faza zilei cand o dihanie coboara dupa insecta , sare afara cu ea in aer , plaznea pe apa io agatam siiii firul in aer nu simteam nimic nu mai aveam musca .... asta so rupt stroftul de 0,18 singur

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
hai ma sanya ca pentru clenii aia de la tine de acolo e subtire... si eu zic ca exagerezi cu finetea_Sanya scrie:la uscate ? de loc nu e subtire 0.18 mai ales ca e STROFT GTM cu mana nu poti rupe nici de 0.16 ... nu stiu cum a reusit sa rupe fara sa agati , poate a luat pe "spate", nu stiu ... dar era clean (mare) eram cam la 10m si el a sarit afara cu musca cu tot s'apoi ciaobao ...
eugen scrie: eram pe o zona de scobar (sa vad si eu cum sunt astia) cand ne-a prins ploaia. ne-a murat de tot. cred ca mi s-au ciobit dintii de la cat mi-au clentanit de frig, mai ales ca in prealabil facusem o baita in rau. cu tot cu telefon, evident.
Asta imi aminteste de inceputurile forumului , cind unii dadeau cu mono de 0,14 si 0,16 la avat , la spin , cind am deschis gura ca se poate si cu mai gros , o iesit de-o mioritaMihaiV scrie:io tot nu inteleg de ce dai cu fire dintr-astea extra-subtiri!?