Pentru Eugen, Dragos74 si Cosmin81....

pescuit cu muste artificiale, flyfishing

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

JONES
veteran
veteran

Mesaj de JONES » 26 Feb 2007, 12:14

de flyfishing m-am imbolnavit si eu asta culmea dupa flytying ,

daca e apa adanca si malul plin de vegetatie poti folosi tarapina (buldo cu ii spunem noi pe aici) desi pentru un muscar adevarat (eugen) asta e o erezie. Metoda e limitata la muste uscate dar oricum reusesti aruncari de 50 de metri fara prea mult efort.

pe dunare cu ce clasa dati ca o sa am iesire si eu prin vara ? eu folosesc pentru mures clasa 7.

si pe sectoare ale dunari iti trebuie pg (pe la galati iti trebuie?)
the angler is catching xxx, not by the lure

Michael
Moderator
Moderator

Mesaj de Michael » 26 Feb 2007, 12:25

eugen scrie:bine ca este interzis pescuitul acolo, altfel i-ar nauci in trei zile pe toti oricine ar merge acolo.
chiar voiam sa intreb cum de mai exista asemenea locuri in ro,parea ireal... :shock:
foamea-i mare...
Michael va recomanda Regulamentul forumului

eugen
veteran
veteran

Mesaj de eugen » 26 Feb 2007, 13:23

sir jones,

mai va pana ajung eu muscar. de fly m-am apucat pt ca incepusem sa prind atat de bine cu muste legate pe jiguri incat nu mai puteam crede ca era doar intamplare. cu toate astea, s-au facut vreo doi ani de cand n-am mai legat o musca pe jig. usor luat pe ulei din motive de satisfactie cand prind cu scule clasice de musca. normal ca am prins si la buldo si cu taparine, dar acuma nu mai vreau sa-i prind pe toti. daca sunt cativa si ii prind cum vreau eu cu sculele de musca, ma simt bine asa si e suficient.

tot cu clasa 7 dau si eu cel mai des.

JONES
veteran
veteran

Mesaj de JONES » 27 Feb 2007, 07:35

interesant ca majoritatea muscarilor vin de la spinning mai rar am auzit ca de crapari sa se apuce cineva de muscarit.

anul asta mi-am luat si eu scule de fly si am legat vreo 100 de muste , oricum cu buldo era destul de stresant pentru ca te limita la uscate si eventual ude.
the angler is catching xxx, not by the lure

Scrie răspuns