muste din comert sau artizanale?

pescuit cu muste artificiale, flyfishing

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Fario_nebunu
veteran
veteran

Mesaj de Fario_nebunu » 08 Iul 2008, 13:53

O singura data un pastrav mi-a inghitit musca artificiala (pe ac 14) pana in adancimea galtejului de a trebuit sa il sacrific...cred ca asteptasem peste 5 secunde! :lol:

miky
veteran
veteran

Mesaj de miky » 08 Iul 2008, 20:08

inseamna ca tu numeri prea incet ! :lol:
nu e suficient ca tu sa fii norocos...mai trebuie musai ca ceilalti sa nu fie !!!...
http://musca13.ro/home/

stiuca
veteran
veteran

Mesaj de stiuca » 10 Iul 2008, 18:05

Dragilor,Sanya,miky eu ma refeream ca cei care acum incearca cite ceva in ale pescuitului :oops: ,I-ar cu numararea era ceva ca un punct de reper si nu ca ....Referitor la cot daca vrei sa nu pui mustele in pom atunci macar sa incerce fiiecare chestia cu cotul si se va lansa doar din incxheietura miini ok.In alta ordine de ideie hai sa nu fim rautaciosi ca si noi am inceput CUMVA cindva poate in alte conditi dar asta a fost .Va salut dragilor,impatimiti.
Deviz: Toti pescarii sunt mincinosi sau la pescuit se duc doar mincinosii ,Senior Victor.

stiuca
veteran
veteran

Mesaj de stiuca » 10 Iul 2008, 18:08

:D Fario :Cind vezi ca a inghitito de tot esti pe faza si reduci timpul de stat a mustei pe apa .Cind am zis de numarat pina la 5 era maximul de timp,dar de regula o ia mai repede ,poate chiar cind io treci pe la nas ok .
Deviz: Toti pescarii sunt mincinosi sau la pescuit se duc doar mincinosii ,Senior Victor.

crisp
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de crisp » 20 Aug 2008, 08:51

Ati ras de bietii oameni cu mustele lor "umede". Nu e vina lor, ci apa dura, scrie si la ziar..........iiii nu asta era subiectul. Deci ..i... deci, prin 1993 se publica in romanica "Ghidul complet al pescarului" scris de 3 inglishmani. In acest ghid un domn traducator cu nume perfect mioritic, adeca K. Fornwald, a scris ca wet inseamna umed, titlul capitolului fiind cu litere de o schioapa poate omul cetindu-le a crezut ca asa este corect. Oricum e bine ca nu le-a spus muste "ploioase" ca exista si ac definitie prin anumite dictionare.
errare humanum est :lol: :lol: :lol:

crisp
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de crisp » 20 Aug 2008, 09:01

ceva tare: ce credeti ca este lansarea (nimfelor)?! tu n-ai ghicit stai jos esti veriga slaba, da tu ai dreptate este de fapt "lestarea" . sa vedeti ce descriere a "lansarii" nimfelor: cu plumb cu adancimea apei cu greutati etc.

eugen
veteran
veteran

Mesaj de eugen » 20 Aug 2008, 10:02

bine mah cristi aia e carte veche de pescuit? :) pai tot la genu' asta prafuit se scriu si azi articole prin reviste gen PM.

am pe birou acum vreo zece reviste sedge & mayfly si flyline. daca ai timp azi sau maine hai incoace sa bagam o cafea si sa-ti arat niste chestii mai spre cum tree sa fie.

crisp
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de crisp » 20 Aug 2008, 10:34

azi plec din Buc, dar maine ............poate nu raspunzi la tel :lol: :lol:
chiar daca ai timp si placere ti-as face o vizita (berea o aduc sau ceva tarie :lol: ) ca saptamana urmatoare ajung pe dunare si as avea nevoie de cevasilea sfaturi. dar sa ma iei usor ca e prima oara.... pe dunare la musca.

eugen
veteran
veteran

Mesaj de eugen » 20 Aug 2008, 12:29

bine ti-ai mai ales perioada sa bagi dunare, noroc ca esti obisnuit sa nu prinzi. :)

vb maine, sunt in buc intre 10 si 18, plus minus o ora-doua in ambele sensuri.

danr
Site Admin
Site Admin

Mesaj de danr » 20 Aug 2008, 12:54

avatul a inceput sa miste
e de mers

Scrie răspuns