pescuit cu muste artificiale, flyfishing
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
-
rough boy
- utilizator constant

I Fought The Law
-
eugen
- veteran

crisp,
pasiune pentru ce?
hai las-o moarta, nu-mi amintesc sa-l fi vazut pe luci facandu-si reclama in mod patetic pe vreun topic asa aiurea. sunt chiar multi la el pe site care vand muste ca si el deci cred ca loc pentru concurenta ar fi.
tu chiar nu te-ai saturat de praf in ochi? tree sa incepi sa-i mai taxazi, altfel o sa tot vezi emisiuni de pescuit cu pesti din punga, o sa tot cumperi reviste cu articole despre tehnici fara poze cu pesti si vei gasi in magazine tot numai scule aduse la indicatiile unora care nu stiu sa umble cu ele.
faza pe bune vazuta ieri intr-un magazin de coltul strazii tinut de niste bisnitzmeni mai colorati. o mamaitza: da' paine mai proaspata nu aveti? vanzatoarea (cu sictir): NU! la care mamaie: dar vila aveti?

-
crisp
- utilizator constant

Intr-un fel ai dreptate Eugen (mai ales in privinta revistelor-acum ce vrei si tu?! .. secrete la tava pe bani putini)
In ceea ce priveste MA, eu unu' consider ca e bine sa iti faci sg. (vb. ceea , ce-si face omu' cu mana lui....).
In ceea ce priveste "praful in ochi" ar trebui sa ajungem orbi dupa doua paragrafe luate la intamplare din orice site explodat pe ecran dar asta e net-ul, hard cat cuprinde, teren de bagat mai ceva ca becali.
Taxarea o las pe seama celor ta, a lui luci, mihaiv si altii (din pacate ghimi nu prea are timp de proza pescareasca) care stiu ce vorbesc, eu in general caut sa nu fiu ipocrit si pana acum mi-am exprimat parerea precizandu-mi limitele (nu prea ies in lume (mai trebuie timp - poate la pensie)

, nu pot sa uit).
-
eugen
- veteran

ciao, I'm outta here
-
miky
- veteran

eugen scrie: ... ca sa nu mai inventati pe viitor chestii gen muste umede.
de ce ? mie imi placea ideea!... suna misto, chiar sexy !...
plus ca era mai mult decat revolutionara !...

-
stiuca
- veteran

Draga MYKY .Eu cind m-am referitla 4,5,la% m-am referit din totalul pescarilor din tara ca restul dau la oprce ca sa prinda ceva ca sa aibe cap si coada. Referitor la 5 la % din ei respectiv care dau la musca am mai descoperit ca 1 ,este circotas, altul este cumparator de buna credinta care ia ce este pe rafturile din tara, altul este incepatorcare vrea sa si faca muste (CINSTE LOR) dar trebuie timp,rabdare,BANI,ochi buni ,mina ,si sa VREA.M-ai este 1% cei cre stiu pot au bani etc dar nu mai au timp ,si restul de 1 % care este ,are etc si timp si bani si,tot la un loc ,(PASIUNE,HOBY) cu alte cuvinte.RECOMANDARE sa va feriti de un pret prea mic fata de realitate s-aude produse care nu au eticheta sau traducere ca o faceti pe banii vostri .Sunt de parere ca a cam sosit vremea si avem dreptul sa stim ce cumparam,din ce sunt facute,de catre cine si asa mai departe daca tot dam un ban.VA dores in bete doar PISTRUIATI SINUCIGASII.

Deviz: Toti pescarii sunt mincinosi sau la pescuit se duc doar mincinosii ,Senior Victor.
-
kuin tauti
- veteran

iexact !
fix alea sint procentele !
-
stiuca
- veteran

Fario ,apropo de lansari etc ....iti recomand 2 lucruri: Cotul sta lipit de corp ,si daca dupa ce arunci( lansezi),pui mustele pe apa numeri pina la 5 daca no ia in acest intervat scoti ca no mai ia ok .Incerca si ne mai auzim ok .
Deviz: Toti pescarii sunt mincinosi sau la pescuit se duc doar mincinosii ,Senior Victor.
-
_Sanya
- veteran

-
stiuca scrie::Cotul sta lipit de corp ,si daca dupa ce arunci( lansezi),.
- si seara nu-ti doare coastele ?
stiuca scrie:: numeri pina la 5 daca no ia in acest intervat scoti ca no mai ia ok .
- aaaaaaaaaaaaaah de asta nu prind io nimica ! la 4 totdeauna am scos

-
miky
- veteran

cat de repede trebe sa numaram ? cu ce cadenta ?...

ca io numar pana la 5, nu ca Sanya, dar cred ca numar prea repede, ca prind tot cat el ...