muste din comert sau artizanale?

pescuit cu muste artificiale, flyfishing

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
eugen
veteran
veteran

Mesaj de eugen » 25 Apr 2008, 11:44

dragos,

intr-o buna zi ar fi cazul sa incepi sa folosesti cuvintele tale cand vrei sa ne zici ceva. sigur ai ceva de zis si e pacat sa fii timid.

nu musca nimeni sa stii. cel mult vreo ironie, gluma buna sau proasta, dar de batut nu te bate nimeni. numa' kuintinautti o are promisa :)

no offence dar eu chiar nu am inteles ce vrei sa zici.

dstb
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de dstb » 25 Apr 2008, 11:55

eugen scrie:
batut nu te bate nimeni. numa' kuintinautti o are promisa :)
Pai da, pentru ca la el probabil se ajunge mai greu, toti i-o promit ...
;-) :-)

Altfel, chiar daca as avea ceva de zis, nu se face sa te bagi aiurea intre meseriashi. Serios!

Altfel, cautand ceva, am dat din intamplare de articolul respectiv. Mi s-a parut ca ar merge aici, in discutia asta. Citatele alea le-am luat doar asa, ca sa
vada oamenii cam despre ce-i vorba in articol, n-am vrut sa subliniez ceva anume. Scuze, probabil asta te-a facut sa crezi ca am vrut sa spun ceva in mod special.

Cand o sa cred ca am invatzat cate ceva, n-ai grija o sa spun ...
Numa' sa nu pleci tu de pe forum pana atunci ... ;-)

Leba
veteran
veteran

Mesaj de Leba » 25 Apr 2008, 12:17

eugen scrie: ia de aici o motivare. uite ce le stie asta, si-i muiere nu vreun barbat dur ca tine care infrunta ursul fara frica. he he :)

http://www.youtube.com/watch?v=aJDjf8_6SYs
bah, chiar stie fata cu ce se haleste treaba. ce e cu spirala aia, n-am mai vazut asa ceva :shock:
n-ai numaru ei, eugen? poate o pacalesc sa dea o fuga la prut cu mine si paul... :D

chiar Dragos, ce-ai vrut sa zici after all? :twisted:
"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team

dstb
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de dstb » 25 Apr 2008, 12:23

leba scrie: chiar Dragos, ce-ai vrut sa zici after all? :twisted:
Pai uite, chiar am vrut sa spun ceva... ... ... :-)

Ar trebui ca pescãroaicele astea sau participantele la concursurile de casting sa aiba un echipament, cum sa zic, mai... comod ... mai ushurel ... ... ...

Ar fi culmea sa ma uit la Sarapova pentru tenis... ... ...

eugen
veteran
veteran

Mesaj de eugen » 25 Apr 2008, 12:28

dragos,

chiar de-ar fi puzderie de meseriasi pe-aici, who cares? las-o incolo de treaba, o dai in absurd.

nimeni nu este atat de bun pe cat crezi tu. nici macar dl titus, care de cele mai multe ori scrie foarte frumos fara sa spuna nimic.

cartile de pescuit bune sunt de obicei tocmai alea care nu se vor proza. numa' la noi inca nu s-au prins oamenii cu stofa de artisti ca pescuitul e cel mult subiect de arta naiva. sigur asta este doar opinia mea, poate tu o vezi altfel si iarasi no pbm.

una peste alta, daca vrei sa citezi ceva e ok dar baga si comentarii nu o lasa asa in suspensie ca ametesc incercand sa intelegi ce drac vrei sa zici de fapt. si pariez ca nu-s singurul. :))

de plecat, ai nimerit-o. asta-i ultima zi.

paste fericit si vacanta placuta!

leba,

NU! :wallbash:

eugen
veteran
veteran

Mesaj de eugen » 25 Apr 2008, 12:31

acum vad ce insinuezi dragos. te anunt ca tocmai ai gafat din nou.
fata este sotia lui kuintinautti.

Fario_nebunu
veteran
veteran

Mesaj de Fario_nebunu » 25 Apr 2008, 12:37

eugen scrie:si eu folosesc ata de cusut si nu am legat niciodata cu fulgi de pe cocos selectionati. prima menghina a fost una de la rusi de tamplarie. la menghina aia am renuntat dar penele si ata inca constituie materie prima. desi mai mult imi place sa le fac din par de iepure, cerb sau de foca.

normal ca-s incomparabil mai bune materialele speciale pt chestia asta, dar daca nu vinzi muste si pescuiesti doar ca sa prinzi cat sa te simti bine, chiar te descurci foarte bine cu ce se gaseste si la noi.

mai nou au inceput sa mai apara si materiale prin magazine, sunt baieti care fac bete si aduc blancuri, sunt bete si fire pentru toate gusturile usor de reperat in tara. e din ce in ce mai bine. iar scump pescuitu' asta nu este decat daca vrei neaparat sa ti-l faci scump.

in alte cuvinte, nu prea ai nici o scuza fario sa dai la buldo. :twisted: singura explicatie ar fi ca stai mult mai bine cu vrajeala decat cu priceperea la peste. let's face it: nu dai la snur din preacinstita frica ca nu o sa faci fata la partea tehnica.

ia de aici o motivare. uite ce le stie asta, si-i muiere nu vreun barbat dur ca tine care infrunta ursul fara frica. he he :)

http://www.youtube.com/watch?v=aJDjf8_6SYs

Eugen, e funny ce spui tu dar sa stii ca daca ma ataca ursul in timp ce dau la peste singura mea sansa de a il alunga e ....nevasta! :lol: Doar o data sa tipe si sa bata din picior si o intinde Martinetti de nu are aer! Intr-adevar, cand ma apuc de Fly cu echipament tip snur imi va fi greu la inceput, e clar. De aceea o mai lungesc cat pot cu buldo ptr ca am prins binsiro tehnica si mi se pare atractiv.

kuin tauti
veteran
veteran

Mesaj de kuin tauti » 25 Apr 2008, 12:39

:lol: :lol: :lol: :lol:

eugen
veteran
veteran

Mesaj de eugen » 25 Apr 2008, 12:43

ha ha ha :))

dragos, sper ca nu te-ai prins ca am glumit macar pt cateva secunde.

kuin tauti
veteran
veteran

Mesaj de kuin tauti » 25 Apr 2008, 12:48

kuintautti scrie::lol: :lol: :lol: :lol:
sa nu se inteleaga gresit .... am si eu una ochioasa care da si la musca dar nu o cheama Park

Scrie răspuns