Pentru Eugen, Dragos74 si Cosmin81....
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
daca tot s-a dat in caterinca
mie imi place logica asta are-nare chef si patronul
deci cine isi permite sa aiba sau sa naiba chef nu poate fi decat patron
prin reciproca, unii find doar angajati pot doar sa aiba chef
ce tare
eugene, tu angajat fiind din cate stiu eu, ar trebui sa ai mereu chef ce pzda masii....
oricum mie nu mi s-a parut ca eugen s-ar da mare sau s-ar lauda
nici n-ar avea cum ca toti crapii pe care ii prinde sunt prinsi din greseala
ma bine zis intamplator
sau ca sa fiu mai explicit, nu neaparat cand isi doreste el
sau ca sa completez, nu neaparat da la crap cand intra crap
mie imi place logica asta are-nare chef si patronul
deci cine isi permite sa aiba sau sa naiba chef nu poate fi decat patron
prin reciproca, unii find doar angajati pot doar sa aiba chef
ce tare
eugene, tu angajat fiind din cate stiu eu, ar trebui sa ai mereu chef ce pzda masii....
oricum mie nu mi s-a parut ca eugen s-ar da mare sau s-ar lauda
nici n-ar avea cum ca toti crapii pe care ii prinde sunt prinsi din greseala
ma bine zis intamplator
sau ca sa fiu mai explicit, nu neaparat cand isi doreste el
sau ca sa completez, nu neaparat da la crap cand intra crap
apropos de carlige:
eugen, vezi ca s-ar putea sa mai existe nuiste DAM SUMO, cu care scoteam crapi pana la 4kg pe ace de 12-14!
acum nu stiu daca au si varianta de musca, dar la cat stiu eu pescarii INTELIGENTI (cum te stiu) de inventivi, s-ar putea sa ai zeci de posibilitati!
cred ca un anume personaj(pe care il stim amndoi) isi cam roade unghiile acum.... :lol:
stiu ca in cazul pestilor mari, CARLIGUL e partea cea mai sensibila, si apoi firul. asa ca...daca vrei sa scoti tot ce intra mare, baga ace tun!
mi-am luat si eu niste ace de streamer de 8 TIEMCO, cred ca o sa-ti fac o vizita intr-un scop nobil... :wink:
bravo voua si tineti-o tot asa!
p.s. care e cel mai mare care l-ati dat afara?
eugen, vezi ca s-ar putea sa mai existe nuiste DAM SUMO, cu care scoteam crapi pana la 4kg pe ace de 12-14!
acum nu stiu daca au si varianta de musca, dar la cat stiu eu pescarii INTELIGENTI (cum te stiu) de inventivi, s-ar putea sa ai zeci de posibilitati!
cred ca un anume personaj(pe care il stim amndoi) isi cam roade unghiile acum.... :lol:
stiu ca in cazul pestilor mari, CARLIGUL e partea cea mai sensibila, si apoi firul. asa ca...daca vrei sa scoti tot ce intra mare, baga ace tun!
mi-am luat si eu niste ace de streamer de 8 TIEMCO, cred ca o sa-ti fac o vizita intr-un scop nobil... :wink:
- Mugurstefan
- veteran
Nu cred ca ai dat-o-n bara!pikeman scrie:aveai dreptate eugen cu caterinca...here we go again
![]()
![]()
mai tomy ideea e ca omu nu are chef sa posteze detalii pe forum fiindca _ ca de altfel in 100 si 1001 topicuri se ajunge la caterinca si la motanul bunicii de pe prispa, cine ii curios da un PM sau un mail si afla detalii, macar asa dai dovada de curiozitate si interes
la ce buna atat ajitatie daca detaliile utile ajung sa se piarda intre mishtouri eftine ... sper ca aici vroiai sa bati eugen ca daca nu iar am dato'n bara
![]()
Subscriu la ce ai spus.
Exista pe forumuri, baieti gen "nice guy" , unii dintre ei posteaza mai ales poze cu capturi de la care asteapta sa fie admirati , si care nu incearca nimic nou si de la care nu o sa vezi nimic niciodata sau nimic interesant poate doar caterinca ieftina pe forum .
Eh, ganditi-va ca nu toata lumea e asa !
Se spune ca SISTEMUL e bun dar Poporul e rau. Ganditi altfel: poporul e asa cum e ganditi un sistem pentru el !
Mugur Dixit !
Mugur Dixit !
Poti prinde crapi mari si cu carlige ce nu sunt pt. crap.Am prins destui crapi aici cu carlige nr.12 TIEMCO scud chiar si de 8kg. cu fir de 0.12mm ,ca nu gaseam aici carlige pt. crap,americanii nefiind interesati de pescuirea crapului si ar dorii sa nu-l aiba in ape.terrybill scrie:apropos de carlige:
cred ca un anume personaj(pe care il stim amndoi) isi cam roade unghiile acum....![]()
mi-am luat si eu niste ace de streamer de 8 TIEMCO, cred ca o sa-ti fac o vizita intr-un scop nobil...![]()
Asta se intampla cu multi ani in urma ,acum nici eu nu mai pescuiesc la crap,mai prind doar intamplator la jig cate unu.
Jean Scurtu
eugen, chiar nu trebuie sa ma justific in fata nimanui, sunt destul de mare, deci nu ma prinzi la cotitura
Cred ca am fost coerent in cele scrise, ca doar nu eram beat, eu nu beau... dezamagit?
Am scris doar ceea ce cred; un forum trebuie sa imi fie util, nu sa vad de la oameni vechi ca e doar caterinca.
Sunt comunicativ pe acel mic forum unde ma simt ca acasa, si unde totul se afla punand intrebari.
Iti aduc aminte ca toate PC-urile sunt compatibile, adica ai acces la tehnologia lor, chiar daca tu vei vinde sub alt nume, cu imbunatatiri tehnice.
daca nu sunt destul de coerent, te rog sa nu ma bagi in seama.
Chestia cu vechimea trebuie sa aduca intelepciune, cred eu... care am fost si moderator.
snur intins si vreme buna!

Am scris doar ceea ce cred; un forum trebuie sa imi fie util, nu sa vad de la oameni vechi ca e doar caterinca.
Sunt comunicativ pe acel mic forum unde ma simt ca acasa, si unde totul se afla punand intrebari.
Iti aduc aminte ca toate PC-urile sunt compatibile, adica ai acces la tehnologia lor, chiar daca tu vei vinde sub alt nume, cu imbunatatiri tehnice.
daca nu sunt destul de coerent, te rog sa nu ma bagi in seama.
Chestia cu vechimea trebuie sa aduca intelepciune, cred eu... care am fost si moderator.
snur intins si vreme buna!
hai n-o luati in serios ca n-are sens.
rion,
n-am inteles ce legatura era intre primul tau mesaj si asta de acum, dar daca tu zici ca asta ai vrut sa spui, e in regula.
tomy,
precis ti-ar prinde bine niste odihna dupa atata pescuit, nu te simti un pic istovit de la drilurile alea? somn usor iti urez! n-am timp sa comentez postu tau acum, da-ti servesc un mesaj luni cand ajung la munca, pe privat.
cosminu,
taie vrajeala ca nu tine, plus ca are dreptate masivu, s-ar putea sa dai cu manta prin alte directii si nu e cazul.
rion,
n-am inteles ce legatura era intre primul tau mesaj si asta de acum, dar daca tu zici ca asta ai vrut sa spui, e in regula.
tomy,
precis ti-ar prinde bine niste odihna dupa atata pescuit, nu te simti un pic istovit de la drilurile alea? somn usor iti urez! n-am timp sa comentez postu tau acum, da-ti servesc un mesaj luni cand ajung la munca, pe privat.
cosminu,
taie vrajeala ca nu tine, plus ca are dreptate masivu, s-ar putea sa dai cu manta prin alte directii si nu e cazul.
[img]file://localhost/C:/Documents%20and%20Settings/cosmin&diana/My%20Documents/My%20Pictures/2007-02-08/download.jpeg[img][/img]
"cand ultimul copac va fi taiat din padure, cand ultima caprioara va fi impuscata, cand ultimul peste va fi scos din ocean, omul va realiza un lucru....NU PUTEM MANCA BANI"