Pentru Eugen, Dragos74 si Cosmin81....

pescuit cu muste artificiale, flyfishing

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

eugen
veteran
veteran

Mesaj de eugen » 09 Feb 2007, 16:53

nu m-ai deranjat si nici nu am zis nicaieri ca nu ti-as trimite pe privat raspuns cinstit la orice intrebare ai avea, sau poze cu muste si orice vrei tu, desi habar nu am cine esti.

nu am secrete, atata ca prefer sa discut pe forum doar pe subiecte pe care am chef sa le dezbat, cum am chef si cand am chef. cred ca nu vrei sa intelegi ceea ce am scris eu mai sus. read again. :)

si aia cu priceperea, hai sa fim seriosi. cate crezi ca stie unu' care n-are nici 3 ani de pescuit la musca. din ce-am inteles eu pana acum, e de bagat pt restul vietii. asa ca las-o moarta, sunt convins ca ai in spate mai multi ani de muscarit decat mine, ma insel?

remarc de asemenea ca nu mi-ai raspuns la intrebarea pe care ti-am adresat-o destul de explicit. foarte elegant ocolit raspunsul, nimic de zis. :))

cauta-ma pe privat sau mail daca vrei sa vorbim despre pescuit. dpdv-ul meu, aici e zona de caterinca.

salut

CC59
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de CC59 » 09 Feb 2007, 17:01

ok,nici o suparare,am inteles despre ce e vorbirea,vb cintecului:las-o ma ca merge-asa...

eugen
veteran
veteran

Mesaj de eugen » 09 Feb 2007, 17:05

stiam eu ca o sa intelegi :)

RIon
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de RIon » 09 Feb 2007, 17:24

Normal, de ce sa stie toata lumea ce muste folsim ;) Doar asa se spune despre muscari ca sunt exclusivisiti si fac parte din vreo secta.
Daca nu imi place forumul, de ce sa il frecventez - ma intreb singur?

eugen
veteran
veteran

Mesaj de eugen » 09 Feb 2007, 17:25

n-am inteles nimic. detaliezi?

eugen
veteran
veteran

Mesaj de eugen » 09 Feb 2007, 17:29

poti sa vezi la dragos in descrierile fiecarei poze pe care o pune ca scrie intotdeauna cu ce muste da, din cauza asta nu prea inteleg ce vrei sa spui.

eugen
veteran
veteran

Mesaj de eugen » 09 Feb 2007, 17:49

samurai san, nu mai zici nimic?

hai ca te asteptam la cotitura, is inca la birou si e plict mare. te-am vazut asa comunicativ si ma gandeam ca te tine de-o discutie cu mai multe cuvinte sa mai treaca timpul. wrong, eh?

eu is al doilea om inscris pe forumul asta, daca mai sunt aici de atatia ani inseamna ca stiu sa tin cat de cat la caterinca si ma simt in largu' meu prin zona. deci bine.

nu-s nici vreun moderator asa ca nu incerc sa dau apa la moara. pur si simplu te intreb ce-ai vrut sa spui. e greu tare sa dai un raspuns coerent?

cosmin81
veteran
veteran

Mesaj de cosmin81 » 09 Feb 2007, 23:04

:)):)):))......ink mai avem si noi de invatat o gramada de lucruri ca abia intram in al treilea an de fly fishing si daca aveti ceva intrebari adresati-le lui eugen ca el e "taticu'...:)) el a fost "mentorul" nostru de fly fishing si ala care mereu a fost cu ideile si care ne-a bagat "prostii" in cap....moamaaa lui, ca ne-a nenorocit pe viata :)) ; in rest fiecare am venit cu un bagaj mai mult sau mai putin bogat de cunostinte si cu o dorinta mai mult sau mai putin acerba de a pescui la musca si apoi depinde de fiecare cum am evoluat in functie de timp liber, posibilati materiale sau cat ne ducea capul :))....cam asta e the short story; poate mai tarziu o sa scriem si o carte, ce zici eugene, dragos.....ne bagam :D ??

cat despre crapi, ink nu am strans destule informatii ca sa putem spune ceva concret pe un forum; cert e ca in America se poate si ne doream si noi asta de mult, adik de anul trecut, dar abia acum s-a intamplat! Eugen, care e mai "exclusivist" :lol: ....... in sensul ca a cam renuntat la spinning (nu la ce s-ar fi gandit unii) si da cel mai des la fly din echipa noastra, a avut mai multe intamplari cu crapi si la uscate si la alte tipuri de muste, dar din varii motive a "reusit" sa-i scape, cel mai curand chiar ieri a scapat 2 bucati dezdoindu-i-se carligul. eu am avut sansa ptr ca dadeam la streamer si aveam carlig ceva mai puternic decat nimfele lui!
Ca idee, trebuie sa fie ceva crapi prin preajma si anumite conditii in care sa-i prinzi! In rest e chestia cam de bulan zic eu, adik nu e ca la pastrav sau pe rau, sa poti citi locurile si sa stii ca pe acolo ar cam trebui sa stea! Pe balta trebuie sa ai si ceva cunostinte ale baltii, ale pescuitului si ceva noroc, dar de fapt in asta consta pescuitul in general :wink: !
"cand ultimul copac va fi taiat din padure, cand ultima caprioara va fi impuscata, cand ultimul peste va fi scos din ocean, omul va realiza un lucru....NU PUTEM MANCA BANI"

tomy
junior
junior

Mesaj de tomy » 10 Feb 2007, 00:58

eugen

daca esti al treilea (nu al doilea) pe acest forum,te crezi trimisul lui D-zeu ?

probabil n-am banii tai si nici vechimea ta pe net, dar daca esti "senior member",sa nu crezi ca cei noi veniti pe forum,sunt toti incepatori in ale muscaritului!!! :wink:

te dai la "Rion"ca te crezi mai pescar ca el (poate pe forum),sincer nu-l cunosc pe Rion,dar as vrea sa cred ca-i mai pescar ca tine si ca altii care-ti fac reclama. :wink:
Cred ca ai "oaresce" angajati (mi-e mila de ei),deoarece vorbe ca astea:"cum am chef si cand am chef"sau "fiecare cu pzda masii",le spun numai asa zisii patroni(de surcele) sau ma rog...conducatorii NOSTRII :evil:

auzi acolo..."pentru ca asa am EU chef" i-auzi "aia"mea cum plange :(

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 10 Feb 2007, 04:01

:lol: aveai dreptate eugen cu caterinca...here we go again :lol: :lol: :lol: mai tomy ideea e ca omu nu are chef sa posteze detalii pe forum fiindca _ ca de altfel in 100 si 1001 topicuri se ajunge la caterinca si la motanul bunicii de pe prispa, cine ii curios da un PM sau un mail si afla detalii, macar asa dai dovada de curiozitate si interes :wink: la ce buna atat ajitatie daca detaliile utile ajung sa se piarda intre mishtouri eftine ... sper ca aici vroiai sa bati eugen ca daca nu iar am dato'n bara :twisted: :oops:

Scrie răspuns