se leaga unele modele,desi se gasesc pe net deci ...

Luci
veteran
veteran

Mesaj de Luci » 29 Noi 2005, 15:58

ok, o sa facem, sa vedem cum iese si cat timpia din inregristrare:)

MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 29 Noi 2005, 16:21

Cred ca ideea cu poze e mai viabila, fiindca nu toti au net de pe care sa descarce zeci de mega in timp acceptabil.
Abia astept 8 decembrie! Ma si apuc sa anunt o parte din muscarii pe care ii stiu.
Oricine e binevenit, chiar si cei ce nu-s muscari dar se gandesc sa devina. Sau poate gasim pe cineva care leaga dar nu pescuieste! Nu radeti, babele de pe Napoca sunt in categoria asta. Oare or fi pescuit in tinerete? Stie cineva?

bondan
senior
senior

Mesaj de bondan » 29 Noi 2005, 16:28

Se poate sa ma insel dar sotul uneia, sau sotii lor, au fost pescari mari. Ei au batut apele si au vazut ce si cum. Din ce stiu eu. Mai povesteau ele ca sunt tare de treaba, dar n-am mai fost de multa vreme pe la ele dupa muste, ca au devenit putin cam scumpe pentru mine si stilul in care pierd eu muste. :). Incerc pe 8 decembrie sa-mi iau si eu menghina si cele necesare ca sa ma initiati si pe mine in arta legatului. Ca iarna va fi lunga si la vara colectia tre sa fie mare. :)

MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 30 Noi 2005, 08:05

Tatal lor a fost meseriasul. Lega pentru firma DAM. De la ei avea si materiale de calitate. Acu babele, cat or fi ele de amabile, nu mai au materiale de calitate si nici nu mai vad bine, nici nu mai e cine sa le corecteze, asa ca incet-incet au deviat de la calitate. Dupa ce iti iei menghina, la o saptamana vei lega mult mai bine ca ele!

dr.pike
Moderator
Moderator

Mesaj de dr.pike » 30 Noi 2005, 10:42

Toata stima pentru clubul muscarilor :) . Ma gandesc sa ma inscriu si eu, chiar daca inca nu sunt muscar :) . Dar as avea si eu o intrebare: mie nu imi da nimeni nici un sfat? (Misu a zis ca povestim deseara la intalnire...dar...restul ? :P )

martzianu
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de martzianu » 30 Noi 2005, 18:42

...dupa cum vad nu e asa greu precum a parut....ideile si actiunea a curs de la sine. Sa posteze cineva atunci un anunt oficial mare, clar, concis...cand ce si cum....poate face si un topic nou :wink: ...adrese...etc. Si daca tot ne gandim sa infintam ceva...acel ceva nu poate exista fara un nume si lideri. Asa ca eu zic...sa sariti cu idei...pentru un nume, iar la prima intalnire sa stabilim si cateva chestii organizatorice....etc. Merg cumva prea departe? Sa-mi ziceti daca da..... :) .

bondan
senior
senior

Mesaj de bondan » 30 Noi 2005, 18:45

Cred ca lumea nu se gandea asa departe. Club era in ideea de o adunare cu profil o data pe luna pentru schimb de idei si informatii utile, si inca un motiv de-a bea o bere cu prietenii. Nu neaparat club ca organizatie. Dar se poate sa ma insel :)

Scrie răspuns