paste fericit si fir intins!
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
pretentiile astea mi se par normale ! ca si la masini, ... orice om doreste sa cumpere o masina fiabila ca un Roll's Royce, rapida ca un Ferari, si sa coste cat un Logan...stiuca scrie:... de altfel romanul vrea cam multe sa fie : sa tina o vesnicie, sa prinda daca se poate TOT ce se afla sub apa si daca se poate sa coste NIMICA ,...
ce relevanta are intr-un magazin cand cumperi o musca sa intrebi de unde provine ea si cine a facut-o ?stiuca scrie:.... Sunt de parere ca parerea mea este impartasita si de altii,care pot din cind in cind sa prinda citeva ore libere de dat la pistruiatii...
... Daca vrea cineva o musca .......(aurita) inseamna ca nu-l intereseaza pretul.Pacat ca la noi prima intrebare cind intra in magazin este cit costa bucata,Ca de unde este ,cine o face,din ce este ,pe ce cirlige este facuta astea sut altfel de intrebari mai OCCIDENTALE de nu pentru noi ROMANII.
idem !stiuca scrie:MII de scuzee daca am fost cam dur dar cam asta este realitatea. Cu respect pentru interes .
ca sa eliminam neintelegeri as mai aduga ca ar fi mishto sa aibe voie sa merga cu ea ... deh legea ... vorba aia .... daca ai ce iti place tie dar n-ai voie ?miky scrie: pretentiile astea mi se par normale ! ca si la masini, ... orice om doreste sa cumpere o masina fiabila ca un Roll's Royce, rapida ca un Ferari, si sa coste cat un Logan...![]()
miky scrie: ce relevanta are intr-un magazin cand cumperi o musca sa intrebi de unde provine ea si cine a facut-o ?
daca cel care o cumpara e un cunoscator in domeniu nu-i trebuie sa stie cine a facut-o, isi da singur seama daca e o musca buna si bine facuta, ba chiar si daca face banii care i se cer,...
daca cel care o cumpara nu e un cunoscator, numele producatorului oricum nu-i spune nimic, ca n-are de unde sa stie cine-i ala,...
asa e kuintautti ! ... altfel nu simti nici o bucurie si risti sa ramai dezamagit !kuintautti scrie:ca sa eliminam neintelegeri as mai aduga ca ar fi mishto sa aibe voie sa merga cu ea ... deh legea ... vorba aia .... daca ai ce iti place tie dar n-ai voie ?miky scrie: pretentiile astea mi se par normale ! ca si la masini, ... orice om doreste sa cumpere o masina fiabila ca un Roll's Royce, rapida ca un Ferari, si sa coste cat un Logan...![]()
![]()
BINGO !!!kuintautti scrie:... ori poate inteleg eu gresit![]()
comparativ cu alte surse de amuzament... daca asta vrei sa spui... stai linistit ca ne-am dat amindoi in petec destul de lamentabil ... mai ales tu!miky scrie:stiu si eu kuintautti, deh... plictiseala mare, nerabdare,... mai sunt doar 3 zile,...
poate la iarna in "out of season", ... simt eu ca atunci vei deveni brusc foarte valoros ...![]()
![]()