Musca uscata pentru clean

pescuit cu muste artificiale, flyfishing

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

eugen
veteran
veteran

Mesaj de eugen » 21 Aug 2008, 10:46

miky,

fenomenul care ne intereseaza este daca la un hatch cu mici si bere, se baga sau nu se baga si la un platou cu prosciuto crudo sau niste sarmalute in foi de vita? :)

din ce-am vazut eu aia e singura situatia cand au in cap doar mititei si bericioaca, nothin else. altfel, clar, in zilele normale fara festival si evenimente, cand se duc si ei la restaurant si cer meniul la chelner, orice e posibil.

de fapt cred ca amandoi zicem fix acelasi lucru. lol

sanya,

n-am reusit nici anul asta. sunt tot cu santier in casa ca si tine si nu se mai termina, nu reusesc deloc sa respect chestiile planificate.

filmul cu furnicile l-am vazut si eu. nu se pune, tree sa fie muste de apa cand se indoapa cu emergeri in grup.

pe lac la clean vara cand stau sub crengi iti dau in orice chestie daca le-o pui bine, de unde sa stie ei ce le pica din copac sau ce le aduce vantul. si daca asteapta sa pice dude si corcoduse dau in gaze.

eugen
veteran
veteran

Mesaj de eugen » 21 Aug 2008, 10:51

apropo miky, cand vii prin buc o sa te duc intr-un parc sa prinzi rosioare la uscata, care altfel sunt banal de prins. daca o sa prinzi una, esti mare...
acolo nu e chestie de hatch, inca nu stiu ce este, cert e ca un singur tip de musca uscata functioneaza. nu-ti zic care dar sigur n-ai.:D

miky
veteran
veteran

Mesaj de miky » 21 Aug 2008, 11:21

miky scrie:daca e moca, fara efort si din abundenta, cum se intampla in astfel de momente, ar fi anormal sa nu se infiga la belsug, in loc sa aleaga in continuare raritati periculoase...
eugen scrie:miky,
fenomenul care ne intereseaza este daca la un hatch cu mici si bere, se baga sau nu se baga si la un platou cu prosciuto crudo sau niste sarmalute in foi de vita? :)

de fapt cred ca amandoi zicem fix acelasi lucru. lol
exact !
cand micii is din plin, e clar ce mananci, daca sunt si moca si fara efort, nu iti trebe furculita, nu te manjesti pe maiini si pe mustata, oleaca de mustar langa e de-ajuns, plus ca merg bine cu berea... si mai au un avantaj: te satura repede, se aseaza plumb in stomac de nu-ti mai e foame pana a doua zi,... doar setea mai ramane o problema...
in conditiile astea nu stiu cati s-ar mai uita la "raritati periculoase", gen sarmale si prosciuto... la primele nu ai siguranta ca-s de post sau nu, pe alelalte nu stii cine le-a cules...
iar ca sa fie belsug si de mici si de sarmale, deodata, ma indoiesc... poate ca doar "Vanghelie care este" sa fie in stare, dar astea chiar is hatchuri rare , o data la patru ani... deci nu se socotesc :lol:
tema cu rosioara e interesanta, ma tenteaza,... sa-mi zici doar daca inainte mai avem vreo info... in legatura cu musca, sau e la "ghici"... sa verificam teorii... :D
nu e suficient ca tu sa fii norocos...mai trebuie musai ca ceilalti sa nu fie !!!...
http://musca13.ro/home/

eugen
veteran
veteran

Mesaj de eugen » 21 Aug 2008, 11:30

teorii verificam duminica, pe-aici eu ce dileme am avut unde am putut merge le-am rezolvat cat de cat, nu ca altii :P hi hi hi (vrajeala, normal!)

daddy long legs este musca, un tzantzar mare de merge pe apa, dracu stie de ce nu vor altceva. sub apa e usor sa le prinzi cu mai multe chestii, dar la suprafata-s cam ciudate.

miky
veteran
veteran

Mesaj de miky » 21 Aug 2008, 11:47

eugen scrie:pe-aici eu ce dileme am avut unde am putut merge le-am rezolvat cat de cat, nu ca altii :P hi hi hi
:lol: :lol: :lol:
da,.. da' una-i sa faci bine la teze si extemporale, si altceva sa lucri la o lucrare de diploma :lol: :lol: :lol: (tot vrajeala ! :D )
nu e suficient ca tu sa fii norocos...mai trebuie musai ca ceilalti sa nu fie !!!...
http://musca13.ro/home/

eugen
veteran
veteran

Mesaj de eugen » 21 Aug 2008, 11:51

ha ha :))

ma gandeam acu', ce coolz ar fi fost sa vie si sanya duminica. ne-ar trebui si om dispus sa incerce la soricutz. nu-sh de ce, dar sunt convins ca tu nu-l vei risca pe tigrisor.

_Sanya
veteran
veteran

Mesaj de _Sanya » 22 Aug 2008, 08:55

ieri am iesit, din pacate numai o ora am avut la dispozitie, dar am avut surpriza placuta cand am ajuns ... apa ciocolata fara pescari ... din start am scos uscatele (soricelul numai duminica o sa incerc ) ca am vrut sa fiu sigur ca prind ceva ... gandac pe #8 ,stroft 0.18 si dai bataie .... 5 cleni in jur de 40 si 6 mai mici si cam 7-8 mai mari pierduti in verdeata , poate ca pe la urma intorc si io la carligele cu spin , dar a fost fain ...
apropo am prins unul mare care nu avea un ochi(stanga) dar a sarit bine si-a tras ca nebunu ...

crisp
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de crisp » 22 Aug 2008, 14:48

_Sanya scrie: apropo am prins unul mare care nu avea un ochi(stanga) dar a sarit bine si-a tras ca nebunu ...
eu vreau sa stiu daca ochiul drept era cat farul de tatra sau nu!?

dragos74
veteran
veteran

Mesaj de dragos74 » 22 Aug 2008, 14:55

Sigur avea o problema si la celalalt ochi :wink:

MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 24 Aug 2008, 20:51

eugen, eu am prins f bine rosioara la tzantzar!

sanya, ai avut noroc ca avea macar ochiul drept, altfel nu stiu zau cum il prindeai! :lol:

Scrie răspuns