eugen scrie:... de obicei cand mananca exclusiv numa si numa ceva anume, daca e un hatch de anumite insecte atunci tree imitatie cat mai aproape de realitate.
hatch de redtag n-am vazut in viata mea. nici de black zulu, royal sau fuzzy uzzy (asta de altfel nici nu stiu ce drac e)...
treaba cu hatch-ul e valabila dar indeosebi la pestii al caror mod de hranire se bazeaza preponderent pe tot felul de baze, cum ar fi pastravul, lipanul, obletele

,...
cleanul este un tip mai omnivor adica manaca de toate,... nu se da in laturi nici de la pescuti, nici de la boaba de porumb sau macaroane , daca in ziua respectiva ala e meniul cantinei...
viermi, rame, dude, visine, si totodata o groaza de "baze", mai mici sau mai mari... etc.
carabusul, greierele, ca si bondarul sau lupul albinelor, de exemplu, sunt o chestie juicy, dar nu doresc nimanui sa nimereasca in mijlocul unui hatch din asta

(ma refer la ultimele doua

)
asa ca nu cred ca un clean da doi bani pe hatchuri, la el pur si simplu, trebe sa fie indeajuns de mare, suficient de zgomotos si daca se poate in culorile lui de razboi, sa il irite corespunzator,...
aaa... pentru juniori, hatch-urile is asa un fel de orez cu lapte pe care trebe sa-l pape tot ca sa creasca mari... ceva gen nimfe pe carlige 18

... si noi cand eram mici mancam kavit sa crestem sanatosi,... acuma insa nici nu mai stiu daca mai exista asa ceva ...

desi, cu niste hartie igienica, si un pic de efort chiar pe mal, in buza apei,... poti creea premisele si unui hatch de red tag, sau griffith, ... daca chiar vrei

fuzzy wuzzy ? nimic mai simplu: