Pentru Eugen, Dragos74 si Cosmin81....
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
[quote="RIon"]Normal, de ce sa stie toata lumea ce muste folsim ;) Doar asa se spune despre muscari ca sunt exclusivisiti si fac parte din vreo secta.[/quote]
Pai mai Rion , cum sa nu stii tu cu ce musca se prinde crapu iarna , pai mai tu stai in Cluj , orasu muscarilor , as putea zice ca tu stai in flyfishing , Eugen da de vreo trei ani , ii vai de capu lui , nu vezi ca nici cirlige bune nu are , reuseste sa le indoaie pe balti din Romania , iarna .
Fir Intins!!!
Pai mai Rion , cum sa nu stii tu cu ce musca se prinde crapu iarna , pai mai tu stai in Cluj , orasu muscarilor , as putea zice ca tu stai in flyfishing , Eugen da de vreo trei ani , ii vai de capu lui , nu vezi ca nici cirlige bune nu are , reuseste sa le indoaie pe balti din Romania , iarna .
Fir Intins!!!
@danr

Eu nu cred ca au fost prinsi din grseala crapii aia.Era de ajuns ca doi dintre cei trei(Dragos, Cosmin sau Eugen) sa aiba surpriza de a intra crap la steamer sau shripmi sau "whatever" pentru a se creea un precedent. Asa ca nu cred ca e ceva intamplator. Orice peste isi schimba comportamentul iarna, mai ales o iarna ca asta, iar daca a vrut insecte sau zooplancton inseamna ca de-aia a intrat.Probabil ca si prezentarea mustei a avut un rol decisiv. Oricum ar fi fost, tot respectul si consideratiunea pentru ei. Cat despre polemici...oricum mie nu mi s-a parut ca eugen s-ar da mare sau s-ar lauda
nici n-ar avea cum ca toti crapii pe care ii prinde sunt prinsi din greseala
ma bine zis intamplator
sau ca sa fiu mai explicit, nu neaparat cand isi doreste el
sau ca sa completez, nu neaparat da la crap cand intra crap

e greu de prins crap la musca in general; trebuie anumite conditii, anumite muste, un anume fel de a prezenta musca, dar a prinde un crap la musca implica sa vezi pestele si sa-i dai cu musca pe la nas exact cand il vezi ca se hraneste; restul sunt pure intamplari, sau ma rog.....poti sa inmoi musca in dip cu aroma de octopus squid sau atractant green lipped mussel si vezi daca sar crapii pe ea asteptand ca aroma sa-si faca efectul
)

"cand ultimul copac va fi taiat din padure, cand ultima caprioara va fi impuscata, cand ultimul peste va fi scos din ocean, omul va realiza un lucru....NU PUTEM MANCA BANI"
poate sa-ti intre crap dand special dupa crap sau poate sa-ti intre crap nedand dupa crap
)
eu cu eugen, dupa polemicile facute pe pozele lui Dragos ne-am dus special dupa crap, intr-un loc unde stiam ca este mult crap strans pe o portiune destul de mica si si stiam doar teoretic cam la ce muste papa; restul e fix "bulan" ca sa ma exprim mai pe romaneste
...adik s-au nimerit cativa crapi carora sa le placa si sa li se para incitant mustele
....ieri spre exemplu m-am distrat cu niste bibanei pe aceeasi balta desi 2 amici pescuiau la jiguri mici si bete UL bibanii refuzau sa manance; la musca nu aveam lanseu fara atac sau peste desi mancau prost; doar o "pupau" fata de vara cand le gaseam mustele in branhii
)...am dat la clousere

eu cu eugen, dupa polemicile facute pe pozele lui Dragos ne-am dus special dupa crap, intr-un loc unde stiam ca este mult crap strans pe o portiune destul de mica si si stiam doar teoretic cam la ce muste papa; restul e fix "bulan" ca sa ma exprim mai pe romaneste

....ieri spre exemplu m-am distrat cu niste bibanei pe aceeasi balta desi 2 amici pescuiau la jiguri mici si bete UL bibanii refuzau sa manance; la musca nu aveam lanseu fara atac sau peste desi mancau prost; doar o "pupau" fata de vara cand le gaseam mustele in branhii

"cand ultimul copac va fi taiat din padure, cand ultima caprioara va fi impuscata, cand ultimul peste va fi scos din ocean, omul va realiza un lucru....NU PUTEM MANCA BANI"
- Mugurstefan
- veteran
e scris in stele ca o sa dau la fly
am niste socoteli cu niste avati pe dunare, din aia varateci care dau mai greu in naluci
de cand cu barca si motorul, pescuitul pe dunare s-a schimbat
si din barca, ancorat cum trebuie, poti sa dai cred bbeton la fly
eugen shall be my master
oh, my precious.....

am niste socoteli cu niste avati pe dunare, din aia varateci care dau mai greu in naluci
de cand cu barca si motorul, pescuitul pe dunare s-a schimbat
si din barca, ancorat cum trebuie, poti sa dai cred bbeton la fly
eugen shall be my master
oh, my precious.....
Ultima oară modificat 12 Feb 2007, 09:48 de către danr, modificat 1 dată în total.
- Mugurstefan
- veteran
I know that feeling !danr scrie:e scris in stele ca o sa dau la fly![]()
..

Si la mine e target pe 2007: Avat la Fly !
Se spune ca SISTEMUL e bun dar Poporul e rau. Ganditi altfel: poporul e asa cum e ganditi un sistem pentru el !
Mugur Dixit !
Mugur Dixit !